- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi Elagozlu525
Anladim canim hayirlisi artik rabbim tez zamanda versinBilmiyorum ki canım ama benim de 2 gün erken geldi bu sefer. Gelmeden 3 gün önce yani regle 5 gün varken sancim başlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim hayirlisi artik rabbim tez zamanda versinBilmiyorum ki canım ama benim de 2 gün erken geldi bu sefer. Gelmeden 3 gün önce yani regle 5 gün varken sancim başlamıştı
Canim benim rabbim yardimcin olsun5 günlük klomen sürecimiz yine başladı kızlar. Günde 1 adet alicam yine. Haftaya çarşamba kontrol
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda bebislerimizi alalım kucagimizaCanim benim rabbim yardimcin olsun
Aynı gün başlamışız seninle ben günde 2 tane aliyorum hayırlısı olsun inşallah5 günlük klomen sürecimiz yine başladı kızlar. Günde 1 adet alicam yine. Haftaya çarşamba kontrol
Hayırlısı canım inşallah yerleşme kanamasidirKizlar benimde adete 2 gun vardi bugun ic camasirima leke gelmis buyuk ihtimal adet olacam bu ayda kismet degilmis bakalim diger ay bide siseyi deneyelim olmazsa arastirma hastanesine gidecem
Adetinin kaçıncı günü canım bugünDün bende yumurtalıkalrıma baktırdım 14.44 büyüklüğündeydi doktor cuma tekrar gel perşembe birlikte ol dedi. Bakalım ne olacak. Ultrosonda yumurtalığımı görünce bile heyecan yaptım şaka gibi
31 günde bir adet oluyorum canım dün adetimin 15. Günüydü bugün 16.günü. Doktor normal büyüklüğü dedi bakalım artık ya nasipAdetinin kaçıncı günü canım bugün
Inşallah canım benimde adetim bazen 30 bazen 28 falan oluyo benimde bi tane yumurtam var 12 mm diğerleri gelişmemiş dedi doktor tek yumurtayla olur mu bilmiyorum bide sağ tüp tıkalı sanirim bu yumurta da sağda cuma günü kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş31 günde bir adet oluyorum canım dün adetimin 15. Günüydü bugün 16.günü. Doktor normal büyüklüğü dedi bakalım artık ya nasip
Inşallah meleklerimize kavuşuruz hepimiz31 günde bir adet oluyorum canım dün adetimin 15. Günüydü bugün 16.günü. Doktor normal büyüklüğü dedi bakalım artık ya nasip
Senin adetinin kaçıncı gününde baktırdın canımInşallah canım benimde adetim bazen 30 bazen 28 falan oluyo benimde bi tane yumurtam var 12 mm diğerleri gelişmemiş dedi doktor tek yumurtayla olur mu bilmiyorum bide sağ tüp tıkalı sanirim bu yumurta da sağda cuma günü kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş
Adetimin 10. Günü gittim canımSenin adetinin kaçıncı gününde baktırdın canım
Mrb canım ben günde 1 adet kullandım. Dünde kontrole gittim yani adetimin 9. Günü oluyor. Sol yumurtalık da 1 tane yumurtam vardı 17 mm. Doktor çok güzel dedi baya moral verdi yani. Sende durum ne gittin mi kontroleAynı gün başlamışız seninle ben günde 2 tane aliyorum hayırlısı olsun inşallah
Senin çok iyi büyümüş ben iki tane kullandigim halde 10. Gün 12mm 'di yarın tekrar bakıcaz ilk günde bi taneyle başlamıştım ama hiç yumurtam büyümedi o yüzden 2 verdi doktor sanirim günde 3 4 doğru gidiyorum çünkü yumurtalarim çok tembel büyümüyo büyüse de çatlamiyoMrb canım ben günde 1 adet kullandım. Dünde kontrole gittim yani adetimin 9. Günü oluyor. Sol yumurtalık da 1 tane yumurtam vardı 17 mm. Doktor çok güzel dedi baya moral verdi yani. Sende durum ne gittin mi kontrole
Canını skma kuzum ya Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah hepimize. Ben geçen ay da tek kullanmıştım ama olmadı inşallah bu ay olurSenin çok iyi büyümüş ben iki tane kullandigim halde 10. Gün 12mm 'di yarın tekrar bakıcaz ilk günde bi taneyle başlamıştım ama hiç yumurtam büyümedi o yüzden 2 verdi doktor sanirim günde 3 4 doğru gidiyorum çünkü yumurtalarim çok tembel büyümüyo büyüse de çatlamiyo
Inşallah canım benimCanını skma kuzum ya Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah hepimize. Ben geçen ay da tek kullanmıştım ama olmadı inşallah bu ay olur
İnşallah kuzum inşallah Rabbim en kisa surede bebeğine kavustursun seni. Ben siseyi hiç duymamistim ilk kez burada okudum olmazsa bende mi yaptirsamKizlar bende bugun belime sise vurdurdum. Aciklik varmis cunku sise bir topladi anlatamam kadin sokemedi siseleri birakmadi kendini mosmor simdi sirtim bide yaki yapistirdi ins sifa olur kizlar dua edin