- 13 Şubat 2025
- 71
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
merhaba Test yaptınız mıMerhaba herkese,hamileysem eğer şuan 4 haftalık olması gerekiyormuş bugün gecikmemin 3. günü henüz test yapmadım.işim 2 saatlik mesafede ve en az 3 araç değiştirmem gerekiyor ayakta gittiğim bazı araçlar oluyor .gidiş dönüş tabi hamile değilken bile epey yorucu.şunu soracaktım gebeliğin başında böyle bi tempo bebeğe zarar verir mi düşük riskine sebep olur
Hayır henüz hiç yapmadım en az iki gün daha beklemeyi düşünüyorum stresten gecikme ihtimalini ortadan kaldırmak için siz ?merhaba Test yaptınız mı
Gecikme yasamissiniz zaten bi test deneyebilirsiniz,ben dayanamayıp test yaptım regle daha 3 günüm var,henüz çift çizgi göremedim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay hamile haberlerimizi yazarızHayır henüz hiç yapmadım en az iki gün daha beklemeyi düşünüyorum stresten gecikme ihtimalini ortadan kaldırmak için siz ?
Sizin daha vaktiniz varmış gecikmeyle beraber pozitif olursunuz inşallahGecikme yasamissiniz zaten bi test deneyebilirsiniz,ben dayanamayıp test yaptım regle daha 3 günüm var,henüz çift çizgi göremedim bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay hamile haberlerimizi yazarız
İnşallah ya,benimde öyle 1hafta kala daha çok belirgin belirtim vardı şimdi hissetmiyorum.Dün sol boşluğuma batma oldu o kadar regl günü yaklaştıkça belirti hissedemiyorum.inşallah çok istiyorum umarım oluşuyordurSizin daha vaktiniz varmış gecikmeyle beraber pozitif olursunuz inşallah,evet geciktim ama biraz stres yapmıştım regl tarihinden öncesinde. gecikmem belki strestendir regl olabilirim diye bekliyorum ama hiç regl belirtim yok bakalım kısmet
Test yaptınız mıSoldan yumurtlama olmuştu bu ay sadece arada sol kasığıma giren batmalar var gazımda var ama yoğun değil baş ağrım var vücut direncim düştü bugün çatlamadan sonraki 12. Gün
Şu sıra ben de gaz yorgunluk halsizlik dışında bişey hissetmiyorum sorun etmeyin hiçbişey hissetmeden öğrenenler de varmışİnşallah ya,benimde öyle 1hafta kala daha çok belirgin belirtim vardı şimdi hissetmiyorum.Dün sol boşluğuma batma oldu o kadar regl günü yaklaştıkça belirti hissedemiyorum.inşallah çok istiyorum umarım oluşuyordur
Bende de gaz sıkıntısı var sürekli gaz cikariyormŞu sıra ben de gaz yorgunluk halsizlik dışında bişey hissetmiyorum sorun etmeyin hiçbişey hissetmeden öğrenenler de varmış
Hafif sarı bir akıntı bende de var çok arada oluyo umarım güzel haberlerinizi alırızBende de gaz sıkıntısı var sürekli gaz cikariyorm
Birde sarı akıntım oluyo arada krem gibi beyaz bı akıntı kaşıntı vs de yok enfeksiyon değildir regle 5 gün var yumurtlama 14 şubat 15 inde çatladı sanırsam
İnşallah canımHafif sarı bir akıntı bende de var çok arada oluyo umarım güzel haberlerinizi alırız
Birde regl 28 Şubat prodoctor erken gebelik testi var elimde birtane ne zmn yapsam kiHafif sarı bir akıntı bende de var çok arada oluyo umarım güzel haberlerinizi alırız
Bekle canım erken dahaBirde regl 28 Şubat prodoctor erken gebelik testi var elimde birtane ne zmn yapsam kibeklemek de istiyorm ama bugün yine buraya girdim test perileri geldi
Tam canım öyle yapayım tek Bir kurşunum var boşa harcamiym ozmn :) 1 gün kala. Fln yaparım yada regl geçerse nasip artıkBekle canım erken daha
Ben biraz daha beklicektim ama yarın yapıcam sanırım gecikmemin 4. günü oluyo çünkü siz bence birazcık daha bekleyin en azından regl gününüz yaklaşsın net sonuç alırsınızBirde regl 28 Şubat prodoctor erken gebelik testi var elimde birtane ne zmn yapsam kibeklemek de istiyorm ama bugün yine buraya girdim test perileri geldi
Test yaptınız mı acabaMerhaba herkese,hamileysem eğer şuan 4 haftalık olması gerekiyormuş bugün gecikmemin 3. günü henüz test yapmadım.işim 2 saatlik mesafede ve en az 3 araç değiştirmem gerekiyor ayakta gittiğim bazı araçlar oluyor .gidiş dönüş tabi hamile değilken bile epey yorucu.şunu soracaktım gebeliğin başında böyle bi tempo bebeğe zarar verir mi düşük riskine sebep olur mu
Testi yarın yapayım diye düşündüm sonucu buraya da yazarım muhakkakTest yaptınız mı acaba
4 gün gecikmiş canım inşallah hamilesindirBen biraz daha beklicektim ama yarın yapıcam sanırım gecikmemin 4. günü oluyo çünkü siz bence birazcık daha bekleyin en azından regl gününüz yaklaşsın net sonuç alırsınız
Öyle yapayım geçen ay 4 test yaptım hep meraktan psikolojik belirtilerden dolayı bu ay bekliycem bir tane test var elimde zaten varsa regle 1 gün kala yaparımBen biraz daha beklicektim ama yarın yapıcam sanırım gecikmemin 4. günü oluyo çünkü siz bence birazcık daha bekleyin en azından regl gününüz yaklaşsın net sonuç alırsınız
Teşekkür ederim inşallah4 gün gecikmiş canım inşallah hamilesindirhayırlı haberlerini bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?