- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Cnm ben kendim olarak cevap vereyim bizimde alti yedi ay kadar olmadi sonra hatta klomen tedavisinden dolayi kist olusmustu benim baska doktora gittik kist gecti haberini verdi ve dedi ki tedaviyle hic ugrasmayalim kendi haline birak bir kac ay kendiligine birak sonra istersen tedavi uygulariz dedi bizde o ay inan hic cocuk duygusuyla hareket etmedik yani iliskilerimiz ona gore degildi ve o ay yani aralikta hamis kaldim. Kendinize zaman da taniyabilirsiniz akisina birakarak ama tedavi istiyorsanız da sizin bileceğiniz iş cnmYorumunuzu yapali aylar olmus ama ben yine de sormak istedim. Bizimde 6aydir olmadi 7.ayimizdayiz. Doktor bu ay yumurtlama takibi yapalim dedi ama 1 sene dolmasini mi beklesek
Bilemedim. Sonucta bu ayda hamile kalmis veya kalabilecek olabilirim. Alttan muayene de geriyor. Sizfe acele etmemeli mi yoksa 1 sene olmasa da temkinli mi davranmali
Cnm ben kendim olarak cevap vereyim bizimde alti yedi ay kadar olmadi sonra hatta klomen tedavisinden dolayi kist olusmustu benim baska doktora gittik kist gecti haberini verdi ve dedi ki tedaviyle hic ugrasmayalim kendi haline birak bir kac ay kendiligine birak sonra istersen tedavi uygulariz dedi bizde o ay inan hic cocuk duygusuyla hareket etmedik yani iliskilerimiz ona gore degildi ve o ay yani aralikta hamis kaldim. Kendinize zaman da taniyabilirsiniz akisina birakarak ama tedavi istiyorsanız da sizin bileceğiniz iş cnm
11.gunden basliyor sen yine de git catlayan gelisen var mi sorarsin :)Ben bu ay testlerimi yaptirdim temiz cikti. Muayene de etti doktor 5. Gun. 13.gun gel yumurta takibi yapalim dedi. Esimde yaptirdi sayi azligi ve hareketsizlik cikti. Baska bir gruba daha yazdim, nedense bu duruma uzulmedim ve icimde bi rahatlik bosvermislik var. Keciboyjuzu kürü denemeye basladik eşime. Bu aydan beklentim yok, dua olmasin ama istegimde yok desem yeri. Niye boyle oldum bilmiyorum. Belki onceki aylarin getirdigi bi yipranmislik bimiyorum ama bu ay adet olusuma uzulmedim bile:/
5.gun alttan muayane yaptiginda bisey demedi ama yumurta olmasaydi yumurtan yok derdi degil mi? Yumurta ne zaman olusur ki? Yarin 13.gunum gidip gitmemekte kararsizim
Merhabalar bende 10 aylık evliyim beş aydır bebek düşünüyoruz ilk ay kimyasal gebelik geçirdim doktor muayene etti hiç bi sıkıntı yok dedi b12 d vitamin i demir eksikliği gördü tedaviye başlattı folik asit vs gebeliğini artırır dedi en yakın zamanda görüşürüz dedi ama hala olmadı bende sizin yaptığınızı mı yapmalıyım bana öneri de bulunabilir misiniz teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım cevabın için benim daha 11 gün var reglime çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz biran önce meleklerimize kavuşuruz.
