Cimcime bende de bu ağrılar 3,4 aydır var. yumurtlama dönemi bitiyor. yumurtlama dönemi ile başlıyor. adet olana kadar sürüyor benim. ağrı her gün kendini hafif hafif hissettiriyor. yani 15 gün filan sürmüş oluyor. yumurtlama döneminde de yumurtlama ağrıları bıçak saplanır gibi geliyor gidiyor. İnşaAllah bir şey yoktur canım ya. sen doktora gittin mi? doktor hiç birşey demedi mi? Eğer gittiysen nasıl bir açıklama yaptı? :44:
canım bnde 7 aylık evliyim hiç korunmamaıza rağmen tık yok sendeki ağrılar bu ay bndede oldu hiç böle olmamıştı dr.gittim bana yumurtalarımın çatladığını söledi ve bu günlerimizi iyiy değerlendirmemiz gerektiğini söledi hayırlısı olur inş.
teşekkür ederim canım rabbim herkesin yardımcısı olsun çünkü çok zor çektiğin acılar yaşadığın psikoloji en zoruda beklemek
Öyle haticemavi. sabır işi bu. rabbim işte kimisine verir kıymteini bilmez sokaklarda büyür gider. kimisi de arar bekler durur. herkesin bir imtihanı var. Allah kaldıramayan yük vermesin..
Kızlar tevekkülü elden bırakmıyoruz.Rabbim neylerse güzel eyler.Tedavimizi olalım elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri.Eğerki hakkımızda hayırlısıysa versin inş.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.Yarında kandil kızlar ben oruç tutcam bol bol dua etcem hem sizlere hemde kendime allahım inş. kabul eder mübarek günün hürmetine.gulozzcum hayırlısı olsn sıkma canını herşey olcağına varır.detayları anlatırsın bizede.
Ecrin canım detayları anlatacağım.. bakalım hayırlı iyi şeyler olur. Kolay atlatayım. İnşaAllah gerek kalmadan hamile olurum.. hepimize Allah kolaylık versin. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..
Arkadaşlar, Dr. ersin oğuza gittim. pazartesi günü. üstten ultrason yaptı daha sonra alttan muayene oldu. smear testi ve bir kültür daha aldı. sonuçlar haftaya belli olacak. sizin aşılama gibi gözüküyor. 2 yol var dedi. eşin gelsin inceleyelim. ya direk aşılama yapılacak dedi yoksa 2 veya 3 ay tedaviden sonra olmazsa aşılama yapılacak dedi. hayırlısı bakalım. kısmet. hayırlısı ne ise o olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin. ecrin canım sen ne yaptın??
Canım ben klomen kullandım yine.14.de tekrar gidicem.Sonuçlarını aldığında hayırlı hbrlerini bekliyoruz inş.
Canım seninde inşaAllah hayırlı olur. perşembe günü gidecez. eşimle beraber. onun testleri yapılacak bakalım hayırlısı olsun.. Rabbim bu üç ayların hürmetine hayırlı evlatlar versin.. Ecrin canım seninde kolay geçsin inşaAllaah... Perşmebe gidiyim yazarım canım. öptüm..
arkadaşlar merhaba.Ben 3-4 ay önce perde ameliyatı oldum.bikaç aydır benimde kasıklarımda şişkinlik oluyo çok.Eskiden bu kadar olmazdı.Çok yoğun hissediyorum yaklaşık 1 hafta sürüyo sonra geçiyo.Adete 2 hafta kala oluyo yumurtlamayla alakalı olduğunu hissediyorum ama yumurtalar kaliteli olduğundanmı sayısımı fazla bilmiyorum.Dr uma sordum yumurtlama zamanı normal dedi :26:
Saqol canım bende perşembe gitcem o zaman cuma günü yazıyoruz neler olduğunu.Hayırlara vesile olsun mübarekl gün inş.
:84:
merhaba bende düşük yaptım ve kalp şeklinde rahim olduğu söyledi doktorum.haftaya histeroskopi olucam korkuyorum(
:84:
gulozzcum kaderimiz aynı gidiyo desene bende perşembe günü gittim ve doktor sol taraftaki yumurtamın çatlamadığını hala durduğunu söledi bunun için 25.de gidicem ve yumurtlamaya detaylı bakıcak.26.da da rahim filmi istedi 2 ay klomen kullanmışsın bu ay hsg çektirelim bakalım dedi belki tüplerde problem vardır.Bu filmi çekebilmesi için adetin bitiminden sonra 3.gün randevu veriyolar.doktora anestezi istiyorum dedi.Tavsiye etmiyorum ama istersen yaparız dedi.Röntgene indim randevu almak için ordaki hsgyi çekicek bayanla konuştum bende tavsiye etmiyorum çünkü 10 dk.lık bi iş hiç değmez 2-3 saat ayılamazsn dedi.bende çok korkuyorum dedim.Adet sancısı çekiyomsn dedi bende evet dedm ondan biraz daha sancılı o kdr dedi az dişini sık dedi baya yüreklendirdi beni bende tmm almıcam dedim.Benm gittiğim hastanede arkadaşım çalışıyodu.orda çektirme makinaları eski acı çekersn dedi.Bnde gebelik bölümünde hsg çektirenler ve çektirmek üzere olanlar diye bi konuya girdim danıştım orda bi bayan bi yer tavsiye etti bakalım fiyatı bu gitceğim yerden çok çok pahalı olursa gitmicem bakalım nosunu aldım arıcam gittiğim hastane 200 istedi bakalım bura ne kdr isticek daha karar aşamasındayım iyice araştırıp ona göre iyi bi yerde çektircem çünkü eğer çok kasarsan kendini film kapalı çıkıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?