- Konu Sahibi Elagozlu525
-
amin inşallah. Şimdi ben kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra adetim uzun ve ağrılı çok kanamalı olmaya başladı iki ay böyle oldu afedersin ilk günler dışıma kadar çıkıyordu bu sefer doldurmadı bile pedi bugün dördüncü gün damla gibi geliyor sebebi var mıdır yoksa normal miTabiki canım buyur. İnşallah yaşarsın canım Rabbim kimseyi çok bekletmesin
Bu konuda hiç bilgim yok canım ama doktoruna sor istersenamin inşallah. Şimdi ben kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra adetim uzun ve ağrılı çok kanamalı olmaya başladı iki ay böyle oldu afedersin ilk günler dışıma kadar çıkıyordu bu sefer doldurmadı bile pedi bugün dördüncü gün damla gibi geliyor sebebi var mıdır yoksa normal mi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnde bili sormak istiyorm 24 ocakda kontrole gittim yumurta takibi yaptırmadım ama gitmişken öğreniyim dedim ve iki tane tumurtam varmş ikiside 16 mm adetin 10. Günüydü gittiğimde boyutu falan nasıl sence bi de iksiide aynı boyutta nasıl olur ben ilç falan kullanmıyorm doktor sağlıklı yumurtalıklarımın oldupunu söledi 10. Güne göre fln nasıl boyutu cabım biliyomsnHamileyim canım çok şükürdarısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Tamam öyle yapayım o zaman teşekür ederim :)Bu konuda hiç bilgim yok canım ama doktoruna sor istersen
Boyutu çok güzel canım muhtemelen o tarihten 3 4 gün sonra catlayacak. Demek ki senin bünyen sağlıklı yumurtaliklarin iyi çalışıyor canım ikisi birden tutar inşallah ikiz bebeğin olurRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnde bili sormak istiyorm 24 ocakda kontrole gittim yumurta takibi yaptırmadım ama gitmişken öğreniyim dedim ve iki tane tumurtam varmş ikiside 16 mm adetin 10. Günüydü gittiğimde boyutu falan nasıl sence bi de iksiide aynı boyutta nasıl olur ben ilç falan kullanmıyorm doktor sağlıklı yumurtalıklarımın oldupunu söledi 10. Güne göre fln nasıl boyutu cabım biliyomsn
Ay inşallah allahım bebişim olur tabi bakabilcrim kadar versin rabbimmBoyutu çok güzel canım muhtemelen o tarihten 3 4 gün sonra catlayacak. Demek ki senin bünyen sağlıklı yumurtaliklarin iyi çalışıyor canım ikisi birden tutar inşallah ikiz bebeğin olur
Amin canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın. Bu arada ne kadar süredir bebek istiyorsunAy inşallah allahım bebişim olur tabi bakabilcrim kadar versin rabbimm
Canım bi kaç gündür giremedim 5 aydır canım senAmin canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın. Bu arada ne kadar süredir bebek istiyorsun
Bizim 16 ay oldu canım evleneli hiç korunmamistık ama olmamıştı şimdi 2.5 aylık hamileyimCanım bi kaç gündür giremedim 5 aydır canım sen
Ayyy rabbim sağlıkla kucağına almıyı nasip etsin inşallah canım ben sana bişi sormak istiyom bu günler büyük ihitimalle yumurtlama dönemim ama canım akıntım sulu int okudum şeffaf uzayan olduğu zaman yumurtlama günüymüş benim hala öle bi alıntı gelmediBizim 16 ay oldu canım evleneli hiç korunmamistık ama olmamıştı şimdi 2.5 aylık hamileyim
Benim o şekilde bi akıntım hiç olmadı canım. Belirti kişiden kişiye değişiklik gösteriyor mesela ben yumurtlama zamanı kasıklarimda hafif ağrı hissediyordum başka bi belirti yoktuAyyy rabbim sağlıkla kucağına almıyı nasip etsin inşallah canım ben sana bişi sormak istiyom bu günler büyük ihitimalle yumurtlama dönemim ama canım akıntım sulu int okudum şeffaf uzayan olduğu zaman yumurtlama günüymüş benim hala öle bi alıntı gelmedi
Çok saol canım cevapların içinBenim o şekilde bi akıntım hiç olmadı canım. Belirti kişiden kişiye değişiklik gösteriyor mesela ben yumurtlama zamanı kasıklarimda hafif ağrı hissediyordum başka bi belirti yoktu
Merhaba bana ozelden.yazar misiniz rica etsem ben yazamiyorumKafanda surekli dusuncelere dalacaksan git gorun cnm yumurtlama kisiden kisiye degisiyor ben hissediyordum genel olarak yumurtlama zamanlarimi ama yine de olmamisti İnşallah en kisa zamanda guzel haberler duyarsiniz umutsuz olmaz ayrica benim esimde keci boynuzu ozu icti doktor kontrolune falan gitmedi ben birseyler icin cabaliyorum diye oda her gun sabah aksam hunnap keciboynuzunu icti.
canım banada çatlatma ignesi vermedi bu ay üçüncü ayım olacak klomende hatta femara falan başka ilaçta vermiyor sanırım pahalı diye dedim çatlatma vermiyecekmisiniz dediki yok seninki zaten çatlıyor gerek yok diye seninkide muhtemelen ondan vermemiştir. canım amh değerini bende ölçmediler o kadar klomen içiyorum hep bir tane yumurtluyom bendede düşük olabilirmiMerhaba arkadaşlar,
Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi?Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
canım banada çatlatma ignesi vermedi bu ay üçüncü ayım olacak klomende hatta femara falan başka ilaçta vermiyor sanırım pahalı diye dedim çatlatma vermiyecekmisiniz dediki yok seninki zaten çatlıyor gerek yok diye seninkide muhtemelen ondan vermemiştir. canım amh değerini bende ölçmediler o kadar klomen içiyorum hep bir tane yumurtluyom bendede düşük olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?