Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Günü&Regl Düzeni&Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26-33 gün aralığında regl oluyorum.
Yumurtlamamdan emin olamadığım için 13-17 günleri arasında uygulamanın söylediği tarihe göre değerlendiriyorum.
Nadiren test yapıyorum. 1 kere denk getirip denedim.
Herhangi bir rahatsızlığım yok. Eşimde sperm canlılığı düşük ve morfolojik bozukluk var.
Gebelik yok.

28 günde adet oluyorum
14. Gün yumurtlama günüm
Labaquick kullanıyorum 2 aydır
Bildigim bir hastalığım yok
2 aydır gebelik çalışması yapıyoruz
Henüz gebelik oluşmadı

Meraba bısey sormak istiyorum yumurtlamadan hemen sonra adet oluyor mu 6.gun kanamam var adet mı baska bısey mı anlamadım cok sık degıl adet gıbı

Meraba bısey sormak istiyorum yumurtlamadan hemen sonra adet oluyor mu 6.gun kanamam var adet mı baska bısey mı anlamadım cok sık degıl adet gıbı
Eger geç yumurtlama olduysa adet zamanına gelebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir. Regline kac gün var . Yumurtlamadan 14 gün sonra teste cikiyor

28 günde bir regl oluyorum
Bu ay izine gittigimizde için malesef ovülasyon testleri mi evde unuttum ve ne zamandı yumurtlama zamanım bilemiyorum 2 3 günde bir degerlendirdik
İnnovita ovülasyon testiyle takip yapıyorum eşimde de bendede hiçbir sorun yok
Henüz gebelik yok 3 ay önce düşük yapmıştım şu sıralar akıntı yogunlugu ve gögüslerde şişkinlik ve kasık batması var 2 gündür bakalım nasipse inşallah bu ay tutmuştur

Eger geç yumurtlama olduysa adet zamanına gelebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir. Regline kac gün var . Yumurtlamadan 14 gün sonra teste cikiyor
Evet 6. Gun kanamam basladı 4 gun surdu bıttı dedım saatler sonra damla seklımde lekelenmem oluyor agrımda hala devaö edıyor ev tasıcam hazırlık yapıyorum gıdmeıyorum bırazda ıhmal ediyorum

1- Malesef düzensiz ve belli olmuyor
2-Adet olunca ki ben ilaçla oluyorum adet bitiminde biraz biraz leke geliyor bende onu ona yoruyorum ama emin değilim
3-Doktor kontrolündeyim şuan daha önceki aylarda bir kez denedim işe yaramadı
4-Ben Miratech kullandım
5-Polikistik over
6-Gebelik inşallah bu ay amiiiiiinnnnmn
7-Belirtim yok

Bende polikistik over hastasıyım ne biçim bi hastalıkmış ya bende tedavi görüyorum şuan

Bende polikistik over hastasıyım ne biçim bi hastalıkmış ya bende tedavi görüyorum şuan
Ben tedaviye henüz başlamadım canim yani büyük ihtimal yumurta takibi yapılması gerekir bana klomen vs.. bitkisel takviyelerle yumurtami geliştirmeye çalışıyorum. Henüz 5. Aya yeni başladık bakalım

Ben tedaviye henüz başlamadım canim yani büyük ihtimal yumurta takibi yapılması gerekir bana klomen vs.. bitkisel takviyelerle yumurtami geliştirmeye çalışıyorum. Henüz 5. Aya yeni başladık bakalım
canım valla ben geç bile kaldım inan ki en güzeli doktor kontrolü yoksa kafamıza göre yapınca olmuyor

canım valla ben geç bile kaldım inan ki en güzeli doktor kontrolü yoksa kafamıza göre yapınca olmuyor
Haklısın da insan doktora başlayana kadar çekiniyor sonra alışıyor heralde ben henüz kendimi hazır hissetmiyorum doktor icin

En doğru kararı insanın kendisi veriyor canım ama ne kadar erken o kadar iyi gibi en azından görüşebilirsin tedaviye başlamak zorunda değilsin

En doğru kararı insanın kendisi veriyor canım ama ne kadar erken o kadar iyi gibi en azından görüşebilirsin tedaviye başlamak zorunda değilsin
Bu ay elimden gelen herseyi yapiyorum olmazsa önümüzdeki adet döneminde gidicem artık, insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…