Yumurtlama günü belirleme çabaları..

Heh iste aynen oda oyleymis. Ama cözülür bunlari gercekten yazmak istemedim arkadasim ksbkmayasin olrmu canini sktysam.. sen yapmissin tektiklerini sen takip et doktorunu mtlaka iyi sec.Umudunu kaybetme derdi Verenin dermani vardir.. Rabbim yar ve yardimcin olsun. RABBIM ol desin yeterki hic biri sorun degil.Allahü teala kişinin zanni üzeredir guzel zan beslersen mutlaka güzellikler gelicektir dua et sen insallah ne zamandir istiosun
yok canım iyi yaptın en azından yalnız değilim. ben annemde başka bu sorunu yaşayan görmedim.
3 yıldır yasmin kullanıyordum 5-6 ay önce bıraktım. son 3 aydır deniyoruz daha yeniyiz. ama bu düzensizlik gözümü korkutuyor açıkçası ya bu yüzden olmazsa diye :KK43:

• Beğen
Reactions: H M
Ya kızlar ben bu testi aldım. Regliden 1-2 gün önce T deki çizgi biraz daha belirgindi. Regl bitti yaptım, neredeyse beyaz, hiç renk yok gibi. Çok ilginç değil mi?

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

X