Yumurtlama tedavisi görenler
Arkadaslar merhaba, bu konuyla ilgili çok fazla deneyimi olan ve yorum yapan arkadaslar var ama yeni üye olduğum için bende konu açmak istedim. 3yıllık evliyim aon 9 aydır bebek istemeye başladık ama doğal şekilde bir sonuç alamadık. Önceki hafta doktorum Klomene başladı, 5gün kullandıktan sonra Mesional verdi 3günlüğüne. Kontrolw gittiğimde istenen boyuta ulaşmadığını öğrendim yumurtaların. Ve 3gün de Gonal F başladık. Son olarak Ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve malum 36 saat sonunda ilişki oldu. Yalnız bu tedavilerden sonuc alan varmı benımle paylaşabilir mi tecrübesini
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba canım Bende 3 defa klomen ve ovitrelle kullandım sonuç alamadım hep kist oluştu Bu ilaçlar hormon vücuda zararı da oluyor doktorlar 6 defadan fazla kullandirmaz.Ben başka bir ilde doktora muayene oldum ve bana dediki bu kadar çok klomen neden kullandın hiç bir ilaç kullanmadan 4 ay bekle dedi ,bitkisel çok şey yaptım dr.gitmeyi ihmal etmedim gene sonuç alamadım stres her hastalığın başı rahat olup Allah a dua edip nasipse olacaktır deyip normal yaşantına devam et.bol bol Incir ye
Cevabınız için tesekkürler
Ya birde pat diye daldık tedaviye anlamadığım şeyler de var doktorum acele cevap verıyor. Önceki ay hiçbi ilaç kullanmadan kontrol etti yumurtaların şekli,büyüklüğü ve sayısı gayet iyi dedi, eşim için spermiyogram testi de yaptırdık oda 390 milyon çıktı gayet iyi dedi. Ertesi ay ilaç ve iğneye başlayınca madem normaldi neden başladık dedim. Bu ay regl dönemını bekleyıp görcez bakalım, incirin neye faydası varmıs?