Yumurtlama Sonrası Oluşan Ağrılar

canım bnde 7 aylık evliyim hiç korunmamaıza rağmen tık yok sendeki ağrılar bu ay bndede oldu hiç böle olmamıştı dr.gittim bana yumurtalarımın çatladığını söledi ve bu günlerimizi iyiy değerlendirmemiz gerektiğini söledi hayırlısı olur inş.

Hayırlısı canım ya bu hafta hasta olaccağım. cuma gününe doktor için Ank. gitcem. hastalığıma göre muayene olacağım. Bu ay da böyle acayip ağrılar var. bekarken böyle ağrılar çıkmazdı. evlendik ne zaman bebiş düşündük. ağrılar peşimizi bırakmıyor. İnşaAllah hayırlıdır. bende korkuyrm. Allah korusun kötü şeyler olacak diye.. İnşaALLAH hayırlı şeyler olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlar inşaAllah..

Kızlar tevekkülü elden bırakmıyoruz.Rabbim neylerse güzel eyler.Tedavimizi olalım elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri.Eğerki hakkımızda hayırlısıysa versin inş.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.Yarında kandil kızlar ben oruç tutcam bol bol dua etcem hem sizlere hemde kendime allahım inş. kabul eder mübarek günün hürmetine.gulozzcum hayırlısı olsn sıkma canını herşey olcağına varır.detayları anlatırsın bizede.

Ecrin canım detayları anlatacağım.. bakalım hayırlı iyi şeyler olur. Kolay atlatayım. İnşaAllah gerek kalmadan hamile olurum.. hepimize Allah kolaylık versin. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin..

Bugün doktora gidiyorum. İnşaAllah hayırlı sonuçlar olur. Fatih. üniye gidecektim ancak Dr. ersin oğuza gitmeye karar verdim. Hayırlara vesile olsun.. Anlatırım bakalım neler olduğunu..

Arkadaşlar, Dr. ersin oğuza gittim. pazartesi günü. üstten ultrason yaptı daha sonra alttan muayene oldu. smear testi ve bir kültür daha aldı. sonuçlar haftaya belli olacak. sizin aşılama gibi gözüküyor. 2 yol var dedi. eşin gelsin inceleyelim. ya direk aşılama yapılacak dedi yoksa 2 veya 3 ay tedaviden sonra olmazsa aşılama yapılacak dedi. hayırlısı bakalım. kısmet. hayırlısı ne ise o olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin. ecrin canım sen ne yaptın??

Canım ben klomen kullandım yine.14.de tekrar gidicem.Sonuçlarını aldığında hayırlı hbrlerini bekliyoruz inş.

Canım ben klomen kullandım yine.14.de tekrar gidicem.Sonuçlarını aldığında hayırlı hbrlerini bekliyoruz inş.

Canım seninde inşaAllah hayırlı olur. perşembe günü gidecez. eşimle beraber. onun testleri yapılacak bakalım hayırlısı olsun.. Rabbim bu üç ayların hürmetine hayırlı evlatlar versin.. Ecrin canım seninde kolay geçsin inşaAllaah... Perşmebe gidiyim yazarım canım. öptüm..

Saqol canım bende perşembe gitcem o zaman cuma günü yazıyoruz neler olduğunu.Hayırlara vesile olsun mübarekl gün inş.

:84:
merhaba bende düşük yaptım ve kalp şeklinde rahim olduğu söyledi doktorum.haftaya histeroskopi olucam korkuyorum(

Saqol canım bende perşembe gitcem o zaman cuma günü yazıyoruz neler olduğunu.Hayırlara vesile olsun mübarekl gün inş.

Ecrin doktora gittik perşembe günü. Benim testler kültür smear testi temiz çıktı şükür. Eşimin kanını aldılar. onun sonuçlarını bekliyorum. Ağustos ayında hastalığımın bitiminde rahim filmi çekineceğim. eşiminse sperm testini istedi. bakalım şu rahim filmini iyi bir şekilde atlatırsak rahatlayacam. ağrılı olduğu için korkuyorum bakalım ne olacak bilmiyorum. kolay atlatırım inş. kandilin mübarek olsun bu arada.. görüşürüz. yazarım. sen ne yaptın?

ecrin eşimin kan tahlilleri de belli oldu. iyi çıktı şükür.. bakalımdiğer adetimde gideceğim tekrar doktora rahim filmi çekineceğim. ve de eşimin sperm testi yapılacak. dualarını esirgeme... sen neler yaptın? mesaj yazmadın.. Allah kolaylık versin..

merhaba bende düşük yaptım ve kalp şeklinde rahim olduğu söyledi doktorum.haftaya histeroskopi olucam korkuyorum(

Gökçe ata bende histeroskopi olcağım. sorma bende korkuyroum. aneztezili istiyorum. doktora diyeceğim. bazıları da kabul etmiyor anezteziyi. bakalım hayırlısı olsun. kolay atlatalım inşaAllah.. Ben diğer ay olcağım. adetin son gününde fila oluyormum. doğru mu doktor öyle söyledi senin doktor ne dedi?

