- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
İçimden bir hiç senin de hamile olduğunu söylüyor inşallah öyledirÇoğu bende de var ama tabi belli de olmaz hepsini aklımda tutup gecikmeyi bekliyorum şuan nasıl hissediyorsunuz süreciniz inşallah çok keyifli geçiyordur
Oh ne güzel bi bayram havası vardır evde de miss gibihemde nasıllsadece kasılmalardan dolayı biraz yavaş hareket etmeye başladım doktorumuz da martın ilk haftası gel keseyi görelim dedi o günü nasıl bekleyeceğiz bilmiyoruz
Ahahah teşekkür ederim inşallahİçimden bir hiç senin de hamile olduğunu söylüyor inşallah öyledir
İnşallah. Sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun sağlıcakla bu süreci geçirin inşallahBiraz daha bekle kuzum ya ben battan 3gün önce erken gebelikte öğrenebildim ondan önce yaptığım testler benimde negatifti
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Enerjiniz çok iyi geldiTest tabiki gösteriyordur fakat dediğimiz sebeplerden ötürü henüz testin farkedeceği bir miktara gelmemiş olabilir hormonunuz sizin gibi olup geciktiğinde öğrenen çok kişi olmuş onun için bence birazcık daha bekleyin üzülmeden
Ne demek ,bu süreçler çok zorlu olabiliyor beklenti içinde olduğumuz için birbirimizi rahatlatalım en azından daha tatlı olur , belki karşılıklı hoş haberler veririz Allah büyükÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Enerjiniz çok iyi geldi
Kesinlikle,buraya üye olmadan önce tek tek belirtimi yaşayan insan var mı diye bakıyodum o bile bir destek oluyordu bende dayanamayıp üye oldum bu sebeple bu arada etiketi ben de bilmiyorumGerçekten insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bazen. Yanımda olmanız biraz ağlayıp rahatlamamı sağladı. Her şey Allahtan elbette illa olacak diye bir şey yok. Kendimi normalde güçlü bulurum ama bu ay yelkenleri suya indirmişim. Bir dahaki ay sil baştan deneyecek gücü bulamadım kendimde.
Teşekkürler Pamuk Hanım ve Venüs Hanım(Etiketlemeyi bilmiyorum )
Aynışarını yaşıtorum regle beş gün kala test yaptım negatifi görünce üzüldümEnfeksiyondan dolayı idrar yaparken yanma
Kasıklarda batma ve kasılmalar
Meme hassasiyeti
Eklem kaslarda ağrılar özellikle bacaklar ve bel
Hafif bir baş dönmesi
Ateşlenme
Ağız ve boğaz kuruluğu
Uçuk
İştahsızlık halsizlik
Benim belirtiler bu şekildeydi toplu yazayım dediminşallah sizde en kısa zamanda bunları yaşarsınızz
Hiç üzülmeye gerek yok canım daha önünde koca 5 gün var biraz daha dişini sık ve testlerini tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsınAynışarını yaşıtorum regle beş gün kala test yaptım negatifi görünce üzüldüm
İnşallah canımHiç üzülmeye gerek yok canım daha önünde koca 5 gün var biraz daha dişini sık ve testlerini tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsın
Birebir aynı günlerimiz çatlama 9-10 Şubat çatlama gününden itibaren bir hafta asla bitmeyen kasık ve bel ağrım oldu hatta 13 Şubat gecesi ağrıdan yatmıştım sonra normal ağrıda devam etti aynı adet ağrısı gibiydi son iki gündür hafiflemişti bu akşam yine ağrım var ama bir vuruyor sonra geçiyor gibi beklenen adet tarihim senin gibi 24-25 ocakYumurtlama takibimi doktorla yaptım. 10 şubatta çatlama olmuştu. Yumurtlamaya göre 24-25 şubatta adet olmam lazım.
Benim döngüme göre de 26-27 şubatta adet olmam lazım
Prodoctor erken gebelik testi 6 gün önceden gösteriyormuş ya o yüzden hayal kırıklığına uğradım
Bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama hiçbir şey çıkmadı tabiGerçekten insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bazen. Yanımda olmanız biraz ağlayıp rahatlamamı sağladı. Her şey Allahtan elbette illa olacak diye bir şey yok. Kendimi normalde güçlü bulurum ama bu ay yelkenleri suya indirmişim. Bir dahaki ay sil baştan deneyecek gücü bulamadım kendimde.
Teşekkürler Pamuk Hanım ve Venüs Hanım(Etiketlemeyi bilmiyorum )
Yaa ben de bir hafta hafif kasık ağrısı ve özellikle bel ağrısı yaşadımm. İki gündür ağrı yokBirebir aynı günlerimiz çatlama 9-10 Şubat çatlama gününden itibaren bir hafta asla bitmeyen kasık ve bel ağrım oldu hatta 13 Şubat gecesi ağrıdan yatmıştım sonra normal ağrıda devam etti aynı adet ağrısı gibiydi son iki gündür hafiflemişti bu akşam yine ağrım var ama bir vuruyor sonra geçiyor gibi beklenen adet tarihim senin gibi 24-25 ocak
Ben 2. Çocuğu istiyorum bir tane oğlum var 4 yaşında kardeş istiyoruz ilk gebeliğimde gördüm ben lekelenmeyi ama adet gecikmesinde görmüştüm onu da bu sefer de insan stres oluyor o da hoş olmuyorYaa ben de bir hafta hafif kasık ağrısı ve özellikle bel ağrısı yaşadımm. İki gündür ağrı yok
İnşallah bebeklerimiz yerleşmeye çalışıyordur ondan çıkmamıştır testte
Ben kürtaş oldum eylülde. O gebelikte yerleşme kanaması yaşamıştım. Adetten 4 gün önce. Keşke bunda da yaşasamm
Gerçekten çok zor beklemek kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirtimde olmadı aslında ama nedense bu ay tuhaf bir his var içimde bilmiyorumBurdaki gebelik şüphesi olup gebe olduğunu öğrenen bazı profilleri inceleyin aynı sizin gibiydiler gecikmeden üç dört gün sonra pozitifi gördüler çok zor biliyorum ben de zorlanıyorum ama azıcık sabır lazım
Kaç aydır deniyorsunuz 2. çocuk içinBen 2. Çocuğu istiyorum bir tane oğlum var 4 yaşında kardeş istiyoruz ilk gebeliğimde gördüm ben lekelenmeyi ama adet gecikmesinde görmüştüm onu da bu sefer de insan stres oluyor o da hoş olmuyor
Her gebelikte lekelenme de olmayabiliyomuş belki olmadan öğrenirsiniz gebeliği hiç belli olmaz,aynı his garip hissettiren değişik bi his bende de var bakalım şöyle bi 4 5 güne hepimiz rahatlıcazGerçekten çok zor beklemek kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirtimde olmadı aslında ama nedense bu ay tuhaf bir his var içimde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?