• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Kuzum adetim 8 gün var mecburi kan vermek zorunda kladim ama bebek çıkmadı😔
Ohoo daha çok varmış ben 3,4 gün kaldı sandım 😔 çıkar inşallah erkendir bence test bozuk muhtemelen bebek için erken daha , arkadaşım adetten önceki gün testi negatif çıktı adet günü geçince tekrar yaptı pozitif

Ben şuan acilden geliyorum enfeksiyonum çok şiddetlendi ve kan testi verdim gebelik var mı yok mu diye bide bugün erken gebelik test yaptım sonuç bu şekilde

Eklentiler

• IMG_3591.webp
    IMG_3591.webp
    215,1 KB · Görüntüleme: 98
Ohoo daha çok varmış ben 3,4 gün kaldı sandım 😔 çıkar inşallah erkendir bence test bozuk muhtemelen bebek için erken daha , arkadaşım adetten önceki gün testi negatif çıktı adet günü geçince tekrar yaptı pozitif
Kan testi verdim kuzum ondan da çıkarması normal demi

Merhaba kızlar ben de gruba yeni katıldım. Son adet tarihim 23 Ocak, döngüm 33 gün ortalama, beklenen yumurtlama günüm 9 Şubat. 10 şubatta silik çizgi gördüm(9da yapamadım nöbetteyken) sonrasında yine yaptım test negatif çıktı hep. Bugün yine bir ovülasyon testi yapayım dedim pozitif çıktı. Gebelik testi negatif ama. Tekrar mı yumurtlama oldu yoksa gebelik mi var bilmiyorum.. ama bu süreçler çok stresli. Bu ay çok sallamamıştım yoksa stres oluyorum diye. Bugün yaptığım test sağolsun yine forumlara baş koydum 😂😂 dua edin hayırlısı olsun

Tebrik ederim 😍😍 çok güzel bir haber umarım her şey senin için harika gider😇 birinin pozitif sonucuna ilk defa bu kadar yakınen şahit oluyorum, ne güzel bir mutluluk

Allaahımm sonucum çıktıı
Merhabaaa hayırlı olsun inşallah sağlıklarla artar🤲🤲🥰🥰🧿🧿 rica etsem elinizde ovulasyon testiniz varsa gapar mısınız? Ovulasyon testi adete doğru pik çıktığında hamile olabiliyormuşuz diye duydum. Siz hamilesiniz ve ovulasyon testinizi aşırı merak ettim 😍 brn demin ovu testi yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile olsa çıkmadı adete 4 gün var. Yani negatif olabilir merak ettim bu sebeple 🤲

Çok teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız dilekleriniz için 6 aylık evliyiz hiç korunmadık ama bu ay gebelik oluştu🙏değerin şuan takipçisiyiz🫶🏼

Merhabaaa hayırlı olsun inşallah sağlıklarla artar🤲🤲🥰🥰🧿🧿 rica etsem elinizde ovulasyon testiniz varsa gapar mısınız? Ovulasyon testi adete doğru pik çıktığında hamile olabiliyormuşuz diye duydum. Siz hamilesiniz ve ovulasyon testinizi aşırı merak ettim 😍 brn demin ovu testi yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile olsa çıkmadı adete 4 gün var. Yani negatif olabilir merak ettim bu sebeple 🤲
Canım bu sabah bende merak ederek ovü yaptım ekliyim fotoğrafını

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    132,9 KB · Görüntüleme: 85
Back
X