Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana yumurta takibi falan yapalim demedi neofortil verdi bunu kullanin dedi bu ay kullanmaya baslayacaz bide esime keci boynuzu cayi yapmaya basladim subata kadar beklerim olmazsa bidaha giderim doktora
Kuzum genelde 1 sene dolmadan birsey yapmıyorlar bende de aynı oldu en son gittim 1 yıl doldu dedim

Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .

Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mihesaplanır döngü ?

Bu ay gittim tek yumurtam oluşmuştu o da çatladi cok Şükür iğneye falan gerek kalmadı şimdi bekliyorum
Bende şuan o aşamadayım canım ama benim ki çatlamadan 19 mm ye ulaştığında iğne
vurundum bakalım bu ay bende bebiş bekliyorum..inşallah olur canım Allah gönlümüze göre versin

Canım
canım programı ne kadar süredir kullanıyorsun. Çünkü bazen adet gecikmeleri yaşadığında falan kendi otomatik olarak günü uzayabilir. Mesela adet döngünu 33 gün falan yapmış olabilir bi onu kontrol et. Eğer her ay bu şekilde oluyorsa evet 30 gün senin döngün ve ağustos 31le çıktığı için 15inde bat

Bende şuan o aşamadayım canım ama benim ki çatlamadan 19 mm ye ulaştığında iğne
vurundum bakalım bu ay bende bebiş bekliyorum..inşallah olur canım Allah gönlümüze göre versin
Amin canım inşallah ben ilaç bittikten 3 gün sonra acil de batırdı yumurta var dedi ondan 3 gün sonra doktora gittim yumurta çatlamiş hiç birşey yok dedi

Açıkcası adetlerim pek düzenli olmazdı .
Son iki üç aydır daha düzene girdi.
Hamilelik düşünmeye başladığım için takip ediyorum artık.
Teşekkür ederim yorumun için bakalım bu sefer ne zaman gelicek hiç belirtim Yok.

Öncelikle endişelenmek için çok acele etmişsiniz, daha 10 aylık evlisiniz hasret değil istek deyin bence. Yıllardır çocuğunuz olmuyor gibi evhamlanmışsınız, bu sizi olumsuz yönde etkiler. Ben şuan hamileyim, hamile kalmadan önceki aylarda bebek düşündüğüm zaman doktora gidip eşimle beraber testler yaptırrım doktor takibinde yumurtalama gününe göre hareket ederim diyodum ama o kadar gereksizmiş ki... Ancak denediyseniz ve olmuyorsa bunları yapın. Ben daha doktora gitmeden hamile kaldım anlayamadım bile :) hiç bi güne görede hareket etmedim. Kendinizi rahat bırakın mutlu ve istekli olduğunuz birgün deneyin 2 hafta sonra test yapın negatif çıkarsa 1 hafta sonra bidaha yapın, hala olmadıysa işte o zaman doktora gidin.

Ben en başlarda hiç sorun etmiyorum zaten. Ve neredeyse tüm iliskilerim istek sonucu oluyordu bebek aklımda yoktu yine olmadı ama varsa bi problem erkenden çözülsün istiyorum Rabbim çok bekletmez inşallah

Ben en başlarda hiç sorun etmiyorum zaten. Ve neredeyse tüm iliskilerim istek sonucu oluyordu bebek aklımda yoktu yine olmadı ama varsa bi problem erkenden çözülsün istiyorum Rabbim çok bekletmez inşallah

Denediniz ve olmuyor, o zaman şunu söyleyim işyerinden arkadaşım bundan iki sene önce evlenmişti ilk 8 ay denediler ve olmadı sonrasında oldu, denemeye biraz ara verip korunup sonra tekrar deneyin, inşallah olur.

Denediniz ve olmuyor, o zaman şunu söyleyim işyerinden arkadaşım bundan iki sene önce evlenmişti ilk 8 ay denediler ve olmadı sonrasında oldu, denemeye biraz ara verip korunup sonra tekrar deneyin, inşallah olur.
Nasip canım. Rabbim ne zaman verirse o zaman sahip olacağız bizde. Ama bu arada boş durmaktansa tedavi olmayı tercih ettim en azından içim daha rahat bi problem olmadığını öğrenince rahatliyorum

Canim bi gelisme var mı sende test falan yaptın mi bat a 1 gün kalmış ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…