- 31 Mart 2023
- 623
- 216
- 23
Rahim filmi kesin çektirin ben korkuyorum diye bir sene erteledim meğer rahimde perde varmışRahim filmi kaldı tek, eşim de hafta içi test vericek bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi kesin çektirin ben korkuyorum diye bir sene erteledim meğer rahimde perde varmışRahim filmi kaldı tek, eşim de hafta içi test vericek bakalım
Umarım bir sorun çıkmaz ve en kısa zamanda evlat sahibi olursunuzEvet sperm sorunu yoksa da ben isticem dediğiniz gibi her şey net görünmüyor ultrasonla ne sorun varsa gerekli tedaviyi olmak istiyorum
Evet artık doktor kontrolünde ilerliyorum, bu ay kistlerimi temizlemek için doğum kontrol hapına başlattı. Ultrasonla yumurtaları kontrol edip, çatlatma iğnesi deneyeceğiz bu kezOvulasyon dönemi ve sonrasında belli günler belli testleri vererek anlayabilirsiniz bunu
Kist oluşup oluşmadığını da ultrasonla görebiliyor doktor sadece, eğer gitmediysen bi kontrole gitmen faydalı olabilirBende aynı canım piki ve çatlamayı görüyorum belki benimde öyledir çünkü bu ay pikin 15. Günü adet oldum ama aşırı derece de ağrılı oldu belki de kiste dönüştü
Çektiricem bu ay da olmazsa, ama inşallah olurrRahim filmi kesin çektirin ben korkuyorum diye bir sene erteledim meğer rahimde perde varmış
Randevu aldım gidicem inşallah teşekkür ederimKist oluşup oluşmadığını da ultrasonla görebiliyor doktor sadece, eğer gitmediysen bi kontrole gitmen faydalı olabilir
Amin amin amin Allah razı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canımHiçbir sebep olmamasına rağmen ben de 2 yıla yakın gebelik elde edememiştim hatta aşılmam bile olumsuz oldu. Çok stressiz olduğum bu ay süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni tabi..Umarım sen ve isteyen herkese Allah’ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amiinnn çok sağolun ❤Umarım bir sorun çıkmaz ve en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz
Doktora gidiyorum abla çok sağol inşallah Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu ❤Sebepsiz infertilite diyoruz buna 7 yıldır uğraşıyorum.. çok iyi anlıyorum seni vakit kaybetmeden doktora şekerim
Amin canım çok teşekkür ederimAmin amin amin Allah razı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Rabbim gönlünüze göre versin bol şans..Evet artık doktor kontrolünde ilerliyorum, bu ay kistlerimi temizlemek için doğum kontrol hapına başlattı. Ultrasonla yumurtaları kontrol edip, çatlatma iğnesi deneyeceğiz bu kez