- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
-
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
Canım 40lı olanlardan almştm ben daha uyguna geliyo içinde gebelk testide vardı. Testi adetinn 12. günÜ yapmaya başlarsan ziyan olmaz. 12 den önce yumurtlama olmuyo genelde. Son Adetnden 14 gün önce yumurtlama olmuştur canım. Bu hiçkimsede değişmez. Gittigidiyordan almştm kaça aldm hatırlamıyormkaçlı alıyorsun canım sen bu testi 10 lu var 2 li var. 40 lı da var onu mu alsam. ben anlayamıyorum henüz yumurtlama zamanımı :) bi de kaça alıyorsun?
kaset tipi ovulasyon testi diyor, başka çeşidi yok gibi ondan mı almıştın?Evet evet çok kolay. 25 li var mı bilmiyorum ana regl tarihlerini çıkartıpın zaman zaten 20 tane yeter günde 2 defa yaparsın. Zaten kullanma talimatında yazıyor ama regl uzunluğuna göre başlaman gereken günler yazıyor mesela benim 25 gün 9. Gün başlamam gerekiyordu. 8. Gün başladım benfazlasıyla yetiyo diye. Regl dönemin uzunsa 30 lu falan olabilir. Birde bi yerde okumuştum her zaman kaç damla damlatırsan hep o kadar damlat. Onun sabah ilk idrar olmayacakmış. İkincisi olabilir mesela ben 11 de ve 18 de iki defa yapıyorum. Hafif koyulaşmaya başladı. Yaklaştı sanırım. Kolay gelsin.
Aynen bundan aldım 50 li aldım için de gebelik testi de var. Günde 1 tane yapmak gerekiyorsa adetken bile yapmayı düşünüyorum çünkü alakasız zamanlarda da yumurtlama oluyormuş. Regl tarihim genelde düzenli ama ara lekelenmelerim oluyor onun için yapmak istiyorum. Sen de iyi yapmışsın canım belki değişebilir...Evet canım kaset tipi. Yalnız herkesin 14 gün önce olcak diye bi kaide yok ki zaten adeti düzensiz olan birinde bunu hesaplamak da zor. Bu testlerde o yüzden var zaten. Adetin düzenliyse yapmana da çok gerek yok sanırım. Ama illaki o günü bulayım ona göre kesin yapayım diyosan bence gerekli. Ki benim için kimyasaldan sonra ovulasyon tarihim değişebilirdi o yüzden aldım. Resmi koyuyorum başka sitelere de bakabilirsin. Belki çoklu olunca daha uygu fiyata gelebilir.
Eki Görüntüle 1714598
Aynen hatta bugün yaptım bile c koyu t açık çıktı yani negatif.Fazla almışsın canım istediğin zaman yapabilirsin bence. Benim de düzenli olmasına rağmen şüphe duyduğum zamanlar oldu adet döneminde. Kafanda soru işareti kalmasın. Ara lekelenmeler yumurtlama olduğu zamanlar olabilir. Herhangi bir sorunun yoksa tabi. Çift çizgi yakalarsan foto at burdan takip edelim. Bu arada başka şeylerle de destekleyebilirsin. Ateş ölçme, servikal mukus falan. Onları da takip et bence. Allah yardımcımız olsun.
Bence de testi al kafan rahat etsin denersin her gün :)Arkadaslar mrb ben de bebek istiyorum.yeni katldim araniza ben yumurtlama gunumu belirleyemedim normalde 33 gunde regl oluyorum 22 kasimda regl oldum en son gectigimz hafta sol tarafimda hafif bi kasıntı vardi ama adet olcakmisim gibi belim goguslerim falan agridi ama akınti olmadi halada akinti yok o belirtilerde gecti kafam.karısti simdi bana yardimci olabilirmisiniz
Evet onunuzdeki ay ole yapcam artikBw
Bence de testi al kafan rahat etsin denersin her gün :)
Ayy hamis olurmussunAynen hatta bugün yaptım bile c koyu t açık çıktı yani negatif.
Bu ay çok garip şeyler oluyor. Nerdeyse 4 gündür koyu kırmızı, kahve lekelenmem var hatta neredeyse regl oldum diyebilirim ama olmadımgebelik testi yaptım negatif. Normalde dün ya da bugün olmalıydım ama hala bişi yok. Üstüne görme olabilir mi ki? Ama sanmam ya başka hiç belirti yok.
