- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
İnşallah ekim de güzel haberler alırız canım sende Klomen kullanıyor musunUzuldumben de reglimin bitmesini bekliyorum umutlar ekime :)
Teşekkür ederiz canım bilgilerin için. Ben daha yeni kullandım reglim 2 gun erken geldi. Aşılama da doktor hemen yapmıyor kiiKızlar naçizane tavsıyem 4 bucuk yıldır cabalayan ve az cok yasadıgım kadarıyla eger asılama olmayacaksanız klomen ve catlatma ıgnesı olmayın 4 kez asılama tedavısı grdum klomenle, ılk ucunde saat gıbı duzenlı adetım 20 gun gev gelmeye basladı bır hafta suren adetım uc gun surdmeye basladı ve adetım hıc tam sokulmedı hep karnım sıs durdum bır yıl ara verdım tam duzene grıyordum kı tekrar tedavıye basladım cuma gunu asılama oldum beklemedeyım , yumurta takıbı yaptıracagınıza asılama yaptırın bunyenızı bosuna alt ust etmeyın... O klomenler catlatma ıgnelerı ıyı degıl yarın bırgun acısı cıkar
Teşekkür ederiz canım bilgilerin için. Ben daha yeni kullandım reglim 2 gun erken geldi. Aşılama da doktor hemen yapmıyor kii
Sağol canım bu ay bi sorayım ama bana 3 ay Klomen olmazsa hsg çektirip ara vericem sonra aşılama demistiEger evlılıgın bır yılı doldurduysa yapıyor yapmıyorsa baska doktora gtme ımkanın varsa baska dktra gıt ama ben yapmak zrunda dıye bılıyrum... bosuna alma hormon, konus doktorunla ıkna edersın
Sağol canım bu ay bi sorayım ama bana 3 ay Klomen olmazsa hsg çektirip ara vericem sonra aşılama demistiEger evlılıgın bır yılı doldurduysa yapıyor yapmıyorsa baska doktora gtme ımkanın varsa baska dktra gıt ama ben yapmak zrunda dıye bılıyrum... bosuna alma hormon, konus doktorunla ıkna edersın
Cok uzuldum canim ins tez zamanda mutlu haberlerini alirizKızlar benim bu ay da hayaller suya düştümaalesef regl oldum hemde 2 gün erken yarın doktora gidicem muhtemelen klomen tedavisine devam edecek. Umarım önümüzde ki ay güzel haberler alırız
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Sende durum neCok uzuldum canim ins tez zamanda mutlu haberlerini aliriz
Yok canim ben bisey kullanmiyorum. 4 aylik evliyim zaten. bi dusugum oldu 2 aylik. bu ay tekrar denemeye basladik ama tutmadi malesef.. bakalim ekime insallh tutar :)İnşallah ekim de güzel haberler alırız canım sende Klomen kullanıyor musun
İnşallah kuzum senin çok yeniymis daha. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Düşüğun nedeni neymişYok canim ben bisey kullanmiyorum. 4 aylik evliyim zaten. bi dusugum oldu 2 aylik. bu ay tekrar denemeye basladik ama tutmadi malesef.. bakalim ekime insallh tutar :)
Evet canim biz daha yeniyiz. dusugun bedenine gelince tum gittigim doktorlar olur boyle diyor. ger 5 gebelikten biri dusukle sonuclaniyor artik diyor. ama bir tanesi sagliksiz yurta ya da sperm ile dollenme olmus dedi.İnşallah kuzum senin çok yeniymis daha. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Düşüğun nedeni neymiş
Hayirlisi olsun inşallah canım yine gebe kalırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canim biz daha yeniyiz. dusugun bedenine gelince tum gittigim doktorlar olur boyle diyor. ger 5 gebelikten biri dusukle sonuclaniyor artik diyor. ama bir tanesi sagliksiz yurta ya da sperm ile dollenme olmus dedi.
Insallh yaa çok istiyorum :) biran once olsa keske.. :)Hayirlisi olsun inşallah canım yine gebe kalırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim seninde mi kimyasal gebelikti cok gecmis olsunEvet canim biz daha yeniyiz. dusugun bedenine gelince tum gittigim doktorlar olur boyle diyor. ger 5 gebelikten biri dusukle sonuclaniyor artik diyor. ama bir tanesi sagliksiz yurta ya da sperm ile dollenme olmus dedi.
Benim 9 gun var adete yumurtlama geceli 5 gun oldu bugun hep adet olacakmis gibiydim hatta birkac kere wc ye gittim acaba mi diye neden oyle oldu anlamadimİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Sende durum ne
Bide 5 gundur neofortil kullaniyoz acaba o erken getirir mi adetiBenim 9 gun var adete yumurtlama geceli 5 gun oldu bugun hep adet olacakmis gibiydim hatta birkac kere wc ye gittim acaba mi diye neden oyle oldu anlamadim
Bilmiyorum ki canım ama benim de 2 gün erken geldi bu sefer. Gelmeden 3 gün önce yani regle 5 gün varken sancim başlamıştıBide 5 gundur neofortil kullaniyoz acaba o erken getirir mi adeti
Yok kimyasal gebelik degildi. ama tam olarak tutunamamis.Canim seninde mi kimyasal gebelikti cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?