- 21 Temmuz 2015
- 36
- 11
- 88
- 37
- Konu Sahibi angels1991
-
canım bende yapsam böyle çıkacaktı demek ki ovülasyon testlerimiz ayniydı çünkü.Ama hiç belli olmaz canim çünkü normali adet gecikmesinden sonra test yapmak biz sabirsızlanıp birkaç gün önceden yapiyoruz belkide hamilesin bilemezsin ki.O yüzden kendini üzme bekleyip görelim deAğladım agladim mmmmmm. Napiyim olmayınca olmucak demekki
Gelecek ay à da bü kadar umitlenmiycem ya. Akşam nasıl kötü oldum. Takmamaya çalışıyorm artikztn benımde umıdım yok beklemeden cıkmadıgı ıcın ola dvm bdahakı aya bakıcaz artık ALLAH büyük cnm
Kendimı eşimi uzdum. Valla. Ama testi yaptığım iyi oldu .şimdi çok bi rahatladim.. yapıp gerçekle yüzleşmek lazimcanım bende yapsam böyle çıkacaktı demek ki ovülasyon testlerimiz ayniydı çünkü.Ama hiç belli olmaz canim çünkü normali adet gecikmesinden sonra test yapmak biz sabirsızlanıp birkaç gün önceden yapiyoruz belkide hamilesin bilemezsin ki.O yüzden kendini üzme bekleyip görelim de
kıyamam canım uzulme bende senın gıbıyım esım bosucak artık beniAğladım agladim mmmmmm. Napiyim olmayınca olmucak demekki
sana katılıorum canım bıraz erken yaptık hele ben pekı belırtılerınız yokmu hıc?benım solemesı ayıp sarı sumukumsu akıntım var ayrıca sol tarafım acıo arada bıde tansıyonum dusuocanım bende yapsam böyle çıkacaktı demek ki ovülasyon testlerimiz ayniydı çünkü.Ama hiç belli olmaz canim çünkü normali adet gecikmesinden sonra test yapmak biz sabirsızlanıp birkaç gün önceden yapiyoruz belkide hamilesin bilemezsin ki.O yüzden kendini üzme bekleyip görelim de
kıyamam canım bende uzuluorum sılık gıbı bısey cıktı ama umudum yok benımde testın yansımasıydı sanırımGelecek ay à da bü kadar umitlenmiycem ya. Akşam nasıl kötü oldum. Takmamaya çalışıyorm artik
canım nasılsınKendimı eşimi uzdum. Valla. Ama testi yaptığım iyi oldu .şimdi çok bi rahatladim.. yapıp gerçekle yüzleşmek lazim
Daha daha iyiyim canım . Sağol. İnternetten sipariş verdim eşim için bi hap yazmıştı doktor onu getirtcem. Emodex die kapsülcanım nasılsın
Ben takmicam artık hayırlısı şimdi belirti adına da bişi yok.. Akıntı var beyaz .. O da zaten adet belirtisi ben de . Hep o gelir sonra 2 güne adet gelirkıyamam canım uzulme bende senın gıbıyım esım bosucak artık benivarmıdır askım acaba yokmudur dıye dıye mafettın kendını takma bu kdr dıo
takma canım ya allah büyük:*Ben takmicam artık hayırlısı şimdi belirti adına da bişi yok.. Akıntı var beyaz .. O da zaten adet belirtisi ben de . Hep o gelir sonra 2 güne adet gelir
valla canım kafayı yedım o sılıkcızgı neydıı dıye bole olupta hamıle olanlarda varmıs olmayanlarda bılmıorum delırıcemBen takmicam artık hayırlısı şimdi belirti adına da bişi yok.. Akıntı var beyaz .. O da zaten adet belirtisi ben de . Hep o gelir sonra 2 güne adet gelir
O silik çizgiyi ben tam goremedim dı. Bugün yaptın mı test falann. . Yarın silik de olsa cikar. Ben umudumu ondan yitirdim. 3 kala silik de olsa çıkmalıydi benim tertemiz ciktivalla canım kafayı yedım o sılıkcızgı neydıı dıye bole olupta hamıle olanlarda varmıs olmayanlarda bılmıorum delırıcemyarın yapsammıkı sabah ılk ıdrarla cıkarmı?4 gun kalıo yarın
canm sen napıyosun nasılsıncanım bende yapsam böyle çıkacaktı demek ki ovülasyon testlerimiz ayniydı çünkü.Ama hiç belli olmaz canim çünkü normali adet gecikmesinden sonra test yapmak biz sabirsızlanıp birkaç gün önceden yapiyoruz belkide hamilesin bilemezsin ki.O yüzden kendini üzme bekleyip görelim de
canım geç döllenme olmustur bazen ıdrar testınde cıkmayıp hamıle olanlarda var sıkma canını yapmadım daha yarın yapıcam ıns ılk ıdrarla cnm ne olur dua et ıns bebısım benımledır bende sana edıyorum kasıklarım ve belım cok agrıor ve sureklı bı bas agrım varO silik çizgiyi ben tam goremedim dı. Bugün yaptın mı test falann. . Yarın silik de olsa cikar. Ben umudumu ondan yitirdim. 3 kala silik de olsa çıkmalıydi benim tertemiz cikti
cnm bdaha bı baksana zahmet olmassa grmuonmuO silik çizgiyi ben tam goremedim dı. Bugün yaptın mı test falann. . Yarın silik de olsa cikar. Ben umudumu ondan yitirdim. 3 kala silik de olsa çıkmalıydi benim tertemiz cikti
Kız sanki böyle zorlama hayalet bişi var gibi . Ay inşallah hamissindir. Ovu . Yaptın mı buguncnm bdaha bı baksana zahmet olmassa grmuonmu
Ay inşallah hamişsindir. Benim hep psikolojikmis bence . Kendimi olmadığıma ikna edince . Belirtim de kalmadı. Senin yaş kacticanım geç döllenme olmustur bazen ıdrar testınde cıkmayıp hamıle olanlarda var sıkma canını yapmadım daha yarın yapıcam ıns ılk ıdrarla cnm ne olur dua et ıns bebısım benımledır bende sana edıyorum kasıklarım ve belım cok agrıor ve sureklı bı bas agrım varvede cokkkk uykum var
cnm ovılasyon yaptım aama o kıpkırmızı cızgılerden eser yok sennkı gıbı cıkıoKız sanki böyle zorlama hayalet bişi var gibi . Ay inşallah hamissindir. Ovu . Yaptın mı bugun
23 cnm ALLAH nasıp ederse ılk bebegım olcak daha once bı kaybım varAy inşallah hamişsindir. Benim hep psikolojikmis bence . Kendimi olmadığıma ikna edince . Belirtim de kalmadı. Senin yaş kacti
Senin yum . Günün ayın kaçıydı. Benim 12 . Si dicnm bdaha bı baksana zahmet olmassa grmuonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?