- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
-
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
Cevabını buldun mu? Kimse yazmamış ben de merak ettimMerhaba kızlar.. Bu ay biraz yoğun ovulasyon takibi yaptm. Hem akıntı takibi hem ovulasyon testi hem ateş ölçme falan.. Uzayan akıntım Nisan 18 de oldu, ovulasyon testinde çift çizgiyi ise 23 Nisanda gördüm ve o gün akıntım çok azdı. Bat^ıma neye göre karar vericem şimdi ? Ovulasyon testinde pozitifi gördüğüm gün mü yoksa akıntımın yoğun old gün mü? Arada 5 gün olmasa normal diyecem ama yumurtlama günü en fazla 24 saat sürüyor saten.. Bilgibi olan tecrübeli arkadaşlardan Yardm istiyorum.. Sağlıcakla kalın..
Canım ovulasyon testi pozitif çıktığı günün ertesi günü yumutlama günüdür. Lakin spermlerin yumurtaya ulaşma süresi uzun olduğundan çift çizgiyi gördüğün gün ilişki olması gerek.Cevabını buldun mu? Kimse yazmamış ben de merak ettim
Hangi marka test kullandın? Ben hiç kullanmadım daha bikaç aydır deniyoruz sonuç yokCanım ovulasyon testi pozitif çıktığı günün ertesi günü yumutlama günüdür. Lakin spermlerin yumurtaya ulaşma süresi uzun olduğundan çift çizgiyi gördüğün gün ilişki olması gerek.
Laboquick ovulasyon testi kullanıyorm canm. Gittigidiyor dan aldm fiyatı uygun oluyor netten alınca. Tavsiye ederim. Kaç aydır deniyosunuz canım ?
Olabilr canım yumurtlama günü olabiliyomuş akıntı. Bide yumrtlama günü göğüs uçları ağrır, ve yumrtlamadan bi gün öncesi bel ağrısı hissedersin ve yumurtlama anında rahim bölgesnde kasılma olur. Bir yılı aşkndır kendimi dinleyip ovulasyon testi yapa yapa aklımı yitirdiğmden artk testsiz anlıyorum yumurtlama günümü. Malesef benim eşimin değerleri düşük o yüzden doğal yoldan hamile kalmam zor3 aydır ama pek de düzenli değil. Yumurtlama günüme denk geliyo mu bilmiyorum. Sadece bu ay daha bilinçli oldu.
Benim regliden 15 gün sonra lekelenmem oluyor yıllardır, hiçbi dr sebep bulamadı. Belki diyorum yumurtlama günü olduğu içindir. O yüzden bu günlerde de çalıştık ☺☺
Ben hormon, yumurtlama testi filan yaptırdım hepsi normal düzeyde. Sadece adet olmama 15 gün kala lekelenmem olur. Bu yumurtlamaya mı işaret bilmiyorum...eşim de mi test verse acaba ama daha adam gibi 2, 3 ay denedikOlabilr canım yumurtlama günü olabiliyomuş akıntı. Bide yumrtlama günü göğüs uçları ağrır, ve yumrtlamadan bi gün öncesi bel ağrısı hissedersin ve yumurtlama anında rahim bölgesnde kasılma olur. Bir yılı aşkndır kendimi dinleyip ovulasyon testi yapa yapa aklımı yitirdiğmden artk testsiz anlıyorum yumurtlama günümü. Malesef benim eşimin değerleri düşük o yüzden doğal yoldan hamile kalmam zor
Canım biz 4. denemeden sonra doktora gittik hemen. Bi sorun varsa erkenden önlem almak istedik.Ben hormon, yumurtlama testi filan yaptırdım hepsi normal düzeyde. Sadece adet olmama 15 gün kala lekelenmem olur. Bu yumurtlamaya mı işaret bilmiyorum...eşim de mi test verse acaba ama daha adam gibi 2, 3 ay denediksabırsızlanıyor ama insan
Evet en iyisi biz de gidelimCanım biz 4. denemeden sonra doktora gittik hemen. Bi sorun varsa erkenden önlem almak istedik.
kaçlı alıyorsun canım sen bu testi 10 lu var 2 li var. 40 lı da var onu mu alsam. ben anlayamıyorum henüz yumurtlama zamanımı :) bi de kaça alıyorsun?Laboquick ovulasyon testi kullanıyorm canm. Gittigidiyor dan aldm fiyatı uygun oluyor netten alınca. Tavsiye ederim. Kaç aydır deniyosunuz canım ?
3 aydır ama pek de düzenli değil. Yumurtlama günüme denk geliyo mu bilmiyorum. Sadece bu ay daha bilinçli oldu.
