İnşallah üşütme değildir canım,bende hiç bişe yok valla suan beklemedeyiz:)Selamlar, benimde 17 kasım. Beraber bekleyelim. Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var. Belimde hafif ağrı ve gaz.
Acaba acaba??? Üşüttüm mü ki
Bendede yumurtlamanın ertesi günü göğüsler şişiyor önceden belirti sayardım:)İnşallah bu ay nasip olur hepimize benimde 18 kasım hafif göğüslerim dolgunlaştı okadar ama bende yumurtlama sonrası genelde oluyor.
Bendede yumurtlamanın ertesi günü göğüsler şişiyor önceden belirti sayardım:)İnşallah bu ay nasip olur hepimize benimde 18 kasım hafif göğüslerim dolgunlaştı okadar ama bende yumurtlama sonrası genelde oluyor.
Canım ilaçların hepsinde bu tür yan etkiler olabiliyor ama hamilelikte olabilir,inşallah vardır bebeğin:)Benim bat a 8 gün var bulantım baş dönmelerim halsizliğim gaz sancı sık idrara çıkma ne ararsan var ama duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum sizce ne olabilir
İnşallah canım hayırlısı olsun günüm gelmeden test yapmak istemiyorum canım eşim çok heyecanlanıyor üzülmesini istemiyorumCanım ilaçların hepsinde bu tür yan etkiler olabiliyor ama hamilelikte olabilir,inşallah vardır bebeğin:)
Az da kalmıs birkac gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin
En doğrusu o canım ama iste biz kdınlar biraz sabırsızız,bizim 1 sene oldu ama daha 1 kere bile test yaptıgımdan haberi yok:) heveslenmesin diye sölemiyorum ama cok zor saklamak:) hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberler verirsinİnşallah canım hayırlısı olsun günüm gelmeden test yapmak istemiyorum canım eşim çok heyecanlanıyor üzülmesini istemiyorum
İnşallah canımEn doğrusu o canım ama iste biz kdınlar biraz sabırsızız,bizim 1 sene oldu ama daha 1 kere bile test yaptıgımdan haberi yok:) heveslenmesin diye sölemiyorum ama cok zor saklamak:) hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberler verirsin
canım naptın varmı haberrSelamlar, benimde 17 kasım. Beraber bekleyelim. Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var. Belimde hafif ağrı ve gaz.
Acaba acaba??? Üşüttüm mü ki
canım senin bat bugun galiba inşallah kırmızılar gelmemişştirBenim bat a 8 gün var bulantım baş dönmelerim halsizliğim gaz sancı sık idrara çıkma ne ararsan var ama duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum sizce ne olabilir
Çoktan geldi canım 3. Gün bugün yumurtalar çatlamamış ondan olmamış çatlatma iğnesi yapılmamıştı bana sanırım ondancanım senin bat bugun galiba inşallah kırmızılar gelmemişştir
anladım canım hadi inşallah bu ay güzel haberlerini bekliyorum..Çoktan geldi canım 3. Gün bugün yumurtalar çatlamamış ondan olmamış çatlatma iğnesi yapılmamıştı bana sanırım ondan
canım naptın varmı haberr
Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım,benim 3 gün önce silik cizgi test vardı ama cizgi koyulasmadı bende bugun kan verdim yarın cıkcak bakalım inşallah hamileyimdir bende,benimde karnım cok agrıyo canm bide sarı akıntım var sen test yaptınmıBelirtiler var, karnım ağrıyor başım çok ağrıyor. Tamamen adet belirtileri ama başım hiç ağrımazdı, ilk kez aralıksız ağrıdı 2 gündür. Tuvalete çıkışım sıklaştı.
Bekliyorum. Siz de güzel bir haber var mı?
Bu ay olmaz canım kist için düzenleyici verdi yılbaşına kaldıanladım canım hadi inşallah bu ay güzel haberlerini bekliyorum..
Hayırlısı saglıklısı ne zamansa o zaman olsun canımBu ay olmaz canım kist için düzenleyici verdi yılbaşına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?