35yaşın altında 1yıl normal görülüyor.Ama bir sorun varsa da eğer erken önlem al
hormon testerini reglinin 2.ya da 3.gunu yapmanızı öneririm varsa bir sorun enazından basit ilaçlarla önlem almış olursunuz deneyip deneyip olmaması yıpratıcı oluyor çünkü hoş bizim tüm değerlerimiz normaldi ama ona rağmen olmadı ama dediğim gibi benim yumurtamla alakalıydı sorun bu da maalesef sadece tüp bebek tedavisinde anlaşılabiliyor .Şöyle diyeyim sizde benden tüp bebekte 72 yumurta toplandı (bu çok çok yüksek bir rakam normalde) bu da benim yumurtalarım polıkıstik over görünümündeydi yani büyüyüp yeterli olgunluga ulasmayan catlayamayan yumurtalarım vs vardı çünkü yaşımda genç değil 34yaşındayım.72 yumurtanın 36 sı olgun bunun sadece 15i döllendi yani oransal olarak çok az..ama baktıgında tüp bebek tedavısınde 15yumurtanın döllenmesi de çok iyi sayılıyor.Nitekim 10 tane 5.gun embrıyosu elde ettık ve hepsi tab kalıtede embıyo.İlki şuan karnımda bebeğim çok şükür bin şükür

hani bazen diyorum madem yumurtalarım kalıtesınde sorun varsa bukadae kalıtelı embrıyo nasıl olustu?? ama işte 2yılda hıc gebe kalamadım ve bize sorununuz döllenmeme diyolardı tüp bebek tedavısıne başlarken..bunun ayrıntısını her aşamada gözlemledikleri için tüp bebekte anlaşılıyor onun oncesını bilemıyorum yoksa bıkac ay progesteron ölçtürmüştüm 21.güne hep 10un uzerınde cıktı yumurtlama olmus demıslerdı ama nasıl yumurtaladım orası muamma

umarım bunlara gerek kalmaz daha kolay bı sekılde kendılıgınden saglıklı bı sekılde gebe kalırsın en kısa sürede