Benim regliden 15 gün sonra lekelenmem oluyor yıllardır, hiçbi dr sebep bulamadı. Belki diyorum yumurtlama günü olduğu içindir. O yüzden bu günlerde de çalıştık ☺☺
kaçlı alıyorsun canım sen bu testi 10 lu var 2 li var. 40 lı da var onu mu alsam. ben anlayamıyorum henüz yumurtlama zamanımı :) bi de kaça alıyorsun?
ben de bakayım. ya gerçekten uğraşmaya bile üşeniyorum. millet zırt diye hamile kalıyor bizde de çabalar çabalar...Merhaba bende de 4-5 aydır reglime bir hafta kala lekelenme oluyor. Bunun bir sorun olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama bir kaç yerde de okuduğuma göre yumurtlama zamanı oluyormuş. Benim döngüm 25 gün olduğu için regliden bir hafta öncesine geliyor sanırım. Umarım bir sorun değildir bu. Bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bir sorun olsa kimyasal gebelik olmazdı sanıyorum. Bu ay ilk defa bilinçli bir şekilde denicem. Bakalım bir sonuç alırsam haber veririm inşallah.
Ben de ilk defa bu ay laboquick deniyorum. 10 lusunu aldım. Kendi sitesinden aldım. içinde 20 tane var. 35 TL. Bu sitede kullanıp memnun kalan çok gördüm.
Kullanması kolay mı?Merhaba bende de 4-5 aydır reglime bir hafta kala lekelenme oluyor. Bunun bir sorun olduğunu hiç düşünmemiştim. Ama bir kaç yerde de okuduğuma göre yumurtlama zamanı oluyormuş. Benim döngüm 25 gün olduğu için regliden bir hafta öncesine geliyor sanırım. Umarım bir sorun değildir bu. Bir de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bir sorun olsa kimyasal gebelik olmazdı sanıyorum. Bu ay ilk defa bilinçli bir şekilde denicem. Bakalım bir sonuç alırsam haber veririm inşallah.
Ben de ilk defa bu ay laboquick deniyorum. 10 lusunu aldım. Kendi sitesinden aldım. içinde 20 tane var. 35 TL. Bu sitede kullanıp memnun kalan çok gördüm.
benim adetimden 15 gün önce bazen 10 gün önce lekelenme oluyor kafasın agöre takılıyor işteŞu an okuyunca farkettim yumurtlama tarihim 12 aralık görünüyor regl den bir hafta önce olamaz.anlamadım neden oluyor ki o zaman. Neyse şu ovulasyon testini bi kulanalım bakalım. Yine olcak mı? Bu ay çok önemli
İyi kolay gibi ben ilk yapacağım için 25 li filan alsam iyi sanki...reglim düzenli zamanlarda olur ama ara lekenmelerim var işte...Evet kullanımı kolay. Fakat yorumlaması biraz uğraştırıyormuş. Bazen çift çizgiyi yakaladıktan sonra silikleşen ama daha sonra tekrar koyulaşan oluyormuş. Ben daha henüz o aşamaya gelmedim. Fakat sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü bence onun sebebi doğru kullanmamaktan ya da düzensiz adetten kaynaklanıyor. Eğer her gün aynı saatte 2-3 saat öncesinden sıvı alımına dikkat edersek sorun olmaz gibi. Sizin adetiniz düzensiz mi? Gerçi bu ovulasyon testi tam da bunun için gerekli ama yakalamak açısından. Dediğim gibi sıvı alımını önceden azaltıp tam saatinde yaparsak sıkıntı olmaz gibi. Bu ay deneyerek hepsiniz çözeriz inşallah.
Çok Sağol canım ben sipariş edeyim adet olmak üzereyim.Evet evet çok kolay. 25 li var mı bilmiyorum ana regl tarihlerini çıkartıpın zaman zaten 20 tane yeter günde 2 defa yaparsın. Zaten kullanma talimatında yazıyor ama regl uzunluğuna göre başlaman gereken günler yazıyor mesela benim 25 gün 9. Gün başlamam gerekiyordu. 8. Gün başladım benfazlasıyla yetiyo diye. Regl dönemin uzunsa 30 lu falan olabilir. Birde bi yerde okumuştum her zaman kaç damla damlatırsan hep o kadar damlat. Onun sabah ilk idrar olmayacakmış. İkincisi olabilir mesela ben 11 de ve 18 de iki defa yapıyorum. Hafif koyulaşmaya başladı. Yaklaştı sanırım. Kolay gelsin.