• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bebek 1 sene olmayınca yapıyo.. genelde doktorlar kendiliginden olma taraftarı ama bence bütün testler yapılmalı hiç bişey de sorun yoksa kendiliğinden olsun diye beklenmeli çünkü sonradan sorun çıkınca daha kötü oluyo eşinden sperm testi istedi mi?
Onlar istemedi kuzum ama biz gidip yaptırdık. Hiç bir sorun çıkmadı onda. Bende senin gibi düşünüyorum bütün testler yapılsın eğer problem yoksa beklensin. Çünkü eğer problem varsa zaman kaybindan başka birşey değil beklemek.

Onlar istemedi kuzum ama biz gidip yaptırdık. Hiç bir sorun çıkmadı onda. Bende senin gibi düşünüyorum bütün testler yapılsın eğer problem yoksa beklensin. Çünkü eğer problem varsa zaman kaybindan başka birşey değil beklemek.
Aynen öyle canım sen 1 seneden fazla oldu de doktora bide eşimde sorun yok falan de canım o zaman bakarlar diye düşünüyorum

Merhaba geç döllenme yaşayan var mu ?
Yumurtlama döneminde hiç akintim gelmedi adet oncesi ve adet sonrası çok akintim oluyor acaba o zaman mi dollenmemidollenmemi mi oluyor.?
Maalesef benim bu konuda pek bilgim yok canım. Ovulasyon testleri varya ben onlardan yapıyordum canım. Ama geçen ay doktor o testlerin yumurtanın ne zaman catladigi hakkında bilgi vermediğini söyledi.

Inşallah canım ben hiç hamile kalmadım bazen kendi kendime şey diyorum hamile kalsaydım da düşük olsaydı bari bilurdim hamile kalabiliyorum psikolojimiz bozuk :KK76: Allah affetsin
Deme oyle canim oda cok zor tam hamile oldugumu ogrendim herkese soyledikbir hafta sonra kanama ve dusuk uzuldugumuze mi yanalim herkesin duyduguna mi yanalim yani oda cok aci inan

F
Deme oyle canim oda cok zor tam hamile oldugumu ogrendim herkese soyledikbir hafta sonra kanama ve dusuk uzuldugumuze mi yanalim herkesin duyduguna mi yanalim yani oda cok aci inan
Biliyorum canım o zaman daha da yıpranırım ama bazen tuhaf şeyler düşünüyorum kayafi yedim sanirim :halay: Eşiminde kafasını yedim :KK76:

F

Biliyorum canım o zaman daha da yıpranırım ama bazen tuhaf şeyler düşünüyorum kayafi yedim sanirim :halay: Eşiminde kafasını yedim :KK76:
Bizde 10 ay olduk evleneli sadece alttan muayene ve hormon testi yapildi hersey guzel dedi o kadar bakalim bayramdan sonra baska bir doktora gidecem ins gerek kalmaz o zamana bebek mujdesini alirim

Canım ben de adetin 2. Günü gitmiştim vajinal ultrason yapıp gelişebilecek yumurta var mı bakmıştı ve yumurta gelişimine faydalı klomen adında bi ilaç verdi beş gün kullandım, üç yumurtam oldu, 11. Gün kontrolde çatlatma ignesi vuruldum gelişen yumurtalar çatlasın diye, iğneden sonra 5. Gün kontrole gittim hepsi çatlamış, bugün iğneden sonra 6. Günüm işte, adet tarihim 20 agustos, adet olursam adetin 2. Günü yine gideceğim, olmazsam zil takıp oynayacağım :)) inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz.
Tatlım senin durumunu merak ettim hiç regl belirtisi var mı? Benim de 21 agustos normalde 1 hafta önceden hafif sancı falan olurdu şimdi hiç bişey yok. Aslında bu ay gebelikten yana hiç umudum yok ama yine de belki diyorum :anneadayı::eek:

Merhaba Kızlar, 34 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bu ay çok garip hallerdeyim. 23 Temmuz da regl oldum, 01 Ağustos da ovülasyon testi yaptım ve net çift çizgiyi gördüm... Bu arada reglim bitti, 5 gün ara ile tekrar başladı. (Simsiyah, kahverengi, açık kırmızı ve pembe renginde ) Kanamamdan dolayı 03 Ağustos Perşembe günü doktora gittim, yumurtan 13 mm olmuş, Cuma günü gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ve kanama ile hiç ilgilenmedi. Hatta ben de bebek aşkına kanamayı unuttum 21 mm iken iğnemi oldum. Tabi ki çatlamadı :KK43: 35,5 mm kist oldu. Dün çok fena sancım oldu, midem bulandı doktora gittim, ultrasonda yumurtam daha doğrusu kistim görünmedi. Doktorum biraz sıvı var ilişkiye gir dedi. Bu arada hala kanamam devam ediyor. Geçen ay hsg çektirmiştim, ilgisi var mıdır? Uzun oldu, çok çok özür dilerim... Başına böyle bir şey gelen varsa bana akıl versin ne olur. Stresten ölmek üzereyim... Sevgiler

