Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Ben de sabah test yaptım yine negatif çıktı ama yarın sabah kan vermek istiyorum reglee 1 gün kalmış oluyor varsa çikar yoksa da umudum biter

Ben de katılayım bat 21 şubat aşırı kasık ağrısı ve sivilcelenme yaşıyorum yüzüm yağlanıyor ve enfeksiyon geçiriyorum çok fena wC çıkmak bana ızdırap geliyor inşallah test sonucunu etkileyen bişey değildir çünkü bugün kaset test yaptım sonuç negatif

Markası neydi testinizin , bir de foto atabilir misiniz ayy ilk pozitif foto muz geliyor inşallahh
Canım çok sıkkın canım benim Adet gununuxu bekleyin isterseniz

Bereketli olsun inşallaaahhh boll değerli pozitiflerimiz olur grupta. İnşallah sizin d değeriniz çok güzel çıkar
Kuzum adetim 8 gün var mecburi kan vermek zorunda kladim ama bebek çıkmadı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-18-15-24-49-66_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba yeni katıldım bende, 4 ve 5 şubat pik 6 şubat çatlamayı gördüm, bat 20 şubat.. sabah test yaptım negatif.. kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum

Merhaba yeni katıldım bende, 4 ve 5 şubat pik 6 şubat çatlamayı gördüm, bat 20 şubat.. sabah test yaptım negatif.. kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum
Bende öyleyim ama ben kan verdim negatif çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…