Ay hic bilemiyorum kii bi bildigim soda vardiKızlar yardım edin bu gaz şişkinlik nasıl geçer çok kötüyüm sabah sabah aç karnına soda içiyorum ama fayda etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hic bilemiyorum kii bi bildigim soda vardiKızlar yardım edin bu gaz şişkinlik nasıl geçer çok kötüyüm sabah sabah aç karnına soda içiyorum ama fayda etmiyor
Çok fenayım,yaaa bide işteyim offfAy hic bilemiyorum kii bi bildigim soda vardi
Yok yapmayı düşünmüyorum eğer gecikirsem kan testi yaptıracağım direk. Yani yarın gelsin geçsin haftaya pazartesi falan eğer hala kırmızı kart görmediysem bhcg baktıracağım :)Canim yarin erken gebelik yapsana ay cok heyecanli
Tatlım aç karnına asitli bir şey içme lütfen midene zarar. Bir şeyler atıştır ve yeşil çay iç şişkinliğini alır.Kızlar yardım edin bu gaz şişkinlik nasıl geçer çok kötüyüm sabah sabah aç karnına soda içiyorum ama fayda etmiyor
Ayyy sağol aşkım yaaa ama içtim sodayı ne yazık ki. Yeşil çayda içerim inşallah. Ama bişey yiyemem çok kötüyümYok yapmayı düşünmüyorum eğer gecikirsem kan testi yaptıracağım direk. Yani yarın gelsin geçsin haftaya pazartesi falan eğer hala kırmızı kart görmediysem bhcg baktıracağım :)
Tatlım aç karnına asitli bir şey içme lütfen midene zarar. Bir şeyler atıştır ve yeşil çay iç şişkinliğini alır.
Pazar yapicam testi aldim evde hazir :)
Ayy insallah canim ya umarim oyledir oldugumu bilsem hic kaaya takmam ki ohh der gecerim ,))
İshal olmuşum yaaa offf normalde adet öncesi kabız olurdum
Canım sakin ol lütfen olabilir böyle şeyler bağırsak hareketleri değişebiliyor. Sen iyice stres yapmaya başladın ve vücut buna tepki veriyor. Kafanı bi rahat bırak kendini sal. Zaten kafanı rahat bıraktığında vücut otomatik olarak kendini bırakır. Sen kendini daha fazla dinleme lütfen psikolojin iyice tepetaklak oldu..İshal olmuşum yaaa offf normalde adet öncesi kabız olurdum
canım günaydın
ishal erken hamilelik belirtisi diye biliyorum ben
bi forumda okumuştum hatta
döllenmeden kısa bi süre sonra ishal olmuş bir arkadaş ve sonrasında hamile olduğunu öğrenmiş
boş yere ümitlendirmek ya da heyecanlandırmak istemem ama bi araştır istersen
bi de yeşil çay ve bazı bitki çayları hamilelik şüphesi varsa içilmesi uygun değil diye biliyorum
Canım sakin ol lütfen olabilir böyle şeyler bağırsak hareketleri değişebiliyor. Sen iyice stres yapmaya başladın ve vücut buna tepki veriyor. Kafanı bi rahat bırak kendini sal. Zaten kafanı rahat bıraktığında vücut otomatik olarak kendini bırakır. Sen kendini daha fazla dinleme lütfen psikolojin iyice tepetaklak oldu..
İshal olmuşum yaaa offf normalde adet öncesi kabız olurdum
Canım benim sen umut etme boşver :)) en güzeli valla hem olursa paat diye daha çok sevinirsincanım hem şişkinlik hem ishal sana yediğin bir şey dokunmuş olmasın. gerçi adet öncesi bağırsak düzeni bozuluyor hep bende de belki ondandır.
ayrıca ben tüm ümidimi kestim bu ay kızlar, adet belirtim bile yok. hafif göğüs ağrısı o da her adet öncesi olan cinsten onun haricinde başka hiçbir şey kalmadı. 5 gün sonra kırmızıları görürüm ben muhtemelen
Bende geçen hafta öyleydim kuzum afedersiniz ama su gibi geliyordu bu hafta da kabızlık var kafana takma bebeğim şayet hamileysen ( inşallah hamilesindir :) ) vücut yapısı tamamen değişiyor ve her belirti herkeste aynı da olmuyor bekleyip göreceğiz bakalım sıkma güzel canınıKızlar hamilelik te ben kabızlık olur diye biliyorum. O yüzden hiç aklıma bile gelmedi açıkçası. Muz aldım marketten ishale iyi gelir diye. İğrenç bi durum yaşayan bilir
Kızlar yazınca bende baktım internetten hiç aklıma gelmezdi ama ishal de belirti olabilirmiş ama hiç hoş bi belirti değil bence. Zaten sanmıyorum onunla alakalı olabileceğini. Neyse bu şey geçsinde yeterki hamilelik olup olmaması çok sorun değil şuaBende geçen hafta öyleydim kuzum afedersiniz ama su gibi geliyordu bu hafta da kabızlık var kafana takma bebeğim şayet hamileysen ( inşallah hamilesindir :) ) vücut yapısı tamamen değişiyor ve her belirti herkeste aynı da olmuyor bekleyip göreceğiz bakalım sıkma güzel canını
:) hayırlısı olsun kuzumKızlar yazınca bende baktım internetten hiç aklıma gelmezdi ama ishal de belirti olabilirmiş ama hiç hoş bi belirti değil bence. Zaten sanmıyorum onunla alakalı olabileceğini. Neyse bu şey geçsinde yeterki hamilelik olup olmaması çok sorun değil şua
Canım benim sen umut etme boşver :)) en güzeli valla hem olursa paat diye daha çok sevinirsin
Aynen canım benim :)) ya ben kendimden nefret ediyorum şuan. Ayaklarım donuyor karnım sürekli gurluyor sürekli tuvalete gidiyo ru m. Eve gitmek istiyorum sıcak yatağımda yatmak istiyorum ama işteyimaynen canım en güzeli umutsuzluk, hep gördüğüm nasılsa olmuyor amaan denilen ay bi bakmışlar pat diye hamile kalmışlar falan umutsuz olmak, çok takmamak en güzeli :)
Aynen canım benim :)) ya ben kendimden nefret ediyorum şuan. Ayaklarım donuyor karnım sürekli gurluyor sürekli tuvalete gidiyo ru m. Eve gitmek istiyorum sıcak yatağımda yatmak istiyorum ama işteyim
Bugun tam 1 hafta varcanım ne kadar kalmıştı adete senin