• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Anladım canım sen biraz daha bekle bakalım aynu gün adet gormusuz sen 9 şubat pik görmüşsün ama daha erken bence bende 6 şubat gördüm ama benim içinde daha erken adete 9 gün kaldı benim gebelik uygulamasına bakgim 3+1 gosteriyo seninde mı iyle
Benim döngülerim en erken 30-33 gün sürüyor bazen gecikmeler de var . Pcos var da.
Gebelik uygulaması kullanmıyorum henüz ama sat aynı olduğuna göre aynıdır

Benim döngülerim en erken 30-33 gün sürüyor bazen gecikmeler de var . Pcos var da.
Gebelik uygulaması kullanmıyorum henüz ama sat aynı olduğuna göre aynıdır
Anladım kuzum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun çok istiyorum bu yüzden mi olmuyor kimisinin umrunda bile değil benek hemen oluyor

Benimde öyle duduklarim aşırı kuruyo ve çok susuyorum sol kasığımda aşırı ağrı var şimdi kaşığının ortasında bir ağrı var bıçak gibi saplanıyor çıkıyor muhtlemen adet olucam bende hiç Dr gitmedim ramazandan sonra gidicem keşke daha önce gitseydim herkes erken diye diye başımın etini yedi
Erken diyenlere sinir oluyorum. Yahu bir sebebi varsa belli olsun eşinde sorun varsa bu 1.yılda geçecek değil ya belki tüplerim tıkalı belki tüp bebek yapacağım yaşım gençken yapayım erken ne demek yani..26 şubatta randevum var gideceğim ben de

Erken diyenlere sinir oluyorum. Yahu bir sebebi varsa belli olsun eşinde sorun varsa bu 1.yılda geçecek değil ya belki tüplerim tıkalı belki tüp bebek yapacağım yaşım gençken yapayım erken ne demek yani..26 şubatta randevum var gideceğim ben de
Kuzum o kadar çok doğru diyorsun ki Dr var bile 1 yıldan önce önermiyor özellikle devlet hastanesindeki drlar adam sokacak yer geziyor en iyisi özel

Back