- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Kuzum genelde 1 sene dolmadan birsey yapmıyorlar bende de aynı oldu en son gittim 1 yıl doldu dedimBana yumurta takibi falan yapalim demedi neofortil verdi bunu kullanin dedi bu ay kullanmaya baslayacaz bide esime keci boynuzu cayi yapmaya basladim subata kadar beklerim olmazsa bidaha giderim doktora
O zaman mi basladilar yumurta takibineKuzum genelde 1 sene dolmadan birsey yapmıyorlar bende de aynı oldu en son gittim 1 yıl doldu dedim
Evet canım aslında 1 yilim bu ay sonu dolacak ama ben doldu dedim. Geçen ay ilaç verdi takip etti bekliyorum işte tatlimO zaman mi basladilar yumurta takibine
Ins tez zamanda guzel haberler aliriz bakalimEvet canım aslında 1 yilim bu ay sonu dolacak ama ben doldu dedim. Geçen ay ilaç verdi takip etti bekliyorum işte tatlim
İnşallah canım bekleyen herkes en kisa zamanda güzel haberleri alsinIns tez zamanda guzel haberler aliriz bakalim
Bende şuan o aşamadayım canım ama benim ki çatlamadan 19 mm ye ulaştığında iğne vurundum bakalım bu ay bende bebiş bekliyorum..inşallah olur canım Allah gönlümüze göre versinBu ay gittim tek yumurtam oluşmuştu o da çatladi cok Şükür iğneye falan gerek kalmadı şimdi bekliyorum
Bende şuan o aşamadayım canım ama benim ki çatlamadan 19 mm ye ulaştığında iğneBu ay gittim tek yumurtam oluşmuştu o da çatladi cok Şükür iğneye falan gerek kalmadı şimdi bekliyorum
canım programı ne kadar süredir kullanıyorsun. Çünkü bazen adet gecikmeleri yaşadığında falan kendi otomatik olarak günü uzayabilir. Mesela adet döngünu 33 gün falan yapmış olabilir bi onu kontrol et. Eğer her ay bu şekilde oluyorsa evet 30 gün senin döngün ve ağustos 31le çıktığı için 15inde batBende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .
Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?
Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mihesaplanır döngü ?
Amin canım inşallah ben ilaç bittikten 3 gün sonra acil de batırdı yumurta var dedi ondan 3 gün sonra doktora gittim yumurta çatlamiş hiç birşey yok dediBende şuan o aşamadayım canım ama benim ki çatlamadan 19 mm ye ulaştığında iğne
vurundum bakalım bu ay bende bebiş bekliyorum..inşallah olur canım Allah gönlümüze göre versin
Canım
canım programı ne kadar süredir kullanıyorsun. Çünkü bazen adet gecikmeleri yaşadığında falan kendi otomatik olarak günü uzayabilir. Mesela adet döngünu 33 gün falan yapmış olabilir bi onu kontrol et. Eğer her ay bu şekilde oluyorsa evet 30 gün senin döngün ve ağustos 31le çıktığı için 15inde bat
Amin canım inşallah ben ilaç bittikten 3 gün sonra acil de batırdı yumurta var dedi ondan 3 gün sonra doktora gittim yumurta çatlamiş hiç birşey yok dedi[/QUOTE iğne vurduktan sonra dr tekrar yumurtama bakmadı iğneyi vurduktan ne kadar sonra çatlama oluyor ki şimdi benim yumurtam çatladı mı çatlamadı muacaksınız kafam karıştı
İnşallah hamilesindir canımAçıkcası adetlerim pek düzenli olmazdı .
Son iki üç aydır daha düzene girdi.
Hamilelik düşünmeye başladığım için takip ediyorum artık.
Teşekkür ederim yorumun için bakalım bu sefer ne zaman gelicek hiç belirtim Yok.
İnşallah hamilesindir canım
Selam kızlar. 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim de ve eşimin testlerinde bi problem çıkmadı çok şükür. Sadece geçen ay muane de doktor basit bir kist olduğunu söyledi kendiliğinden geçermis. Bu ay regl olduğum da doktora gidicem yumurtlama takibine başlayacağız. Ama ben çok merak ediyorum nasıl olacak ilaç da kullanacak miyim bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler
Ben en başlarda hiç sorun etmiyorum zaten. Ve neredeyse tüm iliskilerim istek sonucu oluyordu bebek aklımda yoktu yine olmadı ama varsa bi problem erkenden çözülsün istiyorum Rabbim çok bekletmez inşallahÖncelikle endişelenmek için çok acele etmişsiniz, daha 10 aylık evlisiniz hasret değil istek deyin bence. Yıllardır çocuğunuz olmuyor gibi evhamlanmışsınız, bu sizi olumsuz yönde etkiler. Ben şuan hamileyim, hamile kalmadan önceki aylarda bebek düşündüğüm zaman doktora gidip eşimle beraber testler yaptırrım doktor takibinde yumurtalama gününe göre hareket ederim diyodum ama o kadar gereksizmiş ki... Ancak denediyseniz ve olmuyorsa bunları yapın. Ben daha doktora gitmeden hamile kaldım anlayamadım bile :) hiç bi güne görede hareket etmedim. Kendinizi rahat bırakın mutlu ve istekli olduğunuz birgün deneyin 2 hafta sonra test yapın negatif çıkarsa 1 hafta sonra bidaha yapın, hala olmadıysa işte o zaman doktora gidin.
Ben en başlarda hiç sorun etmiyorum zaten. Ve neredeyse tüm iliskilerim istek sonucu oluyordu bebek aklımda yoktu yine olmadı ama varsa bi problem erkenden çözülsün istiyorum Rabbim çok bekletmez inşallah
Nasip canım. Rabbim ne zaman verirse o zaman sahip olacağız bizde. Ama bu arada boş durmaktansa tedavi olmayı tercih ettim en azından içim daha rahat bi problem olmadığını öğrenince rahatliyorumDenediniz ve olmuyor, o zaman şunu söyleyim işyerinden arkadaşım bundan iki sene önce evlenmişti ilk 8 ay denediler ve olmadı sonrasında oldu, denemeye biraz ara verip korunup sonra tekrar deneyin, inşallah olur.
Canim bi gelisme var mı sende test falan yaptın mi bat a 1 gün kalmış ☺E Elagozlu525 yazilari okudum da her ay bekleyip bekleyip husrana ugramak cok kotu birsey. ben de 8 haftalik bir dusuk yaptim. uzerinden 2 ay gecti. hem dusurmek hem de 2 aydir o testte negatifi gormek inanilmaz yipratti. bu ay da deniyoruz. ovulasyon testiyle yumurtlama gunune gore gun asiri iliskiye girdik insallh bu ay tutar umidiyle bati bekliyorum. :) 17 eylul' de gorucez durumu :) senin gibi sabirsizlikla bekliyorum. :) insallh birkac gun arayla iyi haberi aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?