Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı

Dun sabah yaptim negatifti yarin degil öbürgün adet gunum beklicem ama sgtim cokkkkkk
Himm unutmaya calis agrini sicak tut kendini guzel seyler dusun bak vucudun hamilelige hazirliyor.. ben ilk hamileligimde onceki ay cok aci cektim olacam olacam dedim hatta 1 hafta gecikme yasamisti sonraki ay hamile kalmistim.

Himm unutmaya calis agrini sicak tut kendini guzel seyler dusun bak vucudun hamilelige hazirliyor.. ben ilk hamileligimde onceki ay cok aci cektim olacam olacam dedim hatta 1 hafta gecikme yasamisti sonraki ay hamile kalmistim.
İnşallah cnm ondandir yoksa bu arilar normal degil

Hayirli olsun canim tebrikler kese icin erken zaten daha endiselenme kizinda erken gormussun 😊simdi gormemen normal 🙏 keyfini cikar dikkat et 🙏 bizlere dua edin

Hayirli olsun canim tebrikler kese icin erken zaten daha endiselenme kizinda erken gormussun 😊simdi gormemen normal 🙏 keyfini cikar dikkat et 🙏 bizlere dua edin
Hep dualarimdasiniz ♥️

Arkadaşlar aşılama olanlar aşılama günü dahil kaçıncı gün pozitif gördünüz

Bisey sorcam senin alt karin bolgende sislik varmiydi
Şöyle söyliyim ilk gebeligimde yoktu dolgunluk vs de yoktu ama bunda sanki içeride birden fazla bebek varmış gibi hissediyorum namaz kılarken kasık bölgem deki sertlik ve şişlik izin vermiyor egilmeme şuan.

Şöyle söyliyim ilk gebeligimde yoktu dolgunluk vs de yoktu ama bunda sanki içeride birden fazla bebek varmış gibi hissediyorum namaz kılarken kasık bölgem deki sertlik ve şişlik izin vermiyor egilmeme şuan.
Anladim cnm bende gozle görülür sekilde alt karın şişliği var

Benim de iki gün önce yumurtlama günümdü. O gece sol kasık ve bacağımın ağrısından uyuyamadım normalde yumurtlamayı hissetmem testle anladım ve ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Acaba döllenmeyle ilişkisi olabilir mi diye düşündüm. 5 ekimden sonraki başka belirtileriniz neydi sizin?
Adet gununuz ne zaman

Mrb hanimlar bugün adet günüm gelen giden yokcok afif goguslerde biraz is yaptim o yuzden belim az ağrıyor iki kere sag kasigima batma oldu bide is yaparken cabuk yoruluyorum

X