- Konu Sahibi Elagozlu525
Inşallah canım olur ne kadardır istiyosun yumurtan da sorun yok sanirim catliyoBende regl oldum canım hemde 3 gün erken çarşamba gün doktora gidicem canım inşallah bu ay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım olur ne kadardır istiyosun yumurtan da sorun yok sanirim catliyoBende regl oldum canım hemde 3 gün erken çarşamba gün doktora gidicem canım inşallah bu ay olur
13 ay oldu canım bi sorun yok çatliyor ama niye olmuyor bilmiyorum. Bu ay hsg çektirmek istiyorum doktora sorucam bakalım ne diyecek.Inşallah canım olur ne kadardır istiyosun yumurtan da sorun yok sanirim catliyo
Çektir canım hayırlısı artık bende regl oldum bugün agrım çok oluyo zaten yataktan kalkamadım tabi bide ağladım üzerine de kuzenim hanileymis onu ogrendim 2.ayda hamile kaldı onun adına sevindim ama kendim içinde üzüldüm eskiden bu kadar takmıyodum ama bu aralar nedense çok üzülüyorum13 ay oldu canım bi sorun yok çatliyor ama niye olmuyor bilmiyorum. Bu ay hsg çektirmek istiyorum doktora sorucam bakalım ne diyecek.
Bende aynıyım canım artık gebe haberi alınca bi garip oluyorum. Sen ne kadardır istiyorsunÇektir canım hayırlısı artık bende regl oldum bugün agrım çok oluyo zaten yataktan kalkamadım tabi bide ağladım üzerine de kuzenim hanileymis onu ogrendim 2.ayda hamile kaldı onun adına sevindim ama kendim içinde üzüldüm eskiden bu kadar takmıyodum ama bu aralar nedense çok üzülüyorum
O ilacı duymadım canım ama yumurta geliştirici klomen kullandım ben henüz sonuç alamadım ama yumurta takibi ile ilk ayında hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah sende ilk ayında sonuç alirsinSlm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba
Insallah cnm.klomeni iki ay once kullandim sonuc alamadim doktor bu daha etkili bi ilac dedi bakalim hakkimizdq hayirlisi olsunO ilacı duymadım canım ama yumurta geliştirici klomen kullandım ben henüz sonuç alamadım ama yumurta takibi ile ilk ayında hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah sende ilk ayında sonuç alirsin
Amin canım inşallah sen ne kadar zamandır istiyorsunInsallah cnm.klomeni iki ay once kullandim sonuc alamadim doktor bu daha etkili bi ilac dedi bakalim hakkimizdq hayirlisi olsun
2 seneden fazla oldu canım ilk 1 yıl zaten doktorlar ilgilenmedi daha yeni evlisin d3di gönderdi sonradan da bi sürü sorun cıktı bu arada instagramdan bi doktora yazdım tüp bebek doktoru anlattım durumumu dedim hocam tüp bebek yapayım mi sizce bana dedi 6 ay klomen kullanmak 1 tüp bebek yapmakla aynı klomene devam et dedi olmazsa konuşuruz falan işte dedi yani klomen sadcee bu atı degil tüm ayları etkiliyo düzen e sokuyo yumurtalari bide hsg sen sonra çoğu kişi hamile kaliyo belki sende kalırsın canımBende aynıyım canım artık gebe haberi alınca bi garip oluyorum. Sen ne kadardır istiyorsun
İnşallah canım İnşallah sen çektirdin mi?2 seneden fazla oldu canım ilk 1 yıl zaten doktorlar ilgilenmedi daha yeni evlisin d3di gönderdi sonradan da bi sürü sorun cıktı bu arada instagramdan bi doktora yazdım tüp bebek doktoru anlattım durumumu dedim hocam tüp bebek yapayım mi sizce bana dedi 6 ay klomen kullanmak 1 tüp bebek yapmakla aynı klomene devam et dedi olmazsa konuşuruz falan işte dedi yani klomen sadcee bu atı degil tüm ayları etkiliyo düzen e sokuyo yumurtalari bide hsg sen sonra çoğu kişi hamile kaliyo belki sende kalırsın canım
Cnm bu 6. Ay olduAmin canım inşallah sen ne kadar zamandır istiyorsun
Daha yeniymis canım senin umarım en kisa surede sonuç alırsınCnm bu 6. Ay oldu
Cnm iki kizim var zaten cok sukur .esim cok istiyor ucuncuyu o biraz telas yapti benide strese soktuDaha yeniymis canım senin umarım en kisa surede sonuç alırsın
Anladım canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallahCnm iki kizim var zaten cok sukur .esim cok istiyor ucuncuyu o biraz telas yapti benide strese soktu
Çok şükür canım sorun yok o zaman hayırlısı artık klomen kullanicak misin bu ay ?Hsg yi de çekildim kızlar. Çok şükür tüpler açıkmis
Yok canım doktor 3 ay birsey kullanmayacaksin dedi. Film de verdikleri ilaç yumurtaların hızlı çalışmasını sağlıyormus zaten öyle dediÇok şükür canım sorun yok o zaman hayırlısı artık klomen kullanicak misin bu ay ?
Kuzum bana da doktor senen dolmadan tedaviye başlamaya gerek yok dedi. Israrla hiç birşey yapmadı. Bende başka bi doktora gittim bir senelik evliyim dedim tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Bu ay yumurtlama takibi yapalım dedi