Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öncelikle herkese merhabalar diyorum ve tez zamanda dualarımızın kabul olup bebişlerimize kavuşmamızı diliyorum.9 yıllık evliyim.İlk yıllar cocuk düşünmedik ama son yıllarda artık bizde bir bebişimiz olmasını çok istedik.2 kez aşılamam oldu ama sonuç negatifti.4 ayrı doktora gittik hepsi de sebepsiz infertilite olduğunu bir sorun gözükmediğini söyledi.Artık vazgeçmiştik ama son bir kez daha deneyelim diye karar verdik ve yeni bir doktorla bu ay tekrar yumurta takibine başladık.12-14-16 sında çalışmaları gerçekleştirdik.Bakalım yine bir umut bekliycez bu ay...

Hayırlısı olur inşallah canım benim, Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar adet itibariyle 10. Gunde yumurtlama yada gebelik olusumu olurmu sizce illa 12 14 16 mı olmalı

10. Gun erkenmidir acaba ben hiç test alıp bakmadım ama 10. Gunden itibaren sol kasıgım bazen orta kısım ve belime doğru agrım var. Acaba bunlar yumurtlama belirtisimidir. bende de adet duzensizliği var ama son 3 aydır sukurler olsun 30 gunde falan oluyorum bu ay garip hisler içindeyim sanki ama hayırlısı bakalım. Çokta umitlenmek istemiyorum daha öncede umitlendim çok husran oldu... Ama daha bat a cok var sabırsızlanıyorum...

Canım bildiğim kadarıyla adet döngüsü 28 günde bir olanlar için yumurtlama 12 14 ve 16 günlerde olabiliyor.Ama daha önce birisi sat itibaren değilde battan itibaren 14 gün sayılmalı diye yazmıştı.

Canım bildiğim kadarıyla adet döngüsü 28 günde bir olanlar için yumurtlama 12 14 ve 16 günlerde olabiliyor.Ama daha önce birisi sat itibaren değilde battan itibaren 14 gün sayılmalı diye yazmıştı.
Bat tan itibaren gerimi saymak lazım anlayamadım.. Peki sizlerde agrı oluyor mu yumurtlama donemi bu ay ozellikle baya bir agrım var 10. Gunden itibaren 5 gundur devam ediyor hafif hafif

Bat tan itibaren gerimi saymak lazım anlayamadım.. Peki sizlerde agrı oluyor mu yumurtlama donemi bu ay ozellikle baya bir agrım var 10. Gunden itibaren 5 gundur devam ediyor hafif hafif
Aynen öyle canım bat tan itibaren 14 gün geri saymak lazım diye yazmışlardı.bende adetten bi hafta 10 gün önce başlıyo bel ve kasık ağrısı hafif hafif ama henüz bi gebelik yaşamadığım için neye yoracağımı bilemiyorum.yumurtlama mı adet belirtisi mi bilemiyorum yani:))

Ben daha once dış gebelik yasadım ama boyle belirtiler yasadımmı hatırlamıyorum Sadece ara ara sag kasıgıma bi anda bıcak gibi sancı saplanıyordu. Benimkisi adet sancısı degil eminim 10 unda bitti cnku aklıma yumurtlama geldi direkt... Bu sefer solda agrım daha önce boyle kotu bir tecrube yasadıgım için şimdi panikliyorum acıkcası. Birde tabi artık olsunda istiyorum hepimizin istediği gibi tabiki. İnşallah olur ya en kısa zamanda hepimizin duaları kabul olur insallah.

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah.Adet döngünün 30 gün olduğunu yazmışsın sanırım.Eğer 30 günse 7 günde herhalde soldaki yumurtan büyüdüğü için ağrı yapıyo olabilir.Bazı arkadaşlar üstüne görebiliyolarmış belkide öyle bişey vardır.test yaptın mı yada adetin normal miydi??

Ben gecen ay duzensizliğim olacagını dusunerek normal zamanımda adet beklemiyordum 30. Gunde cnku kafasına gore geliyor yani ama 3 aydır duzgunmuş meğer adet beklemiyordum ama gogusleriö acımıstı bi iki belirti hissettiğimi sandım test yaptırdım beta 1.20 cıktı ama 2 gun sonra zaten adet gordum meger adet agrısıymış o. Hemde normal geldi 7 gun surdu ama bu ay 10. Gun itibariyle agrı basladı ara ara vuruyor yuöurta buyuyunce agrıyor olabilir diyorsun yani... İnşallah hadi hayırlısı bakalım

Anladım canım geç döllenme olabilir mi acaba diye sormuştum..İnşallah büyüdüğü içindir ve hayırlısıyla da olumlu sonuçlanır.

Anladım canım geç döllenme olabilir mi acaba diye sormuştum..İnşallah büyüdüğü içindir ve hayırlısıyla da olumlu sonuçlanır.
Insallah hepimizin olumlu olur canım. Hayırlısı neyse o olsun insallah olacaksa en hayırlı zamanda saglıklı olsun insallah

isteyen herkese nasip olsun inşallah kuzum. Sende durum ne
Benim durumum çok karışık canım 34 yaşındayım. 9.ayda evlendim 12.ayda dış gebelik geçirdim iğne ile kurtuldum. Sonra kimyasal gebelik geçirdim. Tüm hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı, rahim filmi çektirdim temiz çıktı. 17 gündür kanamam var vedün ile bugün normal gebelik testi yaptırdım çift çizgi çıktı. Kan verdim sonucunu bekliyorum ama kanamamdan dolayı çok korkuyorum. Yine olmayacak biliyorum ama dış gebelik en kötüsü

Hayırlı düşün hayırlı olsun canım. İnşallah gebesindir kan testi yüzünü güldürür inşallah kuzum

Canim sonuc ne cikti merak ettim ins saglikli bir gebeliktir

Kizlar bende bu bal corek otu tarcin karisimini yapayim diyarum gerci adetim geceli 4 gun oldu ama olsun simdiden baslarin ins saglikli bir yumurtam ve bebegim olur bayramdan sonrada doktora giderim hayirlisi artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…