yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Ağladım agladim mmmmmm. Napiyim olmayınca olmucak demekki
canım bende yapsam böyle çıkacaktı demek ki ovülasyon testlerimiz ayniydı çünkü.Ama hiç belli olmaz canim çünkü normali adet gecikmesinden sonra test yapmak biz sabirsızlanıp birkaç gün önceden yapiyoruz belkide hamilesin bilemezsin ki.O yüzden kendini üzme bekleyip görelim de

Kendimı eşimi uzdum. Valla. Ama testi yaptığım iyi oldu .şimdi çok bi rahatladim.. yapıp gerçekle yüzleşmek lazim

sana katılıorum canım bıraz erken yaptık hele ben pekı belırtılerınız yokmu hıc?benım solemesı ayıp sarı sumukumsu akıntım var ayrıca sol tarafım acıo arada bıde tansıyonum dusuo

kıyamam canım uzulme bende senın gıbıyım esım bosucak artık benivarmıdır askım acaba yokmudur dıye dıye mafettın kendını takma bu kdr dıo
Ben takmicam artık hayırlısı şimdi belirti adına da bişi yok.. Akıntı var beyaz .. O da zaten adet belirtisi ben de . Hep o gelir sonra 2 güne adet gelir

Ben takmicam artık hayırlısı şimdi belirti adına da bişi yok.. Akıntı var beyaz .. O da zaten adet belirtisi ben de . Hep o gelir sonra 2 güne adet gelir
valla canım kafayı yedım o sılıkcızgı neydıı dıye bole olupta hamıle olanlarda varmıs olmayanlarda bılmıorum delırıcemyarın yapsammıkı sabah ılk ıdrarla cıkarmı?4 gun kalıo yarın

O silik çizgiyi ben tam goremedim dı. Bugün yaptın mı test falann. . Yarın silik de olsa cikar. Ben umudumu ondan yitirdim. 3 kala silik de olsa çıkmalıydi benim tertemiz cikti

canm sen napıyosun nasılsın

O silik çizgiyi ben tam goremedim dı. Bugün yaptın mı test falann. . Yarın silik de olsa cikar. Ben umudumu ondan yitirdim. 3 kala silik de olsa çıkmalıydi benim tertemiz cikti
canım geç döllenme olmustur bazen ıdrar testınde cıkmayıp hamıle olanlarda var sıkma canını yapmadım daha yarın yapıcam ıns ılk ıdrarla cnm ne olur dua et ıns bebısım benımledır bende sana edıyorum kasıklarım ve belım cok agrıor ve sureklı bı bas agrım varvede cokkkk uykum var

cnm bdaha bı baksana zahmet olmassa grmuonmu

Eklentiler

• P9210008.JPG
    71,5 KB · Görüntüleme: 832
Ay inşallah hamişsindir. Benim hep psikolojikmis bence . Kendimi olmadığıma ikna edince . Belirtim de kalmadı. Senin yaş kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…