Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estağfurullah canım doktorun durumunu iyi bulduysa istersen bi iki ay bekle evde ovulasyon testi uygula bu dönemde çok da kafana takma ama rahat olmaya çalış. İnsanın elinde değil biliyorum ama çok dusunmemeye çalış

Ovulasyon testi şey mi yumurtlama günü mü ya çooook teşekkür ederim ilginiz için

Ovulasyon testi şey mi yumurtlama günü mü ya çooook teşekkür ederim ilginiz için
Evet tatlım eczanelerde var kaç günde bi regl oluyorsan ona göre hesaplarsin yumurtlama tarihini o tarihten 3 gün önce falan testi yapmaya başlarsin çift çizgi olunca çatlıyor demek o günü iyi degerlendir

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

Canım hamile misin merak ettim

Peki evde yaptığımız ovulssyon testinden sonuç alamazsak doktorun yaptığı yumurtlama takibi nasıl oluyor muş
Bende ilaç verdi canım klomen onu kullandım doktorun dediği tarihte kontrole gittim ultrasonla baktı kaç yumurta olduğunu ve milimini söyledi çatlama vaktinin yakın olduğu tarihlerde gün aşırı ilişki önerdi

kaç haftalık şimdi minnoş çok sevindim sizin adınıza kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…