Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugun yumurtladim dun akinti gelmisti bugunde kasik agrisindan olecek gibiyim. Simdi kizlar dun iliski oldu bugun tekrar denesek mi yarin mi yapsak yada sabaha karsi

Kızlar klomen erken regle sebep olur mu? Daha bir hafta var ama ara ara regl olacakmışim gibi sancı oluyor. Dün gece Karnım o kadar ağrıdı ki regl oldum sandım ama henüz birsey yok

sat ve bat nedir kızlar biri anlatsin
bende yumurta takibi yapmak istiyorum ama adetim düzensiz olduğu için çok zor .
soğan kürü yapıyorum
doktora gittim henüz erken dedi pek önemsemedi gebelik istememi

sat ve bat nedir kızlar biri anlatsin
bende yumurta takibi yapmak istiyorum ama adetim düzensiz olduğu için çok zor .
soğan kürü yapıyorum
doktora gittim henüz erken dedi pek önemsemedi gebelik istememi
Canim sat son adet tarihi. Bat da beklenen adet tarihi. Yumurtlama takibini evde yapamazsin ama doktor erken dediyse istersen evde ovilasyon testlerini kullan.

Canım klomen ağrı yapiyo sürekli kasik ağrısı oluyo bende de durum bu canım hep adet olucam gibi ama olmuyodum yine aynı zaman da geliyo ama adetim klomen yüzünden çok yoğun geciyo
Ben geçen ay kullandım böyle olmadı canım ama 2 gün erken gelmişti. Bu ay sürekli Karnım ağrıyor 3 4 gundur. Bat a 5 gün var daha

Ben geçen ay kullandım böyle olmadı canım ama 2 gün erken gelmişti. Bu ay sürekli Karnım ağrıyor 3 4 gundur. Bat a 5 gün var daha
Benimde aynı durum vallahi ya ama geçen ayda böyleydi hep adet olucam gibi 2 gün gecikti oldum benimde bata bir gün kaldı idrar yaptım negatif cıktı pek umudum yok yumurta çatladığı için ağrı oluyomus öyle dedi doktor ağrı olması iyi dedi ama bilmiyorum klomeni geçen sene de kullandım o zaman da ikinci ayim da aynen böyle batma ağrı vardı adetim gecikti hamileyim diye geziyodum sonrası hüsran rabbim isteyen herkese versin yumurtan çatlamış mi doktora gittin mi ?

Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin çatladı canım galiba ayin 2 si yada 3 üydü.

Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin çatladı canım galiba ayin 2 si yada 3 üydü.
Benim de 3unde çatladı canım arada agrım oluyo hatta şuan var mutfak tezgahına yaşlanınca batma oluyo sol tarafta zaten orda yumurtam çatladı yarın adet olmam gerekiyo doktor pazartesi gel dedi bakalım bugün dayanamadım idrar yaptım negatif inşallah ikimizde hamileyizdir aynı gün çatlamış zaten

İnşallah canım inşallah ama benim bat 19u. Bu ay reglin 3. Günü başladım klomene. Geçen ay 5. Gün başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…