kızlar yaklaşık 15 gün önce oviterrelle vuruldum koldan..ne zaman hamilelik testi yapmam gerek..tatile gidicem tam adetime denk geliyor geciktirici alcam ama hamilelikten alamıyorum..gerçi sanmıyorum çünkü bu gün göğüslerim şişti ve acıyor gene..olmadı gene sanırım..umudum kalmdı artık benim..en erken ne zaman test yapılmalı..3 seneye yakın evliyim olmadı sebep yok

bende yarın bu yüzden doktora gidicem danışmaya sonra sizi haberdar ederim umarım kötü birşey değildir

gulozzcum kaderimiz aynı gidiyo desene bende perşembe günü gittim ve doktor sol taraftaki yumurtamın çatlamadığını hala durduğunu söledi bunun için 25.de gidicem ve yumurtlamaya detaylı bakıcak.26.da da rahim filmi istedi 2 ay klomen kullanmışsın bu ay hsg çektirelim bakalım dedi belki tüplerde problem vardır.Bu filmi çekebilmesi için adetin bitiminden sonra 3.gün randevu veriyolar.doktora anestezi istiyorum dedi.Tavsiye etmiyorum ama istersen yaparız dedi.Röntgene indim randevu almak için ordaki hsgyi çekicek bayanla konuştum bende tavsiye etmiyorum çünkü 10 dk.lık bi iş hiç değmez 2-3 saat ayılamazsn dedi.bende çok korkuyorum dedim.Adet sancısı çekiyomsn dedi bende evet dedm ondan biraz daha sancılı o kdr dedi az dişini sık dedi baya yüreklendirdi beni bende tmm almıcam dedim.Benm gittiğim hastanede arkadaşım çalışıyodu.orda çektirme makinaları eski acı çekersn dedi.Bnde gebelik bölümünde hsg çektirenler ve çektirmek üzere olanlar diye bi konuya girdim danıştım orda bi bayan bi yer tavsiye etti bakalım fiyatı bu gitceğim yerden çok çok pahalı olursa gitmicem bakalım nosunu aldım arıcam gittiğim hastane 200 istedi bakalım bura ne kdr isticek daha karar aşamasındayım iyice araştırıp ona göre iyi bi yerde çektircem çünkü eğer çok kasarsan kendini film kapalı çıkıyomuş.

Ecrin bende canım bir arkadaşımla konuştum. rahim filmi çekinmişti. ona aneztezi vermişler öyle çekmişler. az veriyorlar film bitene kadar ayılıyorsun dedi. mutlaka aneztezili çektir yoksa seninde dediğin gibi rahat olmak gerekiyormuş kendini kastığında film yanlış çıkıyormuş ve tekrar bir daha yapıyorlarmış. eziyet çek dur.. hayırlı şekilde bir atlatsaydık şükür namazı kılacağım.. ben isteyeceğim. sen doktorları dinleme bence. hangisine gidersen gittiğin yerde doktorlar konuş aneztezili istiyorum de. niye eziyet çekeceksin ki. benim arkadaşım ben uyandığımda dahala ağrım vardı. tekrar iğne yaptılar dedi. rahime alttan bir alet takılyorlar aşağı sarkıtıyorlarmış. o ağrı yapıyormuş. sonra ilacı gönderiyorlarmış. aman ecrin yaa vallahi kadınlık zor. Allah kolay atlatmayı nasip etsin. kimisinin hemen olur işte kimileri de böyle görür birşeyleri.. Rabbim bu üç ayların hürmetine kolay hayırlı atlatalım...:87:

Canım dün başka bi yerle görüştüm yeni çıkan aletlerle yapıyoruz ve 1-2 dk. sürüyo hiç bişekilde de ağrı hissetmiyosunuz dedi.ordan randevu alıcam yarın veya perşembe günü gidip çekilcem gittiğim hastane 200 istiyodu ama makinalrı eski arkadaşım kesinlikle tavsiye etmedi.bu dediğim yerde 330 istiyo anesteziye fln da gerek yok basit bi şekilde hallediyolar.ztn diğer türlü hastaneye gitsem + anestezi istesem gene fiyat buranınkine gelcek ne gerek var o kdr eziyet çekmeye.valla dediğin gibi cnm kadın olmak zor erkek işin zevk kısmında bi sperm veriyo oluyo bitiyo .Bize yapmadıkları şey içirmedikleri ilaç kalmıyo.Benm amcamın baldızının çocuğu olmuyodu kendi yiğenini aldı yanına kardeşi çalışıyodu ben bakarım diyerek çok seviyodu.daha sonra tüm herşeyi yaptırdı gene olmadı doktor bi iğne var demiş günde 2 defa vurulcaksın ama eğer doğumun sezeryan olursa hayati tekliken var çünkü bu ilacın pisliğini anca normal doğum temizler demiş kızda kabul etmiş yeterki olsun diyerek.Kız doğum yaptı ama sezeryan içindeki pislik kansere çevirdi atılmadığından.Midesini aldılar yatalak oldu neler neler başına geldi en sonunda doğum yaptıktan 6 ay sonra vefat etti.Şimdi oğlu annesiz kaldı.Eşim bu olayı bildiği için çok korkuyo ilaç kullandığım zmn fln nolur içme sana bşy olmasın çocuk olmasada olur diyo garibim ya bende teselli ediyorum işte yani demem o ki rabbim herşeyn hayırlısını versn illa olsn diye de çok diretmemek lazm dediğin gibi 3 ayların hürmetine rabbim fazla aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere içinde de bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…