Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 ay oldu canım bi sorun yok çatliyor ama niye olmuyor bilmiyorum. Bu ay hsg çektirmek istiyorum doktora sorucam bakalım ne diyecek.
Çektir canım hayırlısı artık bende regl oldum bugün agrım çok oluyo zaten yataktan kalkamadım tabi bide ağladım üzerine de kuzenim hanileymis onu ogrendim 2.ayda hamile kaldı onun adına sevindim ama kendim içinde üzüldüm eskiden bu kadar takmıyodum ama bu aralar nedense çok üzülüyorum

Bende aynıyım canım artık gebe haberi alınca bi garip oluyorum. Sen ne kadardır istiyorsun

Slm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba

Slm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba
O ilacı duymadım canım ama yumurta geliştirici klomen kullandım ben henüz sonuç alamadım ama yumurta takibi ile ilk ayında hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah sende ilk ayında sonuç alirsin

Ve bugün kontrole gittim ilaç kist falan yapmamış doktor iyi dedi. Rahim filmi çektircem bu ay o yüzden şimdilik klomen vermedi. Filmi cuma gün çektircem inşallah sonucu güzel çıkar stres yaptım birazcik

O ilacı duymadım canım ama yumurta geliştirici klomen kullandım ben henüz sonuç alamadım ama yumurta takibi ile ilk ayında hamile kalan arkadaşlarımız var inşallah sende ilk ayında sonuç alirsin
Insallah cnm.klomeni iki ay once kullandim sonuc alamadim doktor bu daha etkili bi ilac dedi bakalim hakkimizdq hayirlisi olsun

Bende aynıyım canım artık gebe haberi alınca bi garip oluyorum. Sen ne kadardır istiyorsun
2 seneden fazla oldu canım ilk 1 yıl zaten doktorlar ilgilenmedi daha yeni evlisin d3di gönderdi sonradan da bi sürü sorun cıktı bu arada instagramdan bi doktora yazdım tüp bebek doktoru anlattım durumumu dedim hocam tüp bebek yapayım mi sizce bana dedi 6 ay klomen kullanmak 1 tüp bebek yapmakla aynı klomene devam et dedi olmazsa konuşuruz falan işte dedi yani klomen sadcee bu atı degil tüm ayları etkiliyo düzen e sokuyo yumurtalari bide hsg sen sonra çoğu kişi hamile kaliyo belki sende kalırsın canım

İnşallah canım İnşallah sen çektirdin mi?

Yorumunuzu yapali aylar olmus ama ben yine de sormak istedim. Bizimde 6aydir olmadi 7.ayimizdayiz. Doktor bu ay yumurtlama takibi yapalim dedi ama 1 sene dolmasini mi beklesek
Bilemedim. Sonucta bu ayda hamile kalmis veya kalabilecek olabilirim. Alttan muayene de geriyor. Sizfe acele etmemeli mi yoksa 1 sene olmasa da temkinli mi davranmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…