- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
İnşallah korktuğun gibi olmaz canım güzel haberler alirsinBenimde son 4 günüm kaldı adetime ama bi korku var sanki adet olcakmışım gibibaşta zaman çabuk geçsin günüm gelsin test yapayım diodum şimdi ise korku var
Amin canım inşallah ama yine de bence olumlu düşün bozma moraliniBenim de 6 gün kaldı ama umudum yokpazartesi doktor kontrolüm var hayırlısı herkes icin
İnşallah canım benim hepimiz güzel haberlerimzii veririzİnşallah korktuğun gibi olmaz canım güzel haberler alirsin
Inşallah canım benim beklemedeyimAmin canım inşallah ama yine de bence olumlu düşün bozma moralini
1 gun ara ver sabah karşı olması daha ıyı birazda yatar uyursun hemen kalkmaBende bugun yumurtladim dun akinti gelmisti bugunde kasik agrisindan olecek gibiyim. Simdi kizlar dun iliski oldu bugun tekrar denesek mi yarin mi yapsak yada sabaha karsi
Bence de sabaha karşı olmasi daha iyi canım inşallah bu ay güzel haberi alırsınBende bugun yumurtladim dun akinti gelmisti bugunde kasik agrisindan olecek gibiyim. Simdi kizlar dun iliski oldu bugun tekrar denesek mi yarin mi yapsak yada sabaha karsi
Canim sat son adet tarihi. Bat da beklenen adet tarihi. Yumurtlama takibini evde yapamazsin ama doktor erken dediyse istersen evde ovilasyon testlerini kullan.sat ve bat nedir kızlar biri anlatsin
bende yumurta takibi yapmak istiyorum ama adetim düzensiz olduğu için çok zor .
soğan kürü yapıyorum
doktora gittim henüz erken dedi pek önemsemedi gebelik istememi
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında bir bilgisi olan yok muKızlar klomen erken regle sebep olur mu? Daha bir hafta var ama ara ara regl olacakmışim gibi sancı oluyor. Dün gece Karnım o kadar ağrıdı ki regl oldum sandım ama henüz birsey yok
Canim sat son adet tarihi. Bat da beklenen adet tarihi. Yumurtlama takibini evde yapamazsin ama doktor erken dediyse istersen evde ovilasyon testlerini kullan.
Canım klomen ağrı yapiyo sürekli kasik ağrısı oluyo bende de durum bu canım hep adet olucam gibi ama olmuyodum yine aynı zaman da geliyo ama adetim klomen yüzünden çok yoğun geciyoKızlar yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu
Ben geçen ay kullandım böyle olmadı canım ama 2 gün erken gelmişti. Bu ay sürekli Karnım ağrıyor 3 4 gundur. Bat a 5 gün var dahaCanım klomen ağrı yapiyo sürekli kasik ağrısı oluyo bende de durum bu canım hep adet olucam gibi ama olmuyodum yine aynı zaman da geliyo ama adetim klomen yüzünden çok yoğun geciyo
Benimde aynı durum vallahi ya ama geçen ayda böyleydi hep adet olucam gibi 2 gün gecikti oldum benimde bata bir gün kaldı idrar yaptım negatif cıktı pek umudum yok yumurta çatladığı için ağrı oluyomus öyle dedi doktor ağrı olması iyi dedi ama bilmiyorum klomeni geçen sene de kullandım o zaman da ikinci ayim da aynen böyle batma ağrı vardı adetim gecikti hamileyim diye geziyodum sonrası hüsranBen geçen ay kullandım böyle olmadı canım ama 2 gün erken gelmişti. Bu ay sürekli Karnım ağrıyor 3 4 gundur. Bat a 5 gün var daha
Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinBenimde aynı durum vallahi ya ama geçen ayda böyleydi hep adet olucam gibi 2 gün gecikti oldum benimde bata bir gün kaldı idrar yaptım negatif cıktı pek umudum yok yumurta çatladığı için ağrı oluyomus öyle dedi doktor ağrı olması iyi dedi ama bilmiyorum klomeni geçen sene de kullandım o zaman da ikinci ayim da aynen böyle batma ağrı vardı adetim gecikti hamileyim diye geziyodum sonrası hüsranrabbim isteyen herkese versin yumurtan çatlamış mi doktora gittin mi ?
Benim de 3unde çatladı canım arada agrım oluyo hatta şuan var mutfak tezgahına yaşlanınca batma oluyo sol tarafta zaten orda yumurtam çatladı yarın adet olmam gerekiyo doktor pazartesi gel dedi bakalım bugün dayanamadım idrar yaptım negatif inşallah ikimizde hamileyizdir aynı gün çatlamış zatenAmin canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinçatladı canım galiba ayin 2 si yada 3 üydü.
İnşallah canım inşallah ama benim bat 19u. Bu ay reglin 3. Günü başladım klomene. Geçen ay 5. Gün başlamıştım.Benim de 3unde çatladı canım arada agrım oluyo hatta şuan var mutfak tezgahına yaşlanınca batma oluyo sol tarafta zaten orda yumurtam çatladı yarın adet olmam gerekiyo doktor pazartesi gel dedi bakalım bugün dayanamadım idrar yaptım negatif inşallah ikimizde hamileyizdir aynı gün çatlamış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?