- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Estağfurullah canım doktorun durumunu iyi bulduysa istersen bi iki ay bekle evde ovulasyon testi uygula bu dönemde çok da kafana takma ama rahat olmaya çalış. İnsanın elinde değil biliyorum ama çok dusunmemeye çalışbişi daha sormak istiyorum benim doktorum kimyasal gebelik yaşadıgımda adetim geldiğinde aşağıdan muayene etti bir sürü tahlil yaptı rahim ve yumurtalık çok iyi dedi adetin geçince tekrar gel dedi gittim bu sefer de çok normal çok iyi bugün yarın yumurtlama günü dedi buna rağmen gene de gidip yumurtlama takibi istiyorum diyim mi sizin de başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama çok teşekkür ederim
Ovulasyon testi şey mi yumurtlama günü mü ya çooook teşekkür ederim ilginiz içinEstağfurullah canım doktorun durumunu iyi bulduysa istersen bi iki ay bekle evde ovulasyon testi uygula bu dönemde çok da kafana takma ama rahat olmaya çalış. İnsanın elinde değil biliyorum ama çok dusunmemeye çalış
Evet tatlım eczanelerde var kaç günde bi regl oluyorsan ona göre hesaplarsin yumurtlama tarihini o tarihten 3 gün önce falan testi yapmaya başlarsin çift çizgi olunca çatlıyor demek o günü iyi degerlendirOvulasyon testi şey mi yumurtlama günü mü ya çooook teşekkür ederim ilginiz için
Ben canim napmak gerekiyorkızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile
Evet tatlım eczanelerde var kaç günde bi regl oluyorsan ona göre hesaplarsin yumurtlama tarihini o tarihten 3 gün önce falan testi yapmaya başlarsin çift çizgi olunca çatlıyor demek o günü iyi degerlendir
Evet canimO zaman üç dört tane mi test alacağız
Tamam eczaneden alayım
Bunu mu alayım buna kalem test diyor innovita yoksa laboquik var onu mı alayım gitti gidiyor dan baktım daEvet canim
Hangisinin fiyati uygunsa onu al canım bence çok para vermeye gerek yokBunu mu alayım buna kalem test diyor innovita yoksa laboquik var onu mı alayım gitti gidiyor dan baktım da
Canım hamile misin merak ettimSelam kızlar. 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim de ve eşimin testlerinde bi problem çıkmadı çok şükür. Sadece geçen ay muane de doktor basit bir kist olduğunu söyledi kendiliğinden geçermis. Bu ay regl olduğum da doktora gidicem yumurtlama takibine başlayacağız. Ama ben çok merak ediyorum nasıl olacak ilaç da kullanacak miyim bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler
Hamileyim canım çok şükürCanım hamile misin merak ettim
Peki evde yaptığımız ovulssyon testinden sonuç alamazsak doktorun yaptığı yumurtlama takibi nasıl oluyor muşHamileyim canım çok şükürdarısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Bende ilaç verdi canım klomen onu kullandım doktorun dediği tarihte kontrole gittim ultrasonla baktı kaç yumurta olduğunu ve milimini söyledi çatlama vaktinin yakın olduğu tarihlerde gün aşırı ilişki önerdiPeki evde yaptığımız ovulssyon testinden sonuç alamazsak doktorun yaptığı yumurtlama takibi nasıl oluyor muş
kaç haftalık şimdi minnoş çok sevindim sizin adınıza kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin inşallah RabbimBende ilaç verdi canım klomen onu kullandım doktorun dediği tarihte kontrole gittim ultrasonla baktı kaç yumurta olduğunu ve milimini söyledi çatlama vaktinin yakın olduğu tarihlerde gün aşırı ilişki önerdi
10 haftalik oldu çok teşekkür ederim tez zamanda darısı sizin başınıza inşallahkaç haftalık şimdi minnoş çok sevindim sizin adınıza kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin inşallah Rabbim
10 haftalik oldu çok teşekkür ederim tez zamanda darısı sizin başınıza inşallah
Bişi daha sorabilir miyimİnşallah daha çok yeni ama çok güzel duygudur eminim. Bakalım evdeki ovulasyon testi işe yararsa görcez bizde o duyguyu yaşarız inşallah :)
Bişi daha sorabilir miyimİnşallah daha çok yeni ama çok güzel duygudur eminim. Bakalım evdeki ovulasyon testi işe yararsa görcez bizde o duyguyu yaşarız inşallah :)
Tabiki canım buyur. İnşallah yaşarsın canım Rabbim kimseyi çok bekletmesinBişi daha sorabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?