Naptin cnmİnşallah uyuyamıyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptin cnmİnşallah uyuyamıyorum ya
67 canım çıktı iki günde bir takip edicezNaptin cnm
Hayirli olsun cnm allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim67 canım çıktı iki günde bir takip edicez
24de adet olucam suan sag kasigim cok agiriyor sanki sisiyor patlicak gibi sende oyle birsey oldumu67 canım çıktı iki günde bir takip edicez
Amin inşallahHayirli olsun cnm allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
Ecet şuan bile öyle rabbim sevindirisn inşallah24de adet olucam suan sag kasigim cok agiriyor sanki sisiyor patlicak gibi sende oyle birsey oldumu
24du bekliyecegim inşallah vardirEcet şuan bile öyle rabbim sevindirisn inşallah
İnşallah24du bekliyecegim inşallah vardir
Hayirlisiyla bakalim ne olucaz
Tebrikler saglikla gelisir insallah darısi bizim başimiza gelecek ay insallajhh67 canım çıktı iki günde bir takip edicez
Hayirli olsun canim tebrikler kese icin erken zaten daha endiselenme kizinda erken gormussun simdi gormemen normal keyfini cikar dikkat et bizlere dua edinEvet gebeyim adet günümde öğrendim kese göremedik ama 177.9 betam. Kızımda 198 de keseyi görmüştük
Ben de 24 unde hastalancam da ama sanki yarin gelecek gibi sancim var24de adet olucam suan sag kasigim cok agiriyor sanki sisiyor patlicak gibi sende oyle birsey oldumu
Test yaptin miBen de 24 unde hastalancam da ama sanki yarin gelecek gibi sancim var
Benim butun gun oldu kasiklarim agiriyorTest yaptin mi
İnşallah Allah razı olsunTebrikler saglikla gelisir insallah darısi bizim başimiza gelecek ay insallajhh
Ya benim bugun adet agrim sadece 1saat kesildi devamli agri hic boyle olmamistim iyice piskolejim bozulduİnşallah Allah razı olsun
Yaptim yaptim negatifBenim butun gun oldu kasiklarim agiriyor
Benim kasik degil belim cok agriyor direkt adet oncesi agriYaptim yaptim negatif
Agrin var miYaptim yaptim negatif
Benim kasik bel gogus bacaklarimda da varBenim kasik degil belim cok agriyor direkt adet oncesi agri
Yaptın mi tekrar testBenim kasik bel gogus bacaklarimda da var