yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

canım daha belli deil benim ne oldugum :)2 gunum gectı dun test yaptım bısey cıkmadı beklıyorum sadece akıntım var benımde oleydı umarım sende bende hamileyizdir?ne kadar var adetine

Canım bence sen de hamissin. . Daha önce lh böyle koyuluk olmadıysa bu işte bi iş varyaniiii. Adet günün geçti mi
daha once lh kullanmadım ben hıc cnm bu ılk ayımdı ne bılım canm ya adeti beklerken bol bol akıntı gelıyor adet oldum dıe kosuorum akıntı gelmıs

Beklemek zor ya. Ben de gitmesem duramam gibi. Bi de çok okuyup ediom.ya. Hep Stres yapio. Biraz uzaklassam ii olur diom
cnm stres bebeğe çoookkkk zararlı sakın ha aklına kötü seyler getırme dusunme baska bsey dusun ben sana dedım ama kuzu progestan al btane dıe zararı yoktu onun

merhaba hanımlar ben de şimdi bu yumurtlama testinden sparis verdim. birkaç güne kadar gelecek, şimdi bunu nasıl yapıyoruz, normal gebelik testi gibi idrarla mı yapıyoruz. testte çift çizgi koyulaştığı zaman yumurtlamış mı oluyoruz. ben hiç kullanmadım bilemiyorum. bu konuda bana da yardımcı olabilirmisiniz?

canım evet aynı dedıgın gıbı gebelık testı gıbı yapıosun sılık cıkarsa negatıf demek cıf cızgı cıkınca 36 saat snra yumurtlucaksın demek oluyor

canım daha belli deil benim ne oldugum :)2 gunum gectı dun test yaptım bısey cıkmadı beklıyorum sadece akıntım var benımde oleydı umarım sende bende hamileyizdir?ne kadar var adetine
ayyy bence sen hamilesin içime doğdu birden ,ah birde kendime ne olduğum içime doğsa ,3 günüm kaldı adete ekimin 1 inde eşimle ürolog ve kadın doğuma gözükcez adetim de 2 ekim doktor alttan muayene edince siz hamilesiniz dese bi süpriz olsa ayyyy deli olurum galiba ,sadece hayallerde kalıyor 1.5 yıldır olmuyor her ay hayal ediyorum ama maalesef,angels belirtin var mı benim belim ağrıyor karnıma arada ağrı gibi değişik bişeyler oluyor göğsümde ne ağrı ne de başka bişey var göğüs mutlaka sinyal verirdi hamile olsam demi

canım aynı benım gıbısın belım kopuyor uykum var oglen 2den asagı kalkamıorum yataktan goguslerım şiş kasıklarımda batmalar oluyor ara ara okdr herkesın bır olmuyor gogus agrısı daha sonraları cıkıor ama bıde muthıs bı sekılde akıntım var benım:s

ne bileyim canım ya yine kırmızılar gelcek gibi geliyor doktora gidelim bakalım inş sorunu anlar,siz ne zamandır hamile kalmayı bekliyorsunuz ,doktora gittiniz mi tedavi hsg falan çekildiniz mi?
ben hamilelikten şüphe edemiyorum hiç sızlama göğüs büyümesi bişey yok yinede herşey Allah tan canım hayırlısı.

ah canım agzından bal damlıyor inşallah ama ben umıtsızım benımadetlerım bazen gec gelıo ondan gecmıstır sımdıde yne gectı snrm olurum bugun yarın umudum yok yani

canım ben 2 senelık evlıyım evlenelı 1 sene olmustu geen sene bu zmanlar hamıle kaldım ama 2 gun sevınebıldım dustu bebegım bu aylarda kalmıstım yıne 3 4ay korunduk bıraktık korunmayı ama olmadı daha eger hamıleysem mucıze olcak:)gecen senede bu ay kalmıstım:)

ayrıca umıdını kaybetme hıc bır belırtı olmadanda hamıle kalınabılıor benım aklıma gelen dıger hamılelıgımde mıdem bulanıordu baska bsey yoktu ogrendkten sonra goguslerım acımaya basladı

inşallah angels ,sağlıklı bi gebeliğin olur ,mutlaka bildir hamileysen,inşallah da öylesindir,bende hamile olayım yakın zamanda hayırlısı ile Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…