- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Anladim canım ben 5. Gün başladımİnşallah canım inşallah ama benim bat 19u. Bu ay reglin 3. Günü başladım klomene. Geçen ay 5. Gün başlamıştım.
İnşallah ikimizde regl olmayız canım. Ama ben her ağrıda bu sefer kesin oldum diyorum o derece ağrıyorAnladim canım ben 5. Gün başladım
Aynen bende öyle yumurtam çatladığı günden.beri kasik batması var şimdi de adet olucakmisim gibi sürekli tuvalete koşuyorum bişey yok ama şimdi ağrılarım artı batma değilde adet ağrısı gibi sanirim yine geliyo kırmızılarİnşallah ikimizde regl olmayız canım. Ama ben her ağrıda bu sefer kesin oldum diyorum o derece ağrıyor
Benim hiç batma olmadı canım ya hep regl ağrısı gibi o yüzden hiç umudum yok bende kırmızılar gelecek gibi hissediyorumAynen bende öyle yumurtam çatladığı günden.beri kasik batması var şimdi de adet olucakmisim gibi sürekli tuvalete koşuyorum bişey yok ama şimdi ağrılarım artı batma değilde adet ağrısı gibi sanirim yine geliyo kırmızılar
Benim hiç batma olmadı canım ya hep regl ağrısı gibi o yüzden hiç umudum yok bende kırmızılar gelecek gibi hissediyorumAynen bende öyle yumurtam çatladığı günden.beri kasik batması var şimdi de adet olucakmisim gibi sürekli tuvalete koşuyorum bişey yok ama şimdi ağrılarım artı batma değilde adet ağrısı gibi sanirim yine geliyo kırmızılar
Canim senin bat bugündü durum nedir? Umarim olmamissindirBata bir gün kala idrar testi durum negatif
Yok canım 19 u bekliyorumE Elagozlu525 vanım adet günün bugün mü?
Yumurta kaç ml olmuş canım tek yumurta miKızlar bende yumurta takibi yaparak çift çizgiyi gördüm çok şükür bu ayilk bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırdık
Tek yumurta canım en son gittiğimde 20.04 mm di doktor 22 den sonra çatlar dedi benim ya bigün sonra yada iki gün sonra çatladı diye düşünüyorum.Yumurta kaç ml olmuş canım tek yumurta mi
Boyutu çok güzel canım bu günleri değerlendir umarım bu ay güzel sonuçlar alırsınTek yumurta canım en son gittiğimde 20.04 mm di doktor 22 den sonra çatlar dedi benim ya bigün sonra yada iki gün sonra çatladı diye düşünüyorum.
Canım sonuç aldım çok şükür çift çizgiyi gördümBoyutu çok güzel canım bu günleri değerlendir umarım bu ay güzel sonuçlar alırsın
Gözün aydın kuzum bol bol dua et bizeCanım sonuç aldım çok şükür çift çizgiyi gördümdarısı başına inşallah
Ederim tabi canım benimGözün aydın kuzum bol bol dua et bize
Canım olmadım daha ama.zaten benim 2 3 gün gecikiyo normal yani doktora da gitmek ıstemiyorum çünkü hamile olmadığımı biliyorum bugün de idrar testi yaptım negatif adet olduktan sonra 3. Gün gidicem canım sen naptinCanim senin bat bugündü durum nedir? Umarim olmamissindir
Bende regl oldum canım hemde 3 gün erkenCanım olmadım daha ama.zaten benim 2 3 gün gecikiyo normal yani doktora da gitmek ıstemiyorum çünkü hamile olmadığımı biliyorum bugün de idrar testi yaptım negatif adet olduktan sonra 3. Gün gidicem canım sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?