Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Günü&Regl Düzeni&Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

newmoon10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.233
1.488
133
Balıkesir
Arkadaşlar Merhaba,

Aslına bu forumda hepimizin cevap aradığı, kafamıza takılan ve herkesin adet düzeni ve yumurtlama günleri farklı olsada burada birbirimize destek olmak ve en azından erken/geç yumurtladığını düşünen arkadaşların içini rahatlatmak stresini azaltmak adına aşağıdaki soruları hep birlikte cevaplayalım mı?

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

26 günde bir adet oluyorum
Adetin 10.gübü yumurtlama görüyorum
Ovulasyon testi kullanıyorum
İnnovita
Hiç bir sorunumuz yok
Malesef üç yıldır gebelik olmadı

Bende 26 günde 1 oluyorum
Yumurtlama takibi için program var onu kullanıyorum.
Herhangi bi rahatsızlığım yok
Daha önce 1 gebeliğim oldu.
Regl 1 hafta geçince öğrendim herhangi bi belirti anlamadım belkide dikkat etmedim planlı olmadığı için. Geç döllenmeydi

1- 24 - 25 günde bi adet oluyorum
2- Yumurtlama adetimin 10. veya 11. günün de görüyorum
3- Ovu testi 1 kez kullandım o da işe yaramadı
4- LABOQUICK marka kullandım
5- Rahatsızlık mı denir bilmiyorum ama sağ yumurtalığım da 7cm 5cm ve bir kaç tane daha ufak kistler var. Doktora gittim HSG 25 Eylül de çekildi yapışıklık yok dendi. Kasım ayı HSG den sonra ilk denemem olacak.
6- maalesef hiç olmadı (2 yıldır evliyim toplam da 4 aydır korunmuyoruz)

7- maalesef

Son düzenleme:
25 26 günde bir
12.gün görmüştüm
Artık kullanmıyorum
Artı med kullanmıştım
Diğerleri yok. 1 yıldır istiyorum bebek

Canım bende laboquick kullanıyordum hiç çift çizgiye rastlamadım ama benim yumurtlamam geç oluyor sanırım geçen ay elimde 20 adet vardı bitene kadar her gün yaptım fakat yumurtlama göremedim gerçi ben 55-60 günde bir adet görüyorum o yüzdende yumurtlamam geç oldu sanırım göremedim. Bu ay innovitaya başladım bakalım hayırlısı artık

25 26 günde bir
12.gün görmüştüm
Artık kullanmıyorum
Artı med kullanmıştım
Diğerleri yok. 1 yıldır istiyorum bebek
İnşallah nasip olur keşke ovulasyon testlerini kullanmayı bırakmasaydınız yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor biliyosunuz kaçırınca sonra umutlar bi sonraki aya kalıyor.

Ne güzel adet süren uzun.. ya benim bir sürü kistim var ama 24 25 gün de bi adet oluyorum aslaa geçmez günümü pko var desem adetim düzenli 1 gün bile şaştığını bilmem asla çözemiyorum kendimi bu konuda

Güzel değil canım ya bende neden normal insanlar gibi 28 günde bir olmuyorum diye üzülüyorum maalsef. Doktora gittim hormonlarımda v.s hiç bir sorun yok çok şükür. Bazılarının böyle olurmuş yumurta geç çatlarmış mesela bugün 23.günümdeyim hala çatlama görmedim Bu da sonrasında geç döllenme oluyor işte olumlu olduğunda :)

Kaç aydır deniyorsunuz canım ?

Ya aslında daha yeni sayılır 2 ay :)
Ben de 4 ay toplasan hemen doktora gittim baktım olmuyor dedim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılı geçti yumurtlama günlerini kontrol ediyorum falan dedim. Yoksa bakmıyorlar ama işte bende de kistler var çok fazla belki de o yüzden olmuyor. HSG cektirmek istedim yapışıklık yok dedi ama güvenemiyorum açıkçası o doktora

- 33-35 günde bir adet oluyorum
- yumurtlama genelde 21-23 günlerde oluyor
- labaquick kullaniyorum 4 aydır
- zaten 4 aydır gebelik çalışması var. 3 senelik evliym
- yumurtaliklarim tembelmis hafif pko var
- henüz gebelik olmadı

Sende benim gibi geç yumurtlayanlardansın canım :) İnşallah olur bakalım.

Sende benim gibi geç yumurtlayanlardansın canım :) İnşallah olur bakalım.
Geç degil aslında adet döngüsü 28 olanlar genelde 14. Gün yumurtlar. Benim hep 32-35 gün olduğu icin aslında böyle olmasi normal. Olmasi gereken 14 diye bildigimiz hep ezberden bilgi

1_33 günde bir
2_15 gün
3_hayir
4_----
5_pcos
6_------
7_-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…