• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gununden sonra gogus agrisi ve acimasi hamilelik belirtisimidir ?

Smhzhl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
49
13
88
32
Merhaba arkadaslar bizde herkez gibi bebek isteyenlerdeniz. YUMURTLAMA GUNUNDE ESIMLE DEGERLENDIRDIK 5 gun oldu yumurtlama gunum biteli yanliz gogus uclarimda cok acaip agri ve sizi var uclarina elimi suremiyorum. Yumurtlamadan beri bu agri sizi devam ediyor bunun sebebi gebelikle alakali olabilirmi yarin hastaneye gidip kan tahlili vericem ama simdiden neden bole bisi oldu onu dusunuyorum acaba hormonlarimdami sorun var yardimci olabilirmisiniz ??

Merhaba arkadaslar bizde herkez gibi bebek isteyenlerdeniz. YUMURTLAMA GUNUNDE ESIMLE DEGERLENDIRDIK 5 gun oldu yumurtlama gunum biteli yanliz gogus uclarimda cok acaip agri ve sizi var uclarina elimi suremiyorum. Yumurtlamadan beri bu agri sizi devam ediyor bunun sebebi gebelikle alakali olabilirmi yarin hastaneye gidip kan tahlili vericem ama simdiden neden bole bisi oldu onu dusunuyorum acaba hormonlarimdami sorun var yardimci olabilirmisiniz ??
Evlendikten bu yana bende de aynı sorun var malesef. Doktora ilk söylediğimde prolaktin hormonu yüksek olabilir dedi. Aynen de öyle oldu prolaktin 63 çıktı. Sonra ilaç kullandım dustu. Ama o ay sadece ağrı olmadı. Sonra yine ağrı devam.

Merhabalar banada yardımcı olur musunuz 1 ay denedik eşimle çocuk istiyoruz nasip kısmetse ben o ay için 2 ağustosa adet olucaktım 2 Temmuz'a ilk adetimi görmüştüm çünkü sonra 2 gün geçti kanamam oldu korktum doktora gittim benimle hiç ilgilenmedi başka bir doktor araştırdım haftaya tekrar gel kese gözükmüyor dedi eğer varsa kocaman gözükür dedi sizce bu gözükmemesi nedir neden gözükmez kese

Back