Çok şaşkınım şu an. Çok teşekkürler öncelikle paylaştığınız için. Çünkü benzer durumda miyim diye düşünmeye başladım. 2 ay once kimyasal gebelik geçirdim. Değer çok yükselmemişti ama dollenmisti ve döllenen ay bir kaç gün incir kuru denedim. 2. Çocuğum olacak inşallah birincisinde 3 ayda hamile kalmış idim ve sıfır porblem ile bu da öyle olur diye düşündüm ancak 7.aydayiz bir kimyasal var. Yakın doktor çok yoğun be ilgilenmiyor ilgili doktor çok uzakta :/ kimyasal için gittiğimde araştırmada genel testler yapılmıştı.( doktor bulunamadığı için acilden giriş yapmıştım mecbur bakmışlardı gebelik normal seyrinde olmadığı icjn) ama lh vs hormonlara bakılmadı. Her ay düzenlidir regl den bir kaç gün sonra akinti kasik agrisi baslar bir gun sonra gecer. Ovu testi denemeistim bir ay pik yaptı ve siliklesti. Ancak YETERLI olgunluk kısmını ilk defa duyuyorum ve şu an acaba incir kurunu düzenli yapmam halinde olabilir mi diye düşünmeye başladım lakin eğer böyle bir problem yok ise kist yapabiliyormuş ondan endişe ettim