• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım,benim 3 gün önce silik cizgi test vardı ama cizgi koyulasmadı bende bugun kan verdim yarın cıkcak bakalım inşallah hamileyimdir bende,benimde karnım cok agrıyo canm bide sarı akıntım var sen test yaptınmı

İnşallah hamilesindir. Silik çıkması ihtimali kuvvetlendirmiş. Ay ne güzel ben kan vermeye bile cesaret edemiyorum. Şimdilik bekliyorum adet gecikirse... hiç adet olmaktan korkacağım aklıma gelmezdi.

İnşallah hamilesindir. Silik çıkması ihtimali kuvvetlendirmiş. Ay ne güzel ben kan vermeye bile cesaret edemiyorum. Şimdilik bekliyorum adet gecikirse... hiç adet olmaktan korkacağım aklıma gelmezdi.
Canm yoksa sürekli test yapmym diye verdim valla kanı ama inşallah vardır canım hic koyulaşmadı o yuzden süpheli inşallah adet olmazsın sende güzel haberlerini bekliyorum

Canm yoksa sürekli test yapmym diye verdim valla kanı ama inşallah vardır canım hic koyulaşmadı o yuzden süpheli inşallah adet olmazsın sende güzel haberlerini bekliyorum

Sonuçları aldın mı? Bugün dayanamadım test yaptım. Adetim normalde yarın olması lazım. Testte hiçbirşey çıkmadı :KK43:

Sonuçları aldın mı? Bugün dayanamadım test yaptım. Adetim normalde yarın olması lazım. Testte hiçbirşey çıkmadı :KK43:
Aldım canım 0.43 :( haftaya doktora gidicem hsg icin adet olayımda,bekle bakalım belli olmaz inşallah adet olmazsın

:KK43:(( üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.. benimde çok umudum yok bakalım.. sen film mi çektiriyorsun? Neden ki gerekli birşey mi?
Amin canım,ben 1 senedir deniyorum en son doktor bide rahim filmi bakalım dedi erteliyodum hep tüplere bakılcak canm

Bende adet oldum, tam gününde geldi yine. Hep gelsin diye beklerdim bütün gelme gelme dedim ama kısmet değilmiş

Ah ah kuzenin şanslıymış..bundan sonra bizde şanslı oluruz inşallah
inşallah canım,en cok duydugum vazgecip olmazsa olmaz dedikleri ay hamile kalanlar,belkide biz bu kadar üzerinde durdukca olmuyor.aslında herseyi Allaha bırakıp beklemek

inşallah canım,sen ne durumdasın
Benim yumurtlama gecti ilişkş hersey oldu beklemedeyim bakalım ama pazartesi günüydü benim yumurtlama günüm sonrasın da kasık ve karın agrılarım oldu hala ara,ara var catlamadan mı oldu acaba?

Back