• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrası adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lovelovelove1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
195
268
23
40
Arkadaşlar 24 Aralık'ta ovulasyon testinde çift çizgi gördüm o günü değerlendirdik. Tam on gün sonra adet oldum yani olmam gerekenden en az üç gün önce. Bu normal midir? Her yerde yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür yazıyor. Yardım lütfen :(

Arkadaşlar 24 Aralık'ta ovulasyon testinde çift çizgi gördüm o günü değerlendirdik. Tam on gün sonra adet oldum yani olmam gerekenden en az üç gün önce. Bu normal midir? Her yerde yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür yazıyor. Yardım lütfen :KK43:
Kesin adet olduğuna emin mısınız bende 24 u pik gördüm 9 ocak bat tarihim adetleriniz düzenli mı yerleşme olabilir mi

Çok düzenli değil aslında, 26-29 arası genelde. Bu yıl bir kere 25. günde adet olmusum. O yüzden bilemedim bugün 25. gün... Adetlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi yaptım, on gün sonrası adet çok ilginç.
Yerleşme olsa bu kadar kanamaz diye düşündüm adetin ilk günü kanaması ve ağrısı tamamen...
Doktora gitmeli miyim sizce? Bebek sahibi olmayı o kadar istiyorum ki!

Back
X