Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Kizlar eşim yirmi TL lik testlerden almış 5 tane bugün adet günümdu az önce test yaptım silik hayalet bı çizgi var gibi o testler sizce ne kadar doğru sabah tekrar yapacağım

Hala adet olmadım akıntı devam ediyor başka da ne hamilelik ne adet belirtim yok yarın kan verecektim sağlık ocağı sabahtan alıyormuş oglan anasinifina gidiyor oglen evde de yanliz bırakamıyorum off merakta ediyorum en iyisi bi test daha yapmak sabaha kırmızılar görünmezse

Şimdi test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı bugün 4. Gün gecikmem acaba kanda mı çıkar niye böyle oldu bi fikriniz var mı

Şimdi test yaptım predictor early ve albi diye iki tane ama negatif çıktı bugün 4. Gün gecikmem acaba kanda mı çıkar niye böyle oldu bi fikriniz var mı
Günaydın,ful negatif mi,içini açıp baktınız mı gölge falan var mı (benim nasibi zorlayış)
4 gün gecikme yaşamışsınız belki yeni yeni oluşuyor olabilir adet olmazsanız eğer testi tekrarlayın bence diğer günlerİnşallah vardır ya ben sizden de bekliyorum haberinizi

İçi açılıp bakılabiliyo mu

Evet bişey çıkmamış,ama sabredin bir kaç gün daha eğer regl olmazsanız tekrar bir bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…