• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

kızlar bu arada midem düzeldi gibi iyileştim sanırım. tabi yine şişlik var ama tuavlete gitmedim bayadır. yanı gidiyorumda şey yapmadım anlarsınız işte. biraz idrara çok çıkma isteği oluyor ama dediğim gibi onada güvenmiyorum fazla hamilelik değildir yani ishalden dolayı olabilir mide üşüttü sonuçta

İki çocuk annesiyim ama bende hic o kadar koyu çift çizgi görmedim kızlar hep sabirsizliktan :KK48:

Ben 28 29 gunde bir adet oluyom sen kaç günde oluyon ortalama ben 6aydir kaydediyorum floya şuan doğru tahminler yapiyo en az 3aylik adetini girince tahminleri daha doğru oluyo diye biliyorum

böyle siz belirti yazdıkça benim umudum azalıyor. diyorumki merve kendini kandırma insanda hiç değilse bi tane belirti olur dimi
Ben biliyorum çok karşılaştım hic belirtisi olmadan hamile olanlara kişiden kişiye hatta hamilelik ten hamilelige bile değişiyor benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yasamadim bi tane bile

Ben biliyorum çok karşılaştım hic belirtisi olmadan hamile olanlara kişiden kişiye hatta hamilelik ten hamilelige bile değişiyor benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yasamadim bi tane bile
benim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerek

benim annem hamileliklerini hep ağır geçirmiş mide bulantısı halsizlik falan 9 ay boyunca yakasını bırakmammış. evde iş falan yapamıyormuş hiç. mutfağa bile giremiyormuş. o yüzden bende belirti olmayınca kız anneye çeker düşünceisyle umudumu yitiriyorum. annem böyleyse benim de olması lazım diyerek
Kuzum bugün bir arkadasimla konuştum 4 aylık bebeği var sadece bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenmiş başka bir belirtisi yokmuş

Kuzum bugün bir arkadasimla konuştum 4 aylık bebeği var sadece bel ağrısıyla hamile olduğunu öğrenmiş başka bir belirtisi yokmuş
benim rahim bölgem aşırı sert. böyle küçk bi tepecik var daha öncede söylemiştim. adete doğru yumuşaması gerek sanırım. ya şu 1 hafta gecsin off beynim sulandı düşünüp durmaktan :KK42:

Benim annemde öyle sadece adeti kesilince anlarmış hamile olduğunu ama kızkardeşim aylarca lavabodan gelemedi o hiç belli olmuyor canım anne kız da bile fark ediyor

Benim annemde öyle sadece adeti kesilince anlarmış hamile olduğunu ama kızkardeşim aylarca lavabodan gelemedi o hiç belli olmuyor canım anne kız da bile fark ediyor
umut etmek bi dert umutsuz karamsar olmak ayrı bi dert valla. ikiside içimi sıkıyor daralıyorum ne olacaksa olsun diyorum artık

Canım telaş yok relax. Benim annemde hiç aşerme bulantı ağrı sızı yaşamadan doğum yapmış. Ama ben ilk gebeliğimde hem dehşet bir sırt ağrısı yaşadım hemde sürekli kusuyordum. Keza ablamda deli gibi mide yanması yaşıyor.. Rennesiz(mide ilacı) gün geçiremiyor. Her gebelik farklı olur sen buna kafanı yorma. Hiç belirti yaşamadan da hamilelik geçirebilirsin yanii :))

Back