• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

aramıza bir güzelliik daha gelmiş hoş gelmiiişş :KK66:
canım sen şuan yumurtlama ağrısı yaşıyorsundur muhtemelen.
en erken gebelik belirtisi bile bu kadar erken olmaz çünkü

canım benim hoşbuldum çok sağolasın
ben anlamıyorum pek
bu yumurtlama ağrısıysa bugünlerde mi birlikte olmam gerekiyor yok sa öncesinde mi olmalıydım

ben sendende ümitliyim canım yaaaa :KK25:
Kuzumm ağzın bal yesin ben iki kızımda bu kadar ağrı batma hissetmedim çok rahattim varsa baya dolu dolu yasicsm galiba :KK48: Rabbim inşallah hepimize nasip etsin inşallah:KK68:

Benimde testim vardı gecen aydan ama .acaba üstüne mi gördüm diyte yapmıştım onu keşke yapmasaymisim artik beklicem mecbur :işsiz::KK48:

Yaa kızlar çok sabırsızım acaba bu erken gebelik testleri ne zaman kala gösterir ki şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçti hani heralde olduysa rahme inmiştir gibi geldi bana yoksa o kasık batmaları niye oluyor ki :110: bir şeyler dürtüklüyor beni al da yap diye :KK48:

Yaa kızlar çok sabırsızım acaba bu erken gebelik testleri ne zaman kala gösterir ki şüpheli ilişkinin üzerinden 10 12 gün geçti hani heralde olduysa rahme inmiştir gibi geldi bana yoksa o kasık batmaları niye oluyor ki :110: bir şeyler dürtüklüyor beni al da yap diye :KK48:
Canim bence bekle negatif olursa modun düsmesin henuz erken

canım ben bu uygulamayı indirdim
ovulasyona son 4 gün diyor
yani ovulasyona kadar birlikte mi olmam lazım
yoksa ovulasyon gününde mi
canım o mavi renkte olan günler içinde 2 günde bir ilişki olması lazım.
ovulasyon günüde girmen iyi olur tabi ama ovulasyon öncesi ve sonrası mutlaka ilişki olsun

Back