Yumurtlama Ve Hormon Sorunlari Olanlar

berıl kıs gene tebrık ederım saglıcakla kucagınada al inş bızede dua et merusedan haber varmıııııııııııııııııııı

merhaba benim ilk mesajım bebek isteyen herkeze allah nasip etsin.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle

Merhaba Arkadaşlar 2,5 Yillik Evliyim 10 Aydir Bebişim Olmuyor Bende 1 Yili Beklemeden Doktora Gittim Bana Reglinin 21.günü Progesteron Hormonu Analiz Edildi Ve 0,91 çikti Bu Ayda 2. Günümde E2 Ye Bakildi O Normal çikti Bende Reglilerim Düzensiz Olmaya Başladi Yaklaşik 2 Yildir Böyle Sonuç Olarak Yumurtlamam Olmuyo,yine Reglimin 13. Günü Gitcem Doktora E2 Ve Ultrason Bakilacak Aranizda Benim Durumumda Olan Arkadaşlarimiz Tecrübelerimizi Paylaşalim Benim Durumumda Yani Kadinin Yumurtlamasina Bağli Gelişen Kisirlik Olan Arkadaşlarim Yazarsaniz Memnun Olurum,,

selam. bende yumurtlama problemi çekmiştim.yumurtalığımda kist vardı laporoskopiyle kist alındı ama beş sene bebeğim olmadı yumurtalarım olgunlaşıp çatlamıyormuş üç aşılama dör tüp bebek denendi sonuncu deneme tuttu.ve ikizlerim var umarım sende bu duyguyu tadarsın.üstelik ben doğumdan dokuz ay sonra kendiliğinden tekrar hamile kaldım ama bel fıtığı tedavisi görüyordum bilmediğim için birsürü film ve emar çektirdim bu yüzden aldırmak zorunda kaldım yani kafanı bu konuya fazla takma rahat ol belki sende kendiliğinden hamile kalırsın

Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,

beril arkadaşım çoooooooooooook sevindimya adına negüzel bak allah uğraştırmadan veriverdi süperbi haberbu canım allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin banada dua et darısı başımıza inşallah

uslecim,afucum,rebelcim,swetlenacım,drerdogancım,strengelluckycim,suprenmunvalecim,meruşeci,nixcim ve melekoğlumcum,,,,,arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için canlarım dilerim burdaki herkes bu mutluluğu yaşar,,,,,,,,,,

berilcim sendeki sorun neydi?
ayrica hamisligini tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin elini sirtimiza sur de bize de gecsin
nixcim doktorum önce yumurtlaman olmuyo dedi,,sonra e2 ve ultrason takibi sık olarak yapıldı yumurtlamam oluyormuş,,,,,,çatlaması içinde iğne yaptı,,,inşallah canım bu duyguyu yaşarsın dua ediyorum herkese,,,,,,,,

beril arkadaşım çoooooooooooook sevindimya adına negüzel bak allah uğraştırmadan veriverdi süperbi haberbu canım allah sağlıkla kurtulmak nasip etsin banada dua et darısı başımıza inşallah
canım arkadaşım,,,teşekkür ederim,,,,,darısı senin başına,,,,uslecim ara ara girip takip ederim seni inşallah canım bu duyguları sende yaşarsın,,teyzesi dün ultrasonda gördüm miniğimi 5 haftalıkmış,,,,,mini minnacık,,,,,,allaha şükr ediyorum ve hepiniz aklıma geliyorsunuz,,,,,,,,,umut varya asla onu yitirme sağlıcakla kal,,,,,,,

