- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 34
Haklısın canım ne zaman başlamak lazım şuan benim bat @ 15 KasımCanım özellikte pcos olduğu için şiddetle ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten pcosluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım ne zaman başlamak lazım şuan benim bat @ 15 KasımCanım özellikte pcos olduğu için şiddetle ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten pcosluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor
Pkos olduğu için adetinin bitiminden hemen sonra başlaman gerekiyor. Çünkü pkoluların ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyor maalesef :)Haklısın canım ne zaman başlamak lazım şuan benim bat @ 15 Kasım
Akışına bıraktım.Pkos olduğu için adetinin bitiminden hemen sonra başlaman gerekiyor. Çünkü pkoluların ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyor maalesef :)
26-33 gün aralığında regl oluyorum.Arkadaşlar Merhaba,
Aslına bu forumda hepimizin cevap aradığı, kafamıza takılan ve herkesin adet düzeni ve yumurtlama günleri farklı olsada burada birbirimize destek olmak ve en azından erken/geç yumurtladığını düşünen arkadaşların içini rahatlatmak stresini azaltmak adına aşağıdaki soruları hep birlikte cevaplayalım mı?
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Eger geç yumurtlama olduysa adet zamanına gelebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir. Regline kac gün var . Yumurtlamadan 14 gün sonra teste cikiyorMeraba bısey sormak istiyorum yumurtlamadan hemen sonra adet oluyor mu 6.gun kanamam var adet mı baska bısey mı anlamadım cok sık degıl adet gıbı
28 günde bir regl oluyorumArkadaşlar Merhaba,
Aslına bu forumda hepimizin cevap aradığı, kafamıza takılan ve herkesin adet düzeni ve yumurtlama günleri farklı olsada burada birbirimize destek olmak ve en azından erken/geç yumurtladığını düşünen arkadaşların içini rahatlatmak stresini azaltmak adına aşağıdaki soruları hep birlikte cevaplayalım mı?
Evet 6. Gun kanamam basladı 4 gun surdu bıttı dedım saatler sonra damla seklımde lekelenmem oluyor agrımda hala devaö edıyor ev tasıcam hazırlık yapıyorum gıdmeıyorum bırazda ıhmal ediyorumEger geç yumurtlama olduysa adet zamanına gelebilir. Ama yerleşme kanaması da olabilir. Regline kac gün var . Yumurtlamadan 14 gün sonra teste cikiyor
1- Malesef düzensiz ve belli olmuyorArkadaşlar Merhaba,
Bende polikistik over hastasıyım ne biçim bi hastalıkmış ya- 33-35 günde bir adet oluyorum
- yumurtlama genelde 21-23 günlerde oluyor
- labaquick kullaniyorum 4 aydır
- zaten 4 aydır gebelik çalışması var. 3 senelik evliym
- yumurtaliklarim tembelmis hafif pko var
- henüz gebelik olmadı
3 senedir mi korunmuyorsun26 günde bir adet oluyorum
Adetin 10.gübü yumurtlama görüyorum
Ovulasyon testi kullanıyorum
İnnovita
Hiç bir sorunumuz yok
Malesef üç yıldır gebelik olmadı
Ben tedaviye henüz başlamadım canim yani büyük ihtimal yumurta takibi yapılması gerekir bana klomen vs.. bitkisel takviyelerle yumurtami geliştirmeye çalışıyorum. Henüz 5. Aya yeni başladık bakalımBende polikistik over hastasıyım ne biçim bi hastalıkmış yabende tedavi görüyorum şuan
canım valla ben geç bile kaldım inan ki en güzeli doktor kontrolü yoksa kafamıza göre yapınca olmuyorBen tedaviye henüz başlamadım canim yani büyük ihtimal yumurta takibi yapılması gerekir bana klomen vs.. bitkisel takviyelerle yumurtami geliştirmeye çalışıyorum. Henüz 5. Aya yeni başladık bakalım
Haklısın da insan doktora başlayana kadar çekiniyor sonra alışıyor heralde ben henüz kendimi hazır hissetmiyorum doktor icincanım valla ben geç bile kaldım inan ki en güzeli doktor kontrolü yoksa kafamıza göre yapınca olmuyor
Bu ay elimden gelen herseyi yapiyorum olmazsa önümüzdeki adet döneminde gidicem artık, insallah gerek kalmazEn doğru kararı insanın kendisi veriyor canım ama ne kadar erken o kadar iyi gibi en azından görüşebilirsin tedaviye başlamak zorunda değilsin
İnşallah gerek kalmaz canım inşallah Allah gönlüne göre versinBu ay elimden gelen herseyi yapiyorum olmazsa önümüzdeki adet döneminde gidicem artık, insallah gerek kalmaz![]()