Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

Benim yumurtlama gecti ilişkş hersey oldu beklemedeyim bakalım ama pazartesi günüydü benim yumurtlama günüm sonrasın da kasık ve karın agrılarım oldu hala ara,ara var catlamadan mı oldu acaba?
yumurtlama agrısı bazı insanlarda bikaç gün sürebiliyor canım ondan olabilir,catlayıp çatlamadıgını ateş ölçme yöntemiyle anlayabilirsin çatladıktan bir gün sonra vücut ısısı yarım yada 1 derece artar hic ölçtünmü ateşini

Hayır ölçmedim şuan ilk kez duyuyorum bunu peki vücut ısısının ne olması gerekiyor?

Hayır ölçmedim şuan ilk kez duyuyorum bunu peki vücut ısısının ne olması gerekiyor?
herkeste farklı olur mesela benim normal ısım 36 derece civarında ama yumurtlamadan sonra 36.8 ile 37 arasında degişiyor kendinde farkedersin aslında vücudun baya sıcak olur.senin normalde kac olur bilemem ama genelde 36.5 üstü olur tahmini yumurtlama sonrası

Pazartesi günüydü benim yumurtlamam o gecti artık bu ay bebek tutmazsa bir daha ki ay bakarım.bişey daha sorucam ben genelde 28 günde bir adet görüyorum ama gecen ay 10 gün gecikmeli oldu yani 36 gün sonra adet görmüş oluyorum adet gecikmesi böyle oldugun da yumurtlamayı yine 28 günde bir adet görmeme göre mi hesplicam yoksa sadece o ay geciktiği icin 36 güne göremi biraz karısık mı anlattım:))

yok canım anladım :) adet tarihin yumurtlamadan 14 gün sonra olacak canm düzensizlikte degişen yumurtlama tarihi yumurtlama süresi hep aynıdır.yumurtlama tarihinden emin olamıyorsan ovulasyon testi yada akıntı takibiyle anlayabilirsin.

Kafamı o kadar karıştırdım ki akıntı fln anlayamıyorum bakalım beklicez artık ama sabretmekte zor:)) sen ne zaman bekliyosun yani ilişki yaşandımı adet tarihin gecikti mi?

Merhaba arkadaşlar bende kaç aydır bekliyorum bebek için. Olmadı. Geçen ay klomen kullandım ve folik asit, kimyasal gebelik yaşadım. Düşük oldu. Bir ocak günü regl oldum. Bir ocağı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar. Inşallah hepimiz en yakın zamanda hamis kalırız

Kacıncı ayın bu canım adet tarihin ne zaman 1 ocak yazmışsın 1 şubat mı olucaktı?

Kafamı o kadar karıştırdım ki akıntı fln anlayamıyorum bakalım beklicez artık ama sabretmekte zor:)) sen ne zaman bekliyosun yani ilişki yaşandımı adet tarihin gecikti mi?
ben bu ay iki kere yumurtladım canm ben yumurtlama agrısı cok yasıyorum o yuzden net biliyorum hangi günler oldugunu ilk ovulasyona göre bugun bat ama ikinciye göre çarsamba bi 6 gün bekleyecem yani

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda kavusursun mucizene:)
folik asit zaten hamilelik öncesi sürekli kullanman gerek o bebek olması için degil beyin gelişimi için önemli bırakma sakın,kimyasal gebelikle ilgili doktor bi yorum yaptımı neden olduguna dair

ben bu ay iki kere yumurtladım canm ben yumurtlama agrısı cok yasıyorum o yuzden net biliyorum hangi günler oldugunu ilk ovulasyona göre bugun bat ama ikinciye göre çarsamba bi 6 gün bekleyecem yani
Hadi bakalım hayırlısı gönlünce olsun ne hissediyorsun

Kacıncı ayın bu canım adet tarihin ne zaman 1 ocak yazmışsın 1 şubat mı olucaktı?
bir ocak regl oldum. Bugün on birinci gun. Benim regl 30 günde bir olduğu için, bir Şubat i bekliyorum

Hosbulduk canım. DOKTOR sagliksiz oldgu icun dustu dedi. Ben yine folik asit ve klomen kullandım bu ay. Bekliyorum sabırsızlıkla

Hosbulduk canım. DOKTOR sagliksiz oldgu icun dustu dedi. Ben yine folik asit ve klomen kullandım bu ay. Bekliyorum sabırsızlıkla
Allah en yakın zamanda saglıkla nasip etsin canm o zaman sen bikaç güne yumurtlarsın inşallah tutar bu ay

Canım naptın varmı bir haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…