- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Gözüküyor ama bilemedim bende 2 ay önce böyle gördüm çünkü ama reglinin 3. Günü oldum muhtemel kimyasal oluştu o yüzden gecikmeyi bekleyin emin olmak için bende 6-8-10-12 olarak değerlendirmiştim çaylama günü 9unuMerhabalar ben de ikinci çocuğu istiyorum Allah nasip ederse. Geçen sene nisan ayında 1 düşüğüm oldu 3 aydır da yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen kullandım 3 tane olgun yumurtam oluşmuştu. Doktorumun dediği 5-7-9 şubat ilişki günlerini değerlendirdik. Beklenen regl tarihim 23şubat. Bu sabah ilk idrara kaset test yaptım cok hayali bi çizgi göründü. Akşamüstü içim içimi yedi erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Yumurtlamanın 6.günü kasıklarımda baskı kramp ağrı yaşadım 5 gün sonrasında yogun beyaz akıntım başladı halen daha devam ediyor bel ağrım da var arada bi baş dönmesi yaşıyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına. Kızım 4 yaşında, 1.5yaşından beri korunmuyoruz. Umarım hepimiz güzel haberler alırıztestimi sizinle de paylaşayım yarın sabah ilk idrara tekrarlamayı düşünüyorum pazartesi de regl olmazsam kan vereceğim
benimki de bi ilginç temmuzda öğrendim kist olduğunu o zamandan beri adet olurken hafif ağrım oluyo sıcak su torbası kullanmam yetiyo dalga geçiliyo benimle gibi hissediyorum artıkBenim de çift taraflı ve ben de parolla geçiriyorum adetleri sjsjssh valla tamamen kısmet 3 tüp bebek yaptım tutmadı ilkinde tutan da çok duydum bana nasip olmadı bir türlüşimdi elde avuçta kalmayınca karı koca çalışıp biriktirip tekrar deneriz dedik ama inan umudum yok artık
Benim yoğun derecede gaz sancım var 4 gündür resmen bazen bağırttırıyor bir de adet olacakmışım gibi sancılar vuruyor göğüslerim çok ağrıyor ani hareketlerde kasıklarımda bıçak saplar gibi batma oluyor. Halsiz ve yorgunum sanki şüpheleniyorum var gibi.Çatlamadan itibaren bir hafta süren kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok bu ay duphaston vermişti doktorum yumurtalamadan sonra on günlün bir hap o da bitti zaten 2 gün önce 3-4 gün var regliye bekliyorum bir umut inşallah hanilryizdir
Hemen kan tahlili ver bence varTest yaptım bu sabah gölge gibi bişey görüyorum sizde görün ne olurhemde hemen belirdi umarım doğrudur yaa elimde bir adet daha kaset test var onu da belki yaparım yada bugün olmazsam yarın sabah yaparım bilmiyorum
Gaz sancısını bende okudum burada ve bende de var ama ben geçtiğimiz aylarda ani gaz sancıları yaşamıştım şunu anladım ki hiç bir şey net belirti değil maalesef ama düşünmek bile insanı heyecanlandırıyor kaç gün var bata8 aydır korunmuyorum her ay bütün belirtileri yaşamama rağmen negatif ama bu ay birkaç yerde de okudum gaz sancısı belirtiymis bu ay onu yaşadım o biraz beni düşündürüyor
23 Şubat aynen bı farklılık olunca insan umutlaniyor geçen ay da gaz vardı ama öyle sancılı değildi karnımın içini kemiren bir sancı var şu an sürekli tekrar ediyor özellikle akşam üstü falan başlıyor sabah oluyor. Geçen aykinden çok farklıGaz sancısını bende okudum burada ve bende de var ama ben geçtiğimiz aylarda ani gaz sancıları yaşamıştım şunu anladım ki hiç bir şey net belirti değil maalesef ama düşünmek bile insanı heyecanlandırıyor kaç gün var bata
Affedersin böyle büyük abdestim geliyor zannediyorum sancılı sancılı gidiyorum bir şey yok gaz var ya çıkarıyorum da. Ama geçen ay öyle değildi çok hafif normal. Bir iki gün yaşamıştım. Şu an 4-5 gündür sancılı kramplı adet sancısı da çekiyorum o da uzun sürüyor bacaklarında çekilme oluyor uzun süre.Gaz sancısını bende okudum burada ve bende de var ama ben geçtiğimiz aylarda ani gaz sancıları yaşamıştım şunu anladım ki hiç bir şey net belirti değil maalesef ama düşünmek bile insanı heyecanlandırıyor kaç gün var bata
İnşallah dediğiniz gibidir buradan paylaşalım gelişmeleri dün bende akşam adet ağrıları çektim vurdu geçti bugün o da yokAffedersin böyle büyük abdestim geliyor zannediyorum sancılı sancılı gidiyorum bir şey yok gaz var ya çıkarıyorum da. Ama geçen ay öyle değildi çok hafif normal. Bir iki gün yaşamıştım. Şu an 4-5 gündür sancılı kramplı adet sancısı da çekiyorum o da uzun sürüyor bacaklarında çekilme oluyor uzun süre.
Pardon farklı marka da negatif çıkaran testiniz hangi markaydı acaba ? Diğerlerinde var gibi gözüküyor bu aradaMerhabalarrr benimde 5 yle 8 arasi olması lazim yumurtlama günümdü. Bugun gecikmemim 2. Gunu.. bat gunu erken test yaptım çizgi gördüm ertesi gün başka marka yaptim cikmadi bugun yine tekrarladimm testimi görselleri ekleyeyim bilemedim hic çünkü akıntı harici bir belirtim yok adet belirtim de yok
Kız sen senaryocuymuşsunHadi kızlar bekluyotum burada değerlendirelim benim 6 şubat pik günümdü hep beraber burada değerlendirelimne olur sayfayı büyütelim burada birbirimize yardımcı olalım ne olur
Bebetime erken gebelik testi negatif çıkanPardon farklı marka da negatif çıkaran testiniz hangi markaydı acaba ? Diğerlerinde var gibi gözüküyor bu arada
Yumurtlamadan itibaren bir hafta süren kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok hafif gaz varbenimde 10şubat yumurtlama kızlar adetim 25 şubat 2 haftadır göğüslerim de ağrı var başka da bir belirtim yok sizde neler var
Bütün belirtileriniz beler ? Kişiye göre değişiyor herkeste olmuyor ama göğüs irişelmesi damarların belirginleşmesi diye biliyorum ama bunlar olmadan adet gecikmesiyle öğrenen de çokBen tek galiba bütün belirtileri yaşıyorum test yapmaya korkuyorum 23 Şubat'ı bekleyeceğim. Sizce en belirgin belirti ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?