Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

zbt2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
2.155
1.258
48
38
Kızlar hepinize merhaba,inşallah bu grupta bol bol hamilelik haberi alırız:)
Bende bu ay dört gözle adet olMAMAYI bekliyorum..adetime 12 gün var daha,burda hep birlikte belirtilerimizi heyecanlarımızı paylaşalım,hamile haberi verenlerde bize umut olsun:) haydi batları ve belirtileri paylaşalım,
Benim bat 18 kasım dogal olarak hicbir belirtim yok henüz olustuysada vücudumun bile haberi yok daha:)

Selamlar, benimde 17 kasım. Beraber bekleyelim. Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var. Belimde hafif ağrı ve gaz.
Acaba acaba??? Üşüttüm mü ki

İnşallah bu ay nasip olur hepimize benimde 18 kasım hafif göğüslerim dolgunlaştı okadar ama bende yumurtlama sonrası genelde oluyor.

Selamlar, benimde 17 kasım. Beraber bekleyelim. Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var. Belimde hafif ağrı ve gaz.
Acaba acaba??? Üşüttüm mü ki
İnşallah üşütme değildir canım,bende hiç bişe yok valla suan beklemedeyiz:)

İnşallah bu ay nasip olur hepimize benimde 18 kasım hafif göğüslerim dolgunlaştı okadar ama bende yumurtlama sonrası genelde oluyor.
Bendede yumurtlamanın ertesi günü göğüsler şişiyor önceden belirti sayardım:)

Bendede yumurtlamanın ertesi günü göğüsler şişiyor önceden belirti sayardım:)

Benim bat a 8 gün var bulantım baş dönmelerim halsizliğim gaz sancı sık idrara çıkma ne ararsan var ama duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum sizce ne olabilir

Benim bat a 8 gün var bulantım baş dönmelerim halsizliğim gaz sancı sık idrara çıkma ne ararsan var ama duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum sizce ne olabilir
Canım ilaçların hepsinde bu tür yan etkiler olabiliyor ama hamilelikte olabilir,inşallah vardır bebeğin:)
Az da kalmıs birkac gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin

Canım ilaçların hepsinde bu tür yan etkiler olabiliyor ama hamilelikte olabilir,inşallah vardır bebeğin:)
Az da kalmıs birkac gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin
İnşallah canım hayırlısı olsun günüm gelmeden test yapmak istemiyorum canım eşim çok heyecanlanıyor üzülmesini istemiyorum

İnşallah canım hayırlısı olsun günüm gelmeden test yapmak istemiyorum canım eşim çok heyecanlanıyor üzülmesini istemiyorum
En doğrusu o canım ama iste biz kdınlar biraz sabırsızız,bizim 1 sene oldu ama daha 1 kere bile test yaptıgımdan haberi yok:) heveslenmesin diye sölemiyorum ama cok zor saklamak:) hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberler verirsin

İnşallah canım

Kızlar Size birşey sorucam bugun adetimin 21. Günü doktorum progesteron baktı deger 8.83 cıktı gayet iyi dedi,ama bu değer bu ay gebelik oluşmadıgını gösterirmi sizce adetime 9 gün var progesteron hamilelikte cok yükseliyo diye duymustum bilgisi olan varsa yardım edinnn

canım senin bat bugun galiba inşallah kırmızılar gelmemişştir

Çoktan geldi canım 3. Gün bugün yumurtalar çatlamamış ondan olmamış çatlatma iğnesi yapılmamıştı bana sanırım ondan
anladım canım hadi inşallah bu ay güzel haberlerini bekliyorum..

canım naptın varmı haberr

Belirtiler var, karnım ağrıyor başım çok ağrıyor. Tamamen adet belirtileri ama başım hiç ağrımazdı, ilk kez aralıksız ağrıdı 2 gündür. Tuvalete çıkışım sıklaştı.

Bekliyorum. Siz de güzel bir haber var mı?

Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım,benim 3 gün önce silik cizgi test vardı ama cizgi koyulasmadı bende bugun kan verdim yarın cıkcak bakalım inşallah hamileyimdir bende,benimde karnım cok agrıyo canm bide sarı akıntım var sen test yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…