kızlar meraba.Ben ecrin_hatice.eski hesabıma giremiyorum yeni isimle açtım.gulozcum naptın gittinmi doktora.
Ecrin hatice napıyım canım ya benim işlemlerim bitti. Allahaşükür bir şey çıkmadı.. eşime ilaç tedavisi uygulanıyor.. ekimde yine gideceğiz... kontroller yapılacak. bakalım kısmet ne olacağını Allah bilir.. Dualarını esirgeme.. Sen ne yaptın?.. Biz beklemedeyiz... hadi öptüm..
İnş. güzel hbrlerle gelirsin buraya cnm.Bana bu ay doktorum klomen verdi.Günde 3 doza çıkardı.Yumurtlama zamanı çağırdı gittim.Yumurtaların coşmuş eğer bu halde bile hamile kalamazsan karşıma gelme döverim dediçatlatma .ğnesi verdi vurdurdum.Şuan da beklemedeyiz.Normalde gün aşırı ilişki önerdi ama biz hergün yaptık p.tesi kan testi yaptırcam inş. pozitif çıkar .Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Amin canım inşaAllah hayırlı şekilde hamile kalırsın.. hamile kalırsan bağlantıyı koparmayalım olur mu? bende sana benim haberleri veririrm. sen de bana gelişmeleri anlatırsın.. Acaba doktor aşılamdan önce bana da klomen verir. yumurtlama çok olsun diye.. klomenin vucüda zararı var mı? yumurtlama döneminde fazla ağrılar mı oluyordu? hadi öptüm hoşçakal.. Allaha emanet ol..
klomen bi çeşit hormon olduğu için yumurtaları büyütüyo ve fazla yumurta oluşmasını sağlıyo çatlarkende kasık ağrıları fazla oluyo.valla cnm benm razıyım bu kasık ağrısına yeterli bi hamile kaliyim.merak etme cnm hamile kalsak bile gene knuşuruz.ama içimden bi ses bu ay da olmıcak diyo.
canım bu ayki hbrlerim kötü.biliyosun klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi vurdurdum.yumurtalarım baya oluşmuştu.ama adet oldum 2.gün doktora tekrar gittim. ve çatlamayan yumurtanın kiste çevirdiğini söledi.şimdi kisti eritmek için ilaç kullanıyorum.haftaya cuma gidicem yumurtalara bakıcak oluşmuş mu diye. Bu ay da ümidim yok.sen naptın var mı bi gelişme.
Canım biz beklemedeyiz işte ekim sonunda gitcez eşim tahlil verecek bakalım. Bu ne yaa ecrin vallahii doktorlarda ilaç verecez diye insanın vücudunun dengesi bozuluyor. geçmiş olsun.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. sağlıklı hayırlısını ömürlüsünü versin... Allah cümleten yardımcımız olsun.. öptüm.
artık gitmicem oraya para için oyalıyolar gibime geliyo.devlet hastanesinde infertilite bölümü var ordan randevu alıp gidicem.allah nasip ederse pazar günü eşimle tatile çıkıyoruz.geldikten sonra randevu alıp gidicem.en azından orda para kaygısı yok.hastane sürekli para koparma peşiinde değil.ordan memnun kalırsam devam ederim.kalmazsamda biraz ara verip kafamı toparlıcam yılbaşından sonra tekrar başlıcam.şuan ki planım bu.inş. bu ay hamiş kalırız da gerek kalmaz hçbşeye
Canım hayırlısı olsun. iyi düşünmüşsün. Bazen insana bunaltı geliyor.. Rabbim isteyen bazılarına hemen nasip ediyor. ama bazıları da böyle uğraşıyor. bunlarda hikmetler var ancak insan oğlunun anlaması zor oluyor. hayırlısı olsun. Rabbim kolay yoldan hayırlı evlatlar versin.. öptüm hoşçakal. görüşürüz.. yazmayı bırakmayalaım. en azından destek oluyor bu yazılar birbirimize..
Arkadaşlar yumurtlama döneminde 1-2 damla kanaması olan var mı? Ben de ilk defa bu ay oldu 14. günde.Araştırdığım kadarıyla yumurtlama kanamasında böyle bir şey yaşanabiliyormuş. Progynova kullanıyorum doktorum adeti düzenlesin diye vermişti.. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı??
cnm son gelişmeleri sölim sana.pazar günü malesef adet oldum.P.tesi doktoruma gittim.Baktı kist erimiş dedi.Bu ay da klomen vercem dedi.Eğer yine adet olursan bi sonraki ay artık aşılamaya geçicez.Yapıcak bşy kalmadı dedi.Yani anlıcağın bana aşılama yolu göründü.Tabi bu ay da adet olursam.Sen ekimde gitcez eşim tahlil yaptırcak diyodun naptın gittiniz mi ?
canım gittik. hafta sonu doktordaydık. bana da aşılama yapılacak. bu hafta hasta olacağım. ama aşılamaya uygun gün bayram zamanına gelince olmayacak. ama bayramdan sonraya gelirse aşılama yapılacak bayram haftasının sonuna. olmazsa diğer aya kaldı.. eşimin sperm sayısı çok düşük canım ya.. ne yapacağız bilmiyorum.. doğal yollarla arttıralım diyoruz bakalım hayırlısı olsun. dualarını esirgeme.. aşılama yaptırınca da yazalım olur mu? haberlerini bekliyorum.. kolay gelsin öptüm hoşçakal..
Büyük ihtimal aynı zamanda yaptırcaz aşılamayı.Bu ay bnm son şansım olmazsa bi dahaki aya yaptırıyoruz.bizim spermlerde bi problem yok çok şükür ama bnm yumurtlamam dengesiz olduğu için geçiyoruz.canım hemen ümitsizliğe kapılma çünkü eğer çok çok düşük olsaydı hemen tüp bebek derlerdi.demekki aşılamaya yetecek kdr sperm var.Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir.biz ümidimizi kaybetmeyelim.
canım eşimin sperm sayısı 2 milyon çıktı. ilaç vermişti. 4 oldu. bizim bunu daha da yükseltmemiz gerekecek. yani hiç düşmemesi lazım.. yiyecek deposu yapıyoruz. birde eşim sigara içiyor. yediklerini etkilemiş oluyor.. rabbim büyük bakalım hayırlısı. Allah cümleten kolaylık versin.. öptüm görüşürüz..
olsun cnm buna da şükür sperm sayısı 0 olanlar bile var.umudunu hiç kaybetme olmadı tüp yaptırırsın.bende bgn yumurtlama takibi için doktora gittim.ilaçlara rağmen fazla yumurtam yokmuş olanda gelişmemiş boşuna uğraşıyoruz böle olmıcak dedi. bu ay geçelim aşılamaya dedi.bende 2-3 kafamı toparlim öle geçelim dedim.bakalım inş. kendiliğinden olur da ona gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?