Sanmıyorum ya heveslenmimmmAyy hamis olurmussunUmutlandirmis olmiim ama hamis olunca lh hormonu artiyormus. Bence en guzeli git bi doktora gorun canim.
Canım eğer pkolu değilsen kahverengi akıntı normal değil. Hamilelik belrtisi olabilir.Aynen hatta bugün yaptım bile c koyu t açık çıktı yani negatif.
Bu ay çok garip şeyler oluyor. Nerdeyse 4 gündür koyu kırmızı, kahve lekelenmem var hatta neredeyse regl oldum diyebilirim ama olmadımgebelik testi yaptım negatif. Normalde dün ya da bugün olmalıydım ama hala bişi yok. Üstüne görme olabilir mi ki? Ama sanmam ya başka hiç belirti yok.
3 ay önce histeroskopiyle 0,5 cm lik polip alındı. doktor o kadar küçük ki hiç birşeye etki etmez dedi. ama bu ay çok daha fena oldu. tam iyileştim diyordum tekrar başladıCanım eğer pkolu değilsen kahverengi akıntı normal değil. Hamilelik belrtisi olabilir.
hiç pozitif göstermedi 3 gündür yapıyorum. T silik çıkıyor.Pko yani polistik over rahatsızlığı demek. Sağlıklı bi şeklde Yumurtlamanın olmadığını gösterir. Ve pkolularda LH hormonu hep yüksektr. Ovulasyon testi devamlı pozitif gösterir bu hastalarda. Bilgi vermek amaçlı yazdm bunları inşallah yoktur böyle bi rahatsızlığın canm. Ben artk bu bebek meselesini öyle çok araştrdm ki Jinekolog bilgisine ulaştm nerdeysekocamdan dolayı üroloji uzmanı da olucam pek yaknda
Bak o lekelenmeler pek hayra alamet olmuyor arkadasim sakin pesini birakma derim. Benm amcamin gelini de senin gibi lekelenme yasardi uzun sureli allahtan cocuk sahibi bi kadindi suan sonuclarina gore yine Allah bilir ama cocuk sahibi olmayabilirdi. Kist cikmsti ameliyat oldu aldilsr buyuyordu polipti sanirim o kist.3 aydır ama pek de düzenli değil. Yumurtlama günüme denk geliyo mu bilmiyorum. Sadece bu ay daha bilinçli oldu.
Benim regliden 15 gün sonra lekelenmem oluyor yıllardır, hiçbi dr sebep bulamadı. Belki diyorum yumurtlama günü olduğu içindir. O yüzden bu günlerde de çalıştık ☺☺
gitmediğim doktor girmediğim test kalmadıBak o lekelenmeler pek hayra alamet olmuyor arkadasim sakin pesini birakma derim. Benm amcamin gelini de senin gibi lekelenme yasardi uzun sureli allahtan cocuk sahibi bi kadindi suan sonuclarina gore yine Allah bilir ama cocuk sahibi olmayabilirdi. Kist cikmsti ameliyat oldu aldilsr buyuyordu polipti sanirim o kist.
Ama yinede tehlike bitmedi.tehlike dedigim cocuk sahibi olma acisindan.rahim kalinlasiyordu incelmiyordu rahim kalinlasmasi bi tur rahatsizlik onune gecilmeye calisilmali. Allah saglik ve sihhat versn insallah cocuk sshibi olcaginz gunlerde gelir benm ve tum isteyenlerin :)
Heh iste aynen oda oyleymis. Ama cözülür bunlari gercekten yazmak istemedim arkadasim ksbkmayasin olrmu canini sktysam.. sen yapmissin tektiklerini sen takip et doktorunu mtlaka iyi sec.Umudunu kaybetme derdi Verenin dermani vardir.. Rabbim yar ve yardimcin olsun. RABBIM ol desin yeterki hic biri sorun degil.Allahü teala kişinin zanni üzeredir guzel zan beslersen mutlaka güzellikler gelicektir dua et sen insallah ne zamandir istiosungitmediğim doktor girmediğim test kalmadıen son histeroskopi oldum herşey normaldi. annem de de aynı durum var. şimdi doktoru aradım yanıt bekliyorum ondan. bıktım valla hiç çözümü yok gibi sanki rahim incelmesi de kontrol edildi onda da sorun yok. yumurtlama sayım da normal. bilemeidm ben artık napacağımı. ayda neredeyse sadece 15 gün temi kalabiliyorum.