Yumurtlama tedavisi, yumurta çatlatma iğnesi, ve bir çok çaba ve acı

Merhaba canım ben de bu süreçlerden geçmiş biri olarak bi soru sormak istiyorum. Ben femara sonrası ovitrelle vuruldum. doktora progesteron testi veriyim mi yumurtlamadan 1 hafta sonra (iğneden 1 hafta sonra) dedim "gerek yok çatlatma iğnesi olduğun için yanıltır seni" dedi bnde vermemiştim. Şimdi bu yazını görünce verebiliyor muymuşuz yani bana neden öyle dedi ozaman Hiç bir zaman kontrol edilmedi iğneden snra çatlamış mı çatlamamış mı diye oyüzden bende hep yumurtalarım çatlamadığını düşünüyorum..

Neden yanıltır dediğini anlamadım doktorum merkezde ben ilçede oturuyorum bi test için buraya kadar gelme ordaki hastanede yaptırabilirsin dedi devlet hastanesinde yaptırdım be ordaki doktorda gayet normal karsıladı bu durumu hemen kan testi istedi hatta merak ettim gel testten önce ultrosonla bakayım ben dedi baktı ve çatlamışlar gözükmüyolar sonucun 10 dan yüksek cıkar demişti

Bunu merak ediyosan 21. Günü denk gelicek sekilde kendin baktırabilirsin bence direk progesteron baktırcaktım de devlette bakıyolar

Biliyorum çok verdim 21. gün genelde alınıyor ama yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılan değer daha doğru. Doktorun demek istediği çatlatma iğnesinde bulunan östrejenlerden kaynaklı yanılma olur dediğini hatırlıyorum çünkü bazı hormonları tavan yapıyor.. Ama senden bu bilgiyi aldığım iyi oldu bu ay vurulduğumda gidip baktırıcam ne olursa olsun

Ayy bende negatif ya
Ben daha yapmadım son 1 gün bekliyorum yarını aslında dün sabah uyandım aşırı midem bulanıyordu beni bi heyecan sardı tabi ama ne yesem kustum midem ağırdı bütün gün o kadar kötü oldum ki sonra böyle şeyler için daha çok erken olduğunu düşündüm bu gün de adet olcakmış gibi hissediyorum hayırlısı

Allah yardımcınız olsun kuzum benim inşallah vardır inşallah

merhaba bende ovitrella vuruldum 1 ekim bat tarihim sabırsızlıkla bekliyorum ama bende hiç bir belirti yok sizde bulatı dışında bir belirtti var mı ?

merhaba bende ovitrella vuruldum 1 ekim bat tarihim sabırsızlıkla bekliyorum ama bende hiç bir belirti yok sizde bulatı dışında bir belirtti var mı ?
Başka belirtim yoktu erken gebelik testi yaptım bu gün negatif cıktı benimde malesef oysaki hep bi umutluydum bu aydan artık yarın adeti beklerim

Adet düzensizliğim var her zaman tam bir adetim olmaz genellikle üçer gün akşama oluyor bazen erken bazen geç ama 3 Ekim bugün iğnemi oldum bakalım teşekür ederim
Canım benim bende 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum, dün ve bugün sağ tarafımda hafif sancılar var sende herhangi bi şey var mı ve bu ağrılar ne ağrısı acaba( iğneden mi başka bi şey mi)

Çatlatma iğnesi in etkisi ne zmn geçiyor bnm 10 günüm göğüs ağrısı adet sancıları sağ tarafta hafif kasık agirisi bacaklarda ağrı oluyordu şuan 15 günüm bir belirti falan yok yarın hastaneye gidip test vericem hayırlısi bakalım

Ahhhh canım benim kader arkadaşım al bendende bu kadar bu yazdıklarının hepsi beni anlatıyor 14 aylık evliyim ve aynı şeyler

Hakkımızda hayırlısı sende bu ay durumlar nedir
Amin canım bende işte adetime 4 gün kaldı yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunması gerekiyor evde en hassas kaliteli erken gebelik testini yaptım hayalet ikinci çizgi belirgin oldu yarın kan testi vermeyi düşünüyorum değerime bakmak için sol kasıklrımda ara ara sancılar ve kasılmalar var ateşim yükseliyor ve çok halsizim idrarımda koyu ve köpüklü

Ayyhadi inşallah yarın mutlu haberi alırsın darısı tum istiyenlere inşallah yarın haber ver merak ettim benimde bat 1 ama bu aydan da pek bir ümidim yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…