Yumurtlama Sonrası Oluşan Ağrılar

Evet canım dün gittim doktora ultrasonla baktı e gayet temiz dedi.Tekrar klomen verdi.bugün başladım.Perşembe günü tekrar çağırdı yumurtlamaya bakıcak.sen neden temmuzda gidiyosun ki ?

Canım eşimin hem ilacının bitmesini bekledim. hemde okul olduğu için sevk gitme olması diye tatilde gidiyim ona göre başlayım diyorum. benimde kafamı karıştırıp attılar. Ank. fatih üni hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bayan olsun doktor diye nilgün hanım var prof. ona gödeceğim. ama siteden okuyorum yorumları kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor. iyice korkmaya başladım. zaten tırsıyorum hastane tetkiklerinden filan. daha da korktum okuyunca. rahim filmini 2. gün mü çekiyorlar? ben şimdi adetliyken gideceğim. 2. veya 3. gün o zaman mı çekecekler? rahim filminden de korkyuorum. yarı bayıltın diyeceğim. üfff ecrin iyice stres bastı vallhi?

hiç stres yapma kendine canım.Benden daha istemedi şuana kadar ilaçla devam ediyoruz ne zaman ister bilmiyorum ama burda okuduklarıma baktığımda hep acılı olduğunu sölüyolar.eğer benden de isterse bayıltın sonra napıyosanız yapın dicem hayırlısı olsun canım ya ama fazla erteleme derim bi an önce başla.inş. hiç tedaviye gerek kalmadan hamiş olursun

Ecrincim Rabbim bu mübarek ayların hürmetine inşaAllah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. şimdi faceden önceki arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum da hepsinin bebişleri oldu. Çok tatlı bebekler ya. bir tanesi de yeni doğum yaptı. kızı oldu. ekrandan kızı seviyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versin. inşaAllah ecrincim rabbim hastaneye gerek kalmadan tedaviye gerek kalmadan hayırlı evlat verir. seninde emeklerin boşa gitmesin. bu aylarda duaları eksik etme.. Sen hangi şehirdesin? Hangi hastaneye gidiyorsun? Doktorun erkek mi?

Amin gulozzcum Amin.Allah kimin ne isteği varsa versin.ben erken evlendiğim için arkadaşlarım daha yeni yeni evleniyolar.Henüz öyle psikolojimin bozulcağı bi durum yok Ben İstanbuldayım Batı bahat diye özel bi hastane var orda Ali bey var ona gidiyorum.Doktorum iyiye benziyo bakalım gidişatı beğenmezsem değiştiricem.Gittiğim hastanede kadı doktor yok zaten.Bide burda bi konuda okumuştum.Kadın doktora değil erkek doktora gidin diye aklıma batmışı ordan.Zaten benim gittiğim hastanede hiç bi kadın doğumcu alttan bakmıyo.Hep karından kasıklardan ultrasonla bakıyo.Sen hangi şehirdesin.

arkadaslar bende bir senelik evliyim aynı sekilde son 6 7 aydır yumurtlaamdan sonra bir hafta adet sancısı gibi agrı cekiyorumm korunmayı bıraktım cocuk istedim bu agrılar basladı ve tutturamadık cocuk bi türlü okadar doktora gıttım sordum bişi yok dıyolar anlamadım napacagımı...:26:

canım 1 seneye kdr bekletiyolar senen dolduktan sonra başlıyolar tedaviye inş. gerek kalmadan hamiş olursun

ecrin ben Afyondayım. Aileler Ank. oturuyor. tedavi için Ank. gideceğim. Hayırlısı bakalım. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin. inşaAllah hastaneye gerek kalmadan hamile kalırız...

Cimcime bende de bu ağrılar 3,4 aydır var. yumurtlama dönemi bitiyor. yumurtlama dönemi ile başlıyor. adet olana kadar sürüyor benim. ağrı her gün kendini hafif hafif hissettiriyor. yani 15 gün filan sürmüş oluyor. yumurtlama döneminde de yumurtlama ağrıları bıçak saplanır gibi geliyor gidiyor. İnşaAllah bir şey yoktur canım ya. sen doktora gittin mi? doktor hiç birşey demedi mi? Eğer gittiysen nasıl bir açıklama yaptı? :44:

Bende geçtiğim yumurtlama döneminde oldu sadece bakalım bu yumurtlama zamanımda olcakmı.Bende bqn tekrar gitcem hastaneye doktor çağırdı heralde yumurtlaMa varmı bakcak.Benim hesabıma göre yarın yumurtlamam lazm.

ben bırkac doktora gıttım yumurtlama agrısıdır cok ıyı dedıler son ıkı aydırda klomen ve catlatma ıgnesı kullandım baktık yumurtlamadan sonra baslıyor doktor yumurta catladıktan sonra sıvı bırakıyomus o degdıgınde agrı yapıyodur dedı ama canım sıkkın gene agrılarım oldu beklemedeyım haftaya kandan bellı olur gene tutmazsa vardır dıyorum altında bişi çikolata kisti falan olabılır mı acaba dıyede korkuyorum ınternetten cok arastırdım bişi bulamadım yani:2:

cimcimecim ne kdrlık evlisin tedaviye ne zaman başladın biraz bilgi verirmsn neler yaptın

slm kızlar bende bu ay klomen kullandım ayın 18 inde ovitrella iğne vurundum çok sancım var bugün 5. gün oldu iğne vurulalı klomen ile hamile kalan varmı

cimcime bende senin gibi korkuyorum ama Allah inşaAllah korktuğumuz şeyleri göstermesin.. kadın olmak zor işte. bende haftaya gidiyorum bakalım ne olacak bilmiyorum. hayırlısı olsun..:18:

slm kızlar bende bu ay klomen kullandım ayın 18 inde ovitrella iğne vurundum çok sancım var bugün 5. gün oldu iğne vurulalı klomen ile hamile kalan varmı

ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama hala bşy olmadı bakalım hayırlısı inş. sen ne kdrdır korunmuyosun.tedavi sürecin ne zaman başladı ve neler yapıldı anlatırmsn

ecrin hatice orda mısın? nasılsın canım? neler yaptın? haftaya cuma gidiyorum bakalım Ank. neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…