Bende 10 aylık evliyim bende kimyasal yaşadım aynı dert bende de var sorun görmedi ay kaderimiz aynıymışKizlar yumurta takibini siz mi istiyorsunuz doktor mu yapalim diyor ben 2 defa kimyasal yasadim 3 veya 4 defa doktora gorundum hormon testi kan testi yapildi muayene etti hicbir sorun yok dedi bende 10 aylik evliyim yumurta takibi yapalim falan demedi
Canim bence bekleme. Ben hiç alttan muane olmadım doktorum hep ultrasonla baktı. Ama zaten yumurta takibini adetin bittikten bi kaç gün sonra yapıyorlar bi zararı olmaz yani tedaviye başla yani. Ben 2 ay klomen kullandım sonra hsg çekildim çekildigim ay olmadı ama çok şükür bi sonraki ay güzel haberi aldık şimdi 9 haftalik hamileyimYorumunuzu yapali aylar olmus ama ben yine de sormak istedim. Bizimde 6aydir olmadi 7.ayimizdayiz. Doktor bu ay yumurtlama takibi yapalim dedi ama 1 sene dolmasini mi beklesek
Bilemedim. Sonucta bu ayda hamile kalmis veya kalabilecek olabilirim. Alttan muayene de geriyor. Sizfe acele etmemeli mi yoksa 1 sene olmasa da temkinli mi davranmali
Ben varım canım benim hiç alttan bakmadı hep karindan ultrasonla baktıkizlar doktorunuz hic karindan bakti mi yumurtaniz olup olmadigina
Canim yumurta takibini ne kadar süredir yaptiriyorsun bilmiyorum ama değerlerin normalse hiç problem yoksa bence hsg çektir benim tavsiyem bu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum ama ben 2. Ayında güzel haberi aldımMerhabalar bende 10 aylık evliyim beş aydır bebek düşünüyoruz ilk ay kimyasal gebelik geçirdim doktor muayene etti hiç bi sıkıntı yok dedi b12 d vitamin i demir eksikliği gördü tedaviye başlattı folik asit vs gebeliğini artırır dedi en yakın zamanda görüşürüz dedi ama hala olmadı bende sizin yaptığınızı mı yapmalıyım bana öneri de bulunabilir misiniz teşekkür ederim
karindan hesaplayinca dogru cikmiyor dediler de :/ bana 23 mm yumurtan var dedi cuma gunu ..Ben varım canım benim hiç alttan bakmadı hep karindan ultrasonla baktı
Canim bence bekleme. Ben hiç alttan muane olmadım doktorum hep ultrasonla baktı. Ama zaten yumurta takibini adetin bittikten bi kaç gün sonra yapıyorlar bi zararı olmaz yani tedaviye başla yani. Ben 2 ay klomen kullandım sonra hsg çekildim çekildigim ay olmadı ama çok şükür bi sonraki ay güzel haberi aldık şimdi 9 haftalik hamileyim
Kafana takma canım catlamistir bence yoksa doktor niye var desin mm ini bile söylemiş. Gördüğü şey kist olsa kaybolmazdi yumurtadir bence canımkarindan hesaplayinca dogru cikmiyor dediler de :/ bana 23 mm yumurtan var dedi cuma gunu ..
pazartesi tekrr gittim baska doktora yumurtan yok dedi catlasaydi da belli olurdu dedi sastim kaldim
Yine de git canım en azından için rahat eder esin içinde önlem almaya devam edersiniz hersey bi sebep sen ihmal etmeHayirla saglikla kavusun bebise insaallah. Benim esimde birkac gun once sperm azligi ve hareketsizligi cikti. Bu yuzden bu ay yumurtlama takibine gitsem ne gitmesem ne kafasindayim. Esime yogunlastik kür vitamin vs. Bu ay olmazsa oteki ay giderim diye dusunuyorm ama bi yandan da bende de yumurtlama olmuyorsa onlemimi almaya baslasam mi diyirum. Kan testi temiz cikti. 5. Gunde alttan muayene etti bisey demedi. 5. Gun Yumurta olmasaydi soylemez miydi? Demekki var diye dusundum ben. Catlama kontrolu icinde 2 aydir ovulasyon testi kullaniyorum
catladiysa da kacirdik artik :) benim normalde pek yumurtam olusmazdiKafana takma canım catlamistir bence yoksa doktor niye var desin mm ini bile söylemiş. Gördüğü şey kist olsa kaybolmazdi yumurtadir bence canım
Canım bu durum tamamen senin isteğinle alakalı doktoruna güveniyorsan yapabilirsin, çünkü bi tedavi değil yumurta takibi sadece bakacak yumurta gelişimine ve ilişki icn uygun günler verecek sanaYorumunuzu yapali aylar olmus ama ben yine de sormak istedim. Bizimde 6aydir olmadi 7.ayimizdayiz. Doktor bu ay yumurtlama takibi yapalim dedi ama 1 sene dolmasini mi beklesek
Canim yumurta takibini ne kadar süredir yaptiriyorsun bilmiyorum ama değerlerin normalse hiç problem yoksa bence hsg çektir benim tavsiyem bu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum ama ben 2. Ayında güzel haberi aldım
Yarın doktora git kuzum adetlisin zaten hem hormonlarına bakar doktor. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersin sana gitmen gereken günleri de söyler uygun görürse ilaçta verir.Ben yaptırmıyorum hiç yumurta takibi filan nasıl yaptırmam gerekiyor hiç bi fikrim yok adetim geldi zaten bugün ikinci gün. Maşallah Allah saglıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
bişi daha sormak istiyorum benim doktorum kimyasal gebelik yaşadıgımda adetim geldiğinde aşağıdan muayene etti bir sürü tahlil yaptı rahim ve yumurtalık çok iyi dedi adetin geçince tekrar gel dedi gittim bu sefer de çok normal çok iyi bugün yarın yumurtlama günü dedi buna rağmen gene de gidip yumurtlama takibi istiyorum diyim mi sizin de başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama çok teşekkür ederimYarın doktora git kuzum adetlisin zaten hem hormonlarına bakar doktor. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum dersin sana gitmen gereken günleri de söyler uygun görürse ilaçta verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?