Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Arkadaşlar 2,5 Yillik Evliyim 10 Aydir Bebişim Olmuyor Bende 1 Yili Beklemeden Doktora Gittim Bana Reglinin 21.günü Progesteron Hormonu Analiz Edildi Ve 0,91 çikti Bu Ayda 2. Günümde E2 Ye Bakildi O Normal çikti Bende Reglilerim Düzensiz Olmaya Başladi Yaklaşik 2 Yildir Böyle Sonuç Olarak Yumurtlamam Olmuyo,yine Reglimin 13. Günü Gitcem Doktora E2 Ve Ultrason Bakilacak Aranizda Benim Durumumda Olan Arkadaşlarimiz Tecrübelerimizi Paylaşalim Benim Durumumda Yani Kadinin Yumurtlamasina Bağli Gelişen Kisirlik Olan Arkadaşlarim Yazarsaniz Memnun Olurum,,
Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,
dualarım sizinle arkadaşım ne olur umudunu yitirme,sağlığına dikkat et canım,,,,,,,tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer canım hadi hayırlısı olsunŞeniz bizleri unutma dua et olurmu canıma.s.
nixcim doktorum önce yumurtlaman olmuyo dedi,,sonra e2 ve ultrason takibi sık olarak yapıldı yumurtlamam oluyormuş,,,,,,çatlaması içinde iğne yaptı,,,inşallah canım bu duyguyu yaşarsın dua ediyorum herkese,,,,,,,,berilcim sendeki sorun neydi?
ayrica hamisligini tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin elini sirtimiza sur de bize de gecsin
canım cokkkkk teşekkür ederim,,,,berıl kıs gene tebrık ederım saglıcakla kucagınada al inş bızede dua et merusedan haber varmıııııııııııııııııııı
canım arkadaşım,,,teşekkür ederim,,,,,darısı senin başına,,,,uslecim ara ara girip takip ederim seni inşallah canım bu duyguları sende yaşarsın,,teyzesi dün ultrasonda gördüm miniğimi 5 haftalıkmış,,,,,mini minnacık,,,,,,allaha şükr ediyorum ve hepiniz aklıma geliyorsunuz,,,,,,,,,umut varya asla onu yitirme sağlıcakla kal,,,,,,,beril arkadaşım çoooooooooooook sevindimya adına negüzel bak allah uğraştırmadan veriverdi süperbi haberbu canım allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin banada dua et darısı başımıza inşallah
Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,
canım arkadaşım,,,teşekkür ederim,,,,,darısı senin başına,,,,uslecim ara ara girip takip ederim seni inşallah canım bu duyguları sende yaşarsın,,teyzesi dün ultrasonda gördüm miniğimi 5 haftalıkmış,,,,,mini minnacık,,,,,,allaha şükr ediyorum ve hepiniz aklıma geliyorsunuz,,,,,,,,,umut varya asla onu yitirme sağlıcakla kal,,,,,,,
arkadaslar bende 2.5 yıllık evliyim 1senedir korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.doktor gittim hormon testlerim ii çıktı fakat yumurtalıklarımda tembellik görüldü adetin 5.günü klomen e bşladım ilk seferde yumurtam 13mm de kaldı bu seferkinde 19 mm oldu ce catlatma ignesi vuruldum suan bekliyoruz cok fazla düşünüyorum zaman hiç gecmiyor sabrımı artırmaya calışıyorum birbirimize dua edelim tecrübeli arkadaslardan cvp bekliyoruum