- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
İnşallah önümüzdeki ay hayiriyla kuzumBu 7. Denememiz sanki bu ay da olmadı gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah önümüzdeki ay hayiriyla kuzumBu 7. Denememiz sanki bu ay da olmadı gibi
Benimde malesef yokBu 7. Denememiz sanki bu ay da olmadı gibi
Ohoo daha çok varmış ben 3,4 gün kaldı sandımKuzum adetim 8 gün var mecburi kan vermek zorunda kladim ama bebek çıkmadı![]()
Kan testi verdim kuzum ondan da çıkarması normal demiOhoo daha çok varmış ben 3,4 gün kaldı sandımçıkar inşallah erkendir bence test bozuk muhtemelen bebek için erken daha , arkadaşım adetten önceki gün testi negatif çıktı adet günü geçince tekrar yaptı pozitif
Var bebek kuzum hayırlı olsunBen şuan acilden geliyorum enfeksiyonum çok şiddetlendi ve kan testi verdim gebelik var mı yok mu diye bide bugün erken gebelik test yaptım sonuç bu şekilde
İnşallah canım yalancı pozitif değilseVar bebek kuzum hayırlı olsun![]()
Adetin gecikti mı kuzumİnşallah canım yalancı pozitif değilse1 saat sonra çıkıcak sonuç bekliyorum geçen ay da böyle bi enfeksiyon geçirdim silik çıktı ve kan testim negatif çıkmıştı çok üzülmüştük…
Tekrar yumurtlama görmüşsün kuzumFoto eklemeyi unutmuşum
Hayır 21 inde olmam gerekiyor ama enfeksiyonu atlatamıyorum ilaç da kullanamıyorum o yüzden acile gitmek zorunda kaldımAdetin gecikti mı kuzum
Kuzum bende bugün enfeksiyon için acile geldim test istemekle iyi yapmışsın ona göre ilaç tedavisi görürsün idrar yolunda mı enfeksiyonun varHayır 21 inde olmam gerekiyor ama enfeksiyonu atlatamıyorum ilaç da kullanamıyorum o yüzden acile gitmek zorunda kaldım
Ben güzel haber alamadım bugün imsallah senin güzel haberlerinldHayır 21 inde olmam gerekiyor ama enfeksiyonu atlatamıyorum ilaç da kullanamıyorum o yüzden acile gitmek zorunda kaldım
Ayy Allah'ım tebrik ederim yaa bugün bu güzel haberi bende almayı çok isterdim ama sana nasipmis kuzumAllaahımm sonucum çıktıı
Merhabaaa hayırlı olsun inşallah sağlıklarla artarAllaahımm sonucum çıktıı
Canım bu sabah bende merak ederek ovü yaptım ekliyim fotoğrafınıMerhabaaa hayırlı olsun inşallah sağlıklarla artarrica etsem elinizde ovulasyon testiniz varsa gapar mısınız? Ovulasyon testi adete doğru pik çıktığında hamile olabiliyormuşuz diye duydum. Siz hamilesiniz ve ovulasyon testinizi aşırı merak ettim
brn demin ovu testi yaptım tek çizgi çıktı diğeri silik bile olsa çıkmadı adete 4 gün var. Yani negatif olabilir merak ettim bu sebeple
![]()