Ecrincim Rabbim bu mübarek ayların hürmetine inşaAllah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. şimdi faceden önceki arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum da hepsinin bebişleri oldu. Çok tatlı bebekler ya. bir tanesi de yeni doğum yaptı. kızı oldu. ekrandan kızı seviyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versin. inşaAllah ecrincim rabbim hastaneye gerek kalmadan tedaviye gerek kalmadan hayırlı evlat verir. seninde emeklerin boşa gitmesin. bu aylarda duaları eksik etme.. Sen hangi şehirdesin? Hangi hastaneye gidiyorsun? Doktorun erkek mi?
arkadaslar bende bir senelik evliyim aynı sekilde son 6 7 aydır yumurtlaamdan sonra bir hafta adet sancısı gibi agrı cekiyorumm korunmayı bıraktım cocuk istedim bu agrılar basladı ve tutturamadık cocuk bi türlü okadar doktora gıttım sordum bişi yok dıyolar anlamadım napacagımı...:26:
ben bırkac doktora gıttım yumurtlama agrısıdır cok ıyı dedıler son ıkı aydırda klomen ve catlatma ıgnesı kullandım baktık yumurtlamadan sonra baslıyor doktor yumurta catladıktan sonra sıvı bırakıyomus o degdıgınde agrı yapıyodur dedı ama canım sıkkın gene agrılarım oldu beklemedeyım haftaya kandan bellı olur gene tutmazsa vardır dıyorum altında bişi çikolata kisti falan olabılır mı acaba dıyede korkuyorum ınternetten cok arastırdım bişi bulamadım yani:2:
ben bırkac doktora gıttım yumurtlama agrısıdır cok ıyı dedıler son ıkı aydırda klomen ve catlatma ıgnesı kullandım baktık yumurtlamadan sonra baslıyor doktor yumurta catladıktan sonra sıvı bırakıyomus o degdıgınde agrı yapıyodur dedı ama canım sıkkın gene agrılarım oldu beklemedeyım haftaya kandan bellı olur gene tutmazsa vardır dıyorum altında bişi çikolata kisti falan olabılır mı acaba dıyede korkuyorum ınternetten cok arastırdım bişi bulamadım yani:2:
slm kızlar bende bu ay klomen kullandım ayın 18 inde ovitrella iğne vurundum çok sancım var bugün 5. gün oldu iğne vurulalı klomen ile hamile kalan varmı
ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama hala bşy olmadı bakalım hayırlısı inş. sen ne kdrdır korunmuyosun.tedavi sürecin ne zaman başladı ve neler yapıldı anlatırmsn[/QUOTE
4yıllık evliyim ikimizdede bi sorun yok sebepsiz bizimkisi :) aralık ayında klomen kullandım oda kiste çevirdi 25 cm kadar oldu iç kanama yaptı.kötü günler geçirdim.6 aydır kistelri bitirdik bu ay tekrar klomen uyguladık 5 gün boyunca yarım klomen kullandım yanında haftada iki gün dostinex verdi 3 tane yumurtam oldu ayın 18 inde yani 12. günümde ovitrella iğnesi göbeğimde vuruldu bugün 6. günüm karnım çok şişti batma ve sancım var.dr normal sancıların olması diyor şimdide beklemedeyim 15 gün sonra test yapıcam.allah hayırlısı ne ise onu versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama hala bşy olmadı bakalım hayırlısı inş. sen ne kdrdır korunmuyosun.tedavi sürecin ne zaman başladı ve neler yapıldı anlatırmsn[/QUOTE
4yıllık evliyim ikimizdede bi sorun yok sebepsiz bizimkisi :) aralık ayında klomen kullandım oda kiste çevirdi 25 cm kadar oldu iç kanama yaptı.kötü günler geçirdim.6 aydır kistelri bitirdik bu ay tekrar klomen uyguladık 5 gün boyunca yarım klomen kullandım yanında haftada iki gün dostinex verdi 3 tane yumurtam oldu ayın 18 inde yani 12. günümde ovitrella iğnesi göbeğimde vuruldu bugün 6. günüm karnım çok şişti batma ve sancım var.dr normal sancıların olması diyor şimdide beklemedeyim 15 gün sonra test yapıcam.allah hayırlısı ne ise onu versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kadınlık zor haticemavi.. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Yar ve yardımcı olsun inşaAllah...
Kadınlık zor haticemavi.. Rabbim yüzümüzü güldürsün. Yar ve yardımcı olsun inşaAllah...
teşekkür ederim canım rabbim herkesin yardımcısı olsun çünkü çok zor çektiğin acılar yaşadığın psikoloji en zoruda beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?