Yumurtlama olduğu halde neden hamile kalınmaz?

Hiçbir sebep olmamasına rağmen ben de 2 yıla yakın gebelik elde edememiştim hatta aşılmam bile olumsuz oldu. Çok stressiz olduğum bu ay süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni tabi..Umarım sen ve isteyen herkese Allah’ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bende aynı canım piki ve çatlamayı görüyorum belki benimde öyledir çünkü bu ay pikin 15. Günü adet oldum ama aşırı derece de ağrılı oldu belki de kiste dönüştü
Kist oluşup oluşmadığını da ultrasonla görebiliyor doktor sadece, eğer gitmediysen bi kontrole gitmen faydalı olabilir

Sebepsiz infertilite diyoruz buna 7 yıldır uğraşıyorum.. çok iyi anlıyorum seni vakit kaybetmeden doktora şekerim

Amin amin amin Allah razı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım

Sebepsiz infertilite diyoruz buna 7 yıldır uğraşıyorum.. çok iyi anlıyorum seni vakit kaybetmeden doktora şekerim
Doktora gidiyorum abla çok sağol inşallah Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…