Yumurtlama tedavisi, yumurta çatlatma iğnesi, ve bir çok çaba ve acı

Darısı bize olur inşallah işte elinde olan birşey olmuyor insan bakıyor umitlerimiz boşa çıkmaz insalalh senin yaşadığın mutluluğu bende yaşarim benimde ilk ignem

Progesteron testi ne için verdiniz acaba ? Benimde bat 1 Ekim Rabbım sonuçlarımızi hayr eylesin

Evet bu ay ilk sende de mi ilk bilmiyorum umitliyim ama genede hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bakicaz artık yarın
Benimde ilk. Bende umitlenmek istemiyorum çünkü o çok zor oluyor ya hayal kırıklığı gibi . İnşallah sapasağlam tutunurlar bize bebişlerimizz

Benimde ilk. Bende umitlenmek istemiyorum çünkü o çok zor oluyor ya hayal kırıklığı gibi . İnşallah sapasağlam tutunurlar bize bebişlerimizz
Yaa sende ilk iğne yaptığın günler nasıldı benim inanılmaz bir kasik ağrım oldu bel ağrım oldu sonrası ağrım hafifledi anı hareketlerde bazen böyle öylesine bıçak saplanircasina bir sanciya dönüştü kist falan olmamıştır insalalh bide ondan korkuyorum

Hiç kötü şeyler düşünme. Niye kist olsun . Allahin izni ile olmamıştır inşallah. Tabi ki bende de epey ağrı oldu ..benim adet dönemlerimde sancılı geçer. Bende buradan okuduklarım kadarı ile ağrım olmasını normal karşıladım. Böyle dayanılmayacak gibi değildi benim ki . Sanki adet dönemimde ki gibi. Bende ki tek farklılık dün göbek deliğimin çevresi sızladı. Çok hafif bir sızı oldu . Üsüttum dedim kendi kendime.

Hadi hayırlısı bakalım ne olacak hallerimiz

Kesinlikle tedavine ard arda devam etmelisin aldığın tedavinin ancak o şekilde olumlu sonuç verip vermiyecegini soylebilirom sana bir sağlıkçı olarak
Aynı tedaviyi bende görüyorum ikinci ayımız inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…