Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ikimizde regl olmayız canım. Ama ben her ağrıda bu sefer kesin oldum diyorum o derece ağrıyor
Aynen bende öyle yumurtam çatladığı günden.beri kasik batması var şimdi de adet olucakmisim gibi sürekli tuvalete koşuyorum bişey yok ama şimdi ağrılarım artı batma değilde adet ağrısı gibi sanirim yine geliyo kırmızılar

Benim hiç batma olmadı canım ya hep regl ağrısı gibi o yüzden hiç umudum yok bende kırmızılar gelecek gibi hissediyorum

Benim hiç batma olmadı canım ya hep regl ağrısı gibi o yüzden hiç umudum yok bende kırmızılar gelecek gibi hissediyorum

Ve yine kirmizilar bat a 3 gün kala yine kirmizilari gördüm kızlar bu ayda olmadi inşallah önümüzde ki ay olur

Kızlar bende yumurta takibi yaparak çift çizgiyi gördüm çok şükür bu ay ilk bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdık

Kızlar bu ay reglimde bi gariplik var. Çok fazla akintim var daha önce regl olurken hiç böyle olmamıştım Klomen benim vücut dengemi bozuyor galiba reglde erken geldi

Canim senin bat bugündü durum nedir? Umarim olmamissindir
Canım olmadım daha ama.zaten benim 2 3 gün gecikiyo normal yani doktora da gitmek ıstemiyorum çünkü hamile olmadığımı biliyorum bugün de idrar testi yaptım negatif adet olduktan sonra 3. Gün gidicem canım sen naptin

Bende regl oldum canım hemde 3 gün erken çarşamba gün doktora gidicem canım inşallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…