- 22 Nisan 2022
- 120
- 80
- 28
- 30
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Benimde acayip basın dönüyor bayilcak gibiyim gözümün onu karariyoBen de sabah test yaptım yine negatif çıktı ama yarın sabah kan vermek istiyorum reglee 1 gün kalmış oluyor varsa çikar yoksa da umudum biter
Bizim batımız aynı herhalde 19unda mı sizin deBenimde acayip basın dönüyor bayilcak gibiyim gözümün onu karariyo
Öyle canım benimde şimdi erken gebelik testi yaptım beyaz bir solik olmusmumBizim batımız aynı herhalde 19unda mı sizin de
Çok iyi inşallah olmuştur bebiş. Ben de sabah yapacağım ve kan tahlili de vereceğim inşallahÖyle canım benimde şimdi erken gebelik testi yaptım beyaz bir solik olmusmum
Ay hadi İnşallah seninde bebiş vardır bilemedim kuzum ya Beyaz silik neden çıktı kiÇok iyi inşallah olmuştur bebiş. Ben de sabah yapacağım ve kan tahlili de vereceğim inşallah
Beyaz silik hiç bilmiyorum canım ama inşallah pozitife dönüşürAy hadi İnşallah seninde bebiş vardır bilemedim kuzum ya Beyaz silik neden çıktı ki
Markası neydi testinizin , bir de foto atabilir misiniz ayy ilk pozitif foto muz geliyor inşallahhAy hadi İnşallah seninde bebiş vardır bilemedim kuzum ya Beyaz silik neden çıktı ki
İnşallah kuzum som 8 günBeyaz silik hiç bilmiyorum canım ama inşallah pozitife dönüşür
Kuzum markası bebetime erken gebelik testi resimde belli olmuyor kuzum ya bir kaç gün daha beklicem son 8 günMarkası neydi testinizin , bir de foto atabilir misiniz ayy ilk pozitif foto muz geliyor inşallahh
Canım çok sıkkın canım benimMarkası neydi testinizin , bir de foto atabilir misiniz ayy ilk pozitif foto muz geliyor inşallahh
Ben de katılayım bat 21 şubat aşırı kasık ağrısı ve sivilcelenme yaşıyorum yüzüm yağlanıyor ve enfeksiyon geçiriyorum çok fena wC çıkmak bana ızdırap geliyor inşallah test sonucunu etkileyen bişey değildir çünkü bugün kaset test yaptım sonuç negatif
Adet gununuxu bekleyin istersenizBen de katılayım bat 21 şubat aşırı kasık ağrısı ve sivilcelenme yaşıyorum yüzüm yağlanıyor ve enfeksiyon geçiriyorum çok fena wC çıkmak bana ızdırap geliyor inşallah test sonucunu etkileyen bişey değildir çünkü bugün kaset test yaptım sonuç negatif
Benim bat 19 bende dün gebelik testi yaptım negatif ama erken gebelik testi değil bat günümü bekleyeceğim adet olacak gibi ağrılarım var ama sanki adet olacaksamda geç gelecek gibiBizim batımız aynı herhalde 19unda mı sizin de
Bende bu sabah yaptım silik çıktı kan verdim bakalım ne cikacakBenim bata 4 gün var 22 sinde test yapasım yok hiçbir şey ley hissetmiyorum ama bir yanım da merak ediyor
Bereketli olsun inşallaaahhh boll değerli pozitiflerimiz olur grupta. İnşallah sizin d değeriniz çok güzel çıkarBende bu sabah yaptım silik çıktı kan verdim bakalım ne cikacak
Kuzum adetim 8 gün var mecburi kan vermek zorunda kladim ama bebek çıkmadıBereketli olsun inşallaaahhh boll değerli pozitiflerimiz olur grupta. İnşallah sizin d değeriniz çok güzel çıkar
Bende öyleyim ama ben kan verdim negatif çıktı yaMerhaba yeni katıldım bende, 4 ve 5 şubat pik 6 şubat çatlamayı gördüm, bat 20 şubat.. sabah test yaptım negatif.. kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum
Bu 7. Denememiz sanki bu ay da olmadı gibiBende öyleyim ama ben kan verdim negatif çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?