Tatlım senin durumunu merak ettim hiç regl belirtisi var mı? Benim de 21 agustos normalde 1 hafta önceden hafif sancı falan olurdu şimdi hiç bişey yok. Aslında bu ay gebelikten yana hiç umudum yok ama yine de belki diyorum :anneadayı::eek:
Selam canım bende ne gebelik ne adet belirtisi :)) ikisi de yok, bir kaç gün önce belim agrıyordu çok o da geçti gitti, dün göğüs dolgunlugu vardı bugün geçmiş, kremsi akıntı vardı 3 gündür bugün kupkuruyum.. adet öncesi karnım ve vücudum şişer bi hafta önceden o da yok:KK53: sadece iştahım fena habire bi şeyler yiyorum öyle, sen de durumlar nasıl?

Önceki mesajları unutmuşum ben, şimdi baktım onlara da aklıma birden senin bu ay hamile olacağın geldi, altıncı hissim kuvvetlidir benim :KK76: bence pazara kadar beklemeyelim perşembe ya da cuma sabah sana test yapalım, sen neden yapmıyorsun dersen ben çatlatma ignesi oldum en erken cuma yapabilirim o da yanıltmazsa

Önceki mesajları unutmuşum ben, şimdi baktım onlara da aklıma birden senin bu ay hamile olacağın geldi, altıncı hissim kuvvetlidir benim :KK76: bence pazara kadar beklemeyelim perşembe ya da cuma sabah sana test yapalım, sen neden yapmıyorsun dersen ben çatlatma ignesi oldum en erken cuma yapabilirim o da yanıltmazsa
Hadi inşallah canım yaa. Öyle çok istiyorum ki. Bende de hiç bir belirti yok bundan önce her ay kasiklarim ağrıdı acaba hamile miyim tarzı herseyi gebeliğe baglardim. Ama bu ay yok ne gebelik ne de regl belirtisi

Merhaba Kızlar, 34 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bu ay çok garip hallerdeyim. 23 Temmuz da regl oldum, 01 Ağustos da ovülasyon testi yaptım ve net çift çizgiyi gördüm... Bu arada reglim bitti, 5 gün ara ile tekrar başladı. (Simsiyah, kahverengi, açık kırmızı ve pembe renginde ) Kanamamdan dolayı 03 Ağustos Perşembe günü doktora gittim, yumurtan 13 mm olmuş, Cuma günü gel çatlatma iğnesi yapalım dedi ve kanama ile hiç ilgilenmedi. Hatta ben de bebek aşkına kanamayı unuttum 21 mm iken iğnemi oldum. Tabi ki çatlamadı :KK43: 35,5 mm kist oldu. Dün çok fena sancım oldu, midem bulandı doktora gittim, ultrasonda yumurtam daha doğrusu kistim görünmedi. Doktorum biraz sıvı var ilişkiye gir dedi. Bu arada hala kanamam devam ediyor. Geçen ay hsg çektirmiştim, ilgisi var mıdır? Uzun oldu, çok çok özür dilerim... Başına böyle bir şey gelen varsa bana akıl versin ne olur. Stresten ölmek üzereyim... Sevgiler
Kanaman inşallah kötü birsey değildir kuzum bilmiyorum benim başıma hiç gelmedi hiç okumadım da daha önce böyle bi şikayet. İnşallah bu ay müjdeli haber alırsın kuzum doktorun dediğini yap belki de o sıvı gebelik için iyi birşeydir bilmiyoruz ki:dua:

Kanaman inşallah kötü birsey değildir kuzum bilmiyorum benim başıma hiç gelmedi hiç okumadım da daha önce böyle bi şikayet. İnşallah bu ay müjdeli haber alırsın kuzum doktorun dediğini yap belki de o sıvı gebelik için iyi birşeydir bilmiyoruz ki:dua:
Allah hepimizin dualarını tez vakitte kabul etsin inşallah canım... Doktorum da bıktı benden vallahi

Kızlar reglime son 4 gün :110: bu ay garip bir heyecan var bende hiç bir belirtim yok hala. Ne adet ne gebelik. Ama psikolojim bozuldu dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum sonuç pozitifti :anneadayı:

Back