Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım,benim 3 gün önce silik cizgi test vardı ama cizgi koyulasmadı bende bugun kan verdim yarın cıkcak bakalım inşallah hamileyimdir bende,benimde karnım cok agrıyo canm bide sarı akıntım var sen test yaptınmı
Öyle canım kısmetHayırlısı saglıklısı ne zamansa o zaman olsun canım
Canm yoksa sürekli test yapmym diye verdim valla kanı ama inşallah vardır canım hic koyulaşmadı o yuzden süpheli inşallah adet olmazsın sende güzel haberlerini bekliyorumİnşallah hamilesindir. Silik çıkması ihtimali kuvvetlendirmiş. Ay ne güzel ben kan vermeye bile cesaret edemiyorum. Şimdilik bekliyorum adet gecikirse... hiç adet olmaktan korkacağım aklıma gelmezdi.
Canm yoksa sürekli test yapmym diye verdim valla kanı ama inşallah vardır canım hic koyulaşmadı o yuzden süpheli inşallah adet olmazsın sende güzel haberlerini bekliyorum
Aldım canım 0.43Sonuçları aldın mı? Bugün dayanamadım test yaptım. Adetim normalde yarın olması lazım. Testte hiçbirşey çıkmadı
Aldım canım 0.43haftaya doktora gidicem hsg icin adet olayımda,bekle bakalım belli olmaz inşallah adet olmazsın
Amin canım,ben 1 senedir deniyorum en son doktor bide rahim filmi bakalım dedi erteliyodum hep tüplere bakılcak canm(( üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.. benimde çok umudum yok bakalım.. sen film mi çektiriyorsun? Neden ki gerekli birşey mi?
Hayırlısı olsun canım benimde basladı bugun :/Bende adet oldum, tam gününde geldi yine. Hep gelsin diye beklerdim bütün gelme gelme dedim ama kısmet değilmiş
Hayırlısı olsun canım benimde basladı bugun :/
Az yogunlukta ve kırmızı pıhtı olarak gelmiyorsa üzerne görme olabilir canım inşallah öyledir bekle bakalımAcaba üstüne görme olabilir mi? Birkaç gün daha umudum var
Az yogunlukta ve kırmızı pıhtı olarak gelmiyorsa üzerne görme olabilir canım inşallah öyledir bekle bakalım
Valla bitek benim kuzenim basardı onu :) baskada duymadım zaten,hayırlısı olsun kuzumDeğilmiş, ilk deneme başarısız oldu. İlkinde kalan yoktur herhalde:)
inşallah canım,en cok duydugum vazgecip olmazsa olmaz dedikleri ay hamile kalanlar,belkide biz bu kadar üzerinde durdukca olmuyor.aslında herseyi Allaha bırakıp beklemekAh ah kuzenin şanslıymış..bundan sonra bizde şanslı oluruz inşallah
Az yogunlukta ve kırmızı pıhtı olarak gelmiyorsa üzerne görme olabilir canım inşallah öyledir bekle bakalım
Yok canım henüz degilim beklemedeyim :/Peki şimdi hamile misiniz?
Hadi bakalım inşallahYok canım henüz degilim beklemedeyim :/
inşallah canım,sen ne durumdasınHadi bakalım inşallah
Benim yumurtlama gecti ilişkş hersey oldu beklemedeyim bakalım ama pazartesi günüydü benim yumurtlama günüm sonrasın da kasık ve karın agrılarım oldu hala ara,ara var catlamadan mı oldu acaba?inşallah canım,sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?