- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Benim döngülerim en erken 30-33 gün sürüyor bazen gecikmeler de var . Pcos var da.Anladım canım sen biraz daha bekle bakalım aynu gün adet gormusuz sen 9 şubat pik görmüşsün ama daha erken bence bende 6 şubat gördüm ama benim içinde daha erken adete 9 gün kaldı benim gebelik uygulamasına bakgim 3+1 gosteriyo seninde mı iyle
Ne kadar oldu deneyeliBenimde aynı durumdayım ağrı giruyo çıkıyor ama bilemedim zaten gebeliğin en baş belirtisi adet ile aynı of inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum ya
Anladım kuzum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun çok istiyorum bu yüzden mi olmuyor kimisinin umrunda bile değil benek hemen oluyorBenim döngülerim en erken 30-33 gün sürüyor bazen gecikmeler de var . Pcos var da.
Gebelik uygulaması kullanmıyorum henüz ama sat aynı olduğuna göre aynıdır
Valla bu ay ovulasyon testi kullandım 6 pik 7 çatlama gördüm değerlendirdim o zamanlar bakalımNe kadar oldu deneyeli
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz demek istemiştim :)Valla bu ay ovulasyon testi kullandım 6 pik 7 çatlama gördüm değerlendirdim o zamanlar bakalım
Erken diyenlere sinir oluyorum. Yahu bir sebebi varsa belli olsun eşinde sorun varsa bu 1.yılda geçecek değil ya belki tüplerim tıkalı belki tüp bebek yapacağım yaşım gençken yapayım erken ne demek yani..26 şubatta randevum var gideceğim ben deBenimde öyle duduklarim aşırı kuruyo ve çok susuyorum sol kasığımda aşırı ağrı var şimdi kaşığının ortasında bir ağrı var bıçak gibi saplanıyor çıkıyor muhtlemen adet olucam bende hiç Dr gitmedim ramazandan sonra gidicem keşke daha önce gitseydim herkes erken diye diye başımın etini yedi
Kuzum o kadar çok doğru diyorsun ki Dr var bile 1 yıldan önce önermiyor özellikle devlet hastanesindeki drlar adam sokacak yer geziyor en iyisi özelErken diyenlere sinir oluyorum. Yahu bir sebebi varsa belli olsun eşinde sorun varsa bu 1.yılda geçecek değil ya belki tüplerim tıkalı belki tüp bebek yapacağım yaşım gençken yapayım erken ne demek yani..26 şubatta randevum var gideceğim ben de
Ha anladım ben 6 aylık evliyim 1 ay korunmalı oldu onun haricinde beş aydır bebiş istuyoruzNe zamandır çocuk istiyorsunuz demek istemiştim :)
Benim 13 ay oldu ama zorunlu kürtajım var eylül ayında sağlıksız gebelik oldu.
Allah bir an önce sağlıklı bir şeklide nasip etsin hepimize inşallahhHa anladım ben 6 aylık evliyim 1 ay korunmalı oldu onun haricinde beş aydır bebiş istuyoruz
Allah bir an önce sağlıklı bir şeklide nasip etsin hepimize inşallahh
[/QUOTE
Ay inaallah kuzum yaa birbirimize çok dua edelim şu aylarda ramazanda geliyor hem
Canım benimde ayniyddi 6 pik 7 çatlama gördüm bugün dayanamayıp test yaptım negatifValla bu ay ovulasyon testi kullandım 6 pik 7 çatlama gördüm değerlendirdim o zamanlar bakalım
Bende bugün test yaptım negatif çıktı kuzumAynı gün batımızyapma canım yaa ben yaptım negatif çıktı gecikmeyi bekleyeceğim
Aynen öyle en iyisi özel..Kuzum o kadar çok doğru diyorsun ki Dr var bile 1 yıldan önce önermiyor özellikle devlet hastanesindeki drlar adam sokacak yer geziyor en iyisi özel
Kuzum kan testi mi negatif idrar mı adete kaç gün kaldiBende bugün test yaptım negatif çıktı kuzum
Erken gebelik testi aldım kan vermedim çıkarsa veririm dedim 20 inde adetimKuzum kan testi mi negatif idrar mı adete kaç gün kaldi
Hangi erken gebelik testi kuzum bazen bazıları yanıtlıyor sen adet gününü bekle yada istersen kan ver kan idrarden önce cikuyordu sErken gebelik testi aldım kan vermedim çıkarsa veririm dedim 20 inde adetim
Benim tek belirtim adet belirtileri başkada belirtim yokFarklı bir belirtiniz var mı kızlar, ben bat ı bekliycem test için. Çok kez boşa giden umutlarım ve testlerim oldu umutlanmıyorum hiç artık.
Benimde ayni afet belirtilrim var kasık bel ağrısı göğüs ağrısı hayrlisi artikFarklı bir belirtiniz var mı kızlar, ben bat ı bekliycem test için. Çok kez boşa giden umutlarım ve testlerim oldu umutlanmıyorum hiç artık.
Kuşumm bir sonraki ay güzel haberler alırız inşallahhh benimde ısım düştü muhtemelen yakındır adet diye düşünüyorumBende bugün test yaptım negatif çıktı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?