Arkadaşlarim Bugün Test Yaptim Ve 2 çizgi Aninda çikti,,,,allahim çok Mutluyum,,,,,ne Yazacağimi şaşirdim,,,,,canlarim Bana Destek Olduğunuz Için Hepinize Teşekkür Ederim,,,,,,dualarim Sizlerle,,,,,,,

berilcim bak sana demştim senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bir an evvel bebeğinisağlıkla kucaklarsın:1hug::sm_cool:

canım arkadaşım,,,teşekkür ederim,,,,,darısı senin başına,,,,uslecim ara ara girip takip ederim seni inşallah canım bu duyguları sende yaşarsın,,teyzesi dün ultrasonda gördüm miniğimi 5 haftalıkmış,,,,,mini minnacık,,,,,,allaha şükr ediyorum ve hepiniz aklıma geliyorsunuz,,,,,,,,,umut varya asla onu yitirme sağlıcakla kal,,,,,,,

canım sağol dediklerin için insallah dediğin gibibende yasarım bu duyguyu senide teyze yaparım enyakın zamanda ödeşeriz sen beni yaptın şimdi teyzelik sırası sende dimi ama iyibak kendine unutma bizi buralarda

kızlar bu ayda denemeler boşa çıktı bugün adet oldum gününden önce geldi ama geldi işte
tedaviye devam pazartesi dr gitmem lazım ama tatil olduğu için gidemicem sizce aynı şekilde klomene devam etsem mi sonuçta bu ay yumurta oluşmuştu ve çatlama iğnesi yapmıştık
bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

dr a gittim cünkü adetim 2 gün sürüp bitti klomen kist yapmış bu ay ara veriyoruz kisti atınca tedaviye devam senin hamilelik nasıl gidiyor berilcim umrım herşey yolundadır

beril iyiyim canım bu hafta yumurtlama gunlerim basladı bidolu bi boş mesaiye devam seni sormalı pardon artık sizidicez demi nasıl bebiş ne zaman gidicen bidaha doktora senin purogesteron düşüktüya herhalde ilaca baslamıssındır haberler sende canım

edhak sen izmirde kime gidiyosun bende izmirliyim memnunmusun doktorundan tavsiye edermisin

beril tebrik ederim..inşallah bebeğine sağlıcakla kavuşursun..kayseri de hangi doktora gittiğini söylersen çok sevinirim.benim de dr sıkıntım var da..sevgilera.s.a.s.

uslecim ben şuan izmirde oturmuyorum foruma üye olduğumda izmirdeydim ama sonra eşimin tayini çıktı düzcedeyim burada dr a gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum inş bir gün ona teşekkür edicem bebeğimi kucağıma alınca:)
canım pek dr tanıdığm yok ama arkadaş akrabam çok izmirde istersen senn için iyi bi dr araştırırm izmirin neresinde oturuyosunuz bizim çoğunluk şirinyerde

arkadaslar bende 2.5 yıllık evliyim 1senedir korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.doktor gittim hormon testlerim ii çıktı fakat yumurtalıklarımda tembellik görüldü adetin 5.günü klomen e bşladım ilk seferde yumurtam 13mm de kaldı bu seferkinde 19 mm oldu ce catlatma ignesi vuruldum suan bekliyoruz cok fazla düşünüyorum zaman hiç gecmiyor sabrımı artırmaya calışıyorum birbirimize dua edelim tecrübeli arkadaslardan cvp bekliyoruum

arkadaslar bende 2.5 yıllık evliyim 1senedir korunmamamıza ragmen hamile kalamadım.doktor gittim hormon testlerim ii çıktı fakat yumurtalıklarımda tembellik görüldü adetin 5.günü klomen e bşladım ilk seferde yumurtam 13mm de kaldı bu seferkinde 19 mm oldu ce catlatma ignesi vuruldum suan bekliyoruz cok fazla düşünüyorum zaman hiç gecmiyor sabrımı artırmaya calışıyorum birbirimize dua edelim tecrübeli arkadaslardan cvp bekliyoruum

sema arkadaşım benim durumumda seninle aynı biz de tam 1 yıl oldu korunmuyoruz yumurtalarımda tembellik çıktı ilk ay kloman 5 gün günde 2 tane kullandım ama etki etmedi ikinci ay 10 gün günde 3 tane kullandım yumurtalarım gelişti ve çatlama iğnesi vuruldum ama kontrole gittiğimde bebek değil kist yapmış olduğumu gördük şimdi tekrar adet görüp kisti atıp atmadığımı takip edicez
inşallah sen benden daha şanslı olursun ve hayallerin 1 ay daha ertelenmez:emir_bebek::